Mini iPad anyar ayeuna sayogi kanggo pre-order di Amazon

Babarengan jeung presentasi iPhone 13, ngalawan sadaya odds, Apple ngumumkeun pembaruan anu ditunggu-tunggu tina mini iPad, modél anu ngajaga desain anu sami sareng generasi munggaran anu diluncurkeun dina pasaran di 2012. Generasi anyar ieu ayeuna tiasa dipesen ngalangkungan Amazony ti Apple Store.

Kabaruan utama anu ditawarkeun ku mini iPad anyar nyaéta desain, a desainna mirip pisan sareng anu aya dina iPad Air, anu parantos ngamungkinkeun ngalegaan ukuran layar janten 8,4 inci ku 7,9 tina lima generasi sateuacanna.

Kalayan parobahan desain, mini iPad anyar, mini iPad generasi ka-XNUMX, ngagaduhan tombol bumi dipindahkeun nganggo Touch ID ka luhur alat. Salaku tambahan, éta ogé ngahijikeun kasaluyuan sareng Apple Pencil generasi kadua.

Kedah diémutan yén mini iPad generasi ka lima mangrupikeun anu pangpayunna dina kisaran ieu anu saluyu sareng Apple Pencil tapi generasi kahiji, anu ngagambarkeun inpormasi énggal (115 euro langkung) upami urang asalna ti generasi sateuacanna sareng éta tanpa mamang éta moal lucu pikeun pangguna modél ieu.

Di jero mini iPad generasi kagenep, urang mendakan prosesor A15 Bionic, nyaéta prosesor anu sami anu urang tiasa mendakan dina sauntuyan iPhone 13. Salaku tambahan, jumlah mémori RAM parantos ningkat, ngahontal dugi ka 4 GB.

La kaméra hareup ogé parantos ningkat ngahontal 12 MP kalayan sudut anu lega sareng port muatan janten USB-C, anu ngamungkinkeun urang pikeun ngalegaan kamampuan sambungan alat ieu, sapertos kisaran iPad Pro.

Éntri tingkat mini iPad, kalayan dugi ka 64GB panyimpenan Harga na 549 euro sareng sayogi sayogi pikeun reservasi anjeun duanana di Amazon sakumaha ngalangkungan Apple Store.

Sareng émut, dinten ayeuna jam 14:00 sonten reservasi pikeun modél iPhone 13 sareng iPhone 13 Pro bakal dimimitian.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.