Litra Glow, cahaya premium pikeun streaming anjeun pikeun artos sakedik

Kami nguji pencahayaan Litra Glow énggal Logitech, a portabel, alat affordable kalawan fitur unggulan ka nu tiasa ngabayangkeun. Alat anu sampurna pikeun streaming anjeun.

Logitech sapinuhna asup kana dunya streaming ngaliwatan alat cahaya anu munggaran pikeun streaming, bagéan kalayan protagonis anu ditetepkeun pisan, janten éta henteu ngagaduhan tugas anu gampang. Pikeun ieu, éta parantos ngaluncurkeun Litra Glow, alat pencahyaan anu ngarecah sareng skéma anu urang gaduh dugi ka ayeuna. Leutik, hampang, portabel sareng dina harga anu murah pisan, hayang ngabedakeun diri tina sistem séjén jauh leuwih mahal dirancang teu mindahkeun, tapi salian nawarkeun hal béda, éta kudu dianggo ogé, sarta éta naon urang némbongkeun Anjeun dina analisis ieu.

perbawa

Litra Glow mangrupikeun alat anu dirancang pikeun nawiskeun cahaya anu pangsaéna pikeun streaming anjeun, pidéo YouTube atanapi konperénsi pidéo. Pikeun ieu aranjeunna geus milih nu Téknologi TrueSoft anu ngahontal warna kulit anu langkung alami, Desain tanpa pigura anu ngahindarkeun bayangan sareng sertifikasi kaamanan anu ditawarkeun sakedik, ngajamin yén alat anjeun aman dianggo dugi ka dua belas jam tanpa résiko fotobiologis.

  • Beurat 177g (kaasup suku)
  • Rentang Suhu Warna: 2700K - 6500K (Kelvin) (5 Level Kontrol Fisik)
  • kaluaran max. 250 Lumens Dioptimalkeun pikeun Desktop Streaming (5 Level Kontrol Fisik)
  • 1/4 thread cocog sareng tripods sarta sistem ningkatna
  • Sambungan USB-C
  • 1,5 méteran USB-A kana kabel USB-C
  • Parangkat lunak kontrol anu diwangun dina Logitech G Hub (download link) cocog sareng Windows sareng macOS

Portability mangrupikeun salah sahiji fitur utama alat Logitech ieu. Lampu pisan, tiasa dicabut sareng dirancang pikeun disimpen dina monitor naon waé berkat dukungan anu tiasa disaluyukeun, atanapi dina tripod berkat benang 1/4 standar, Litra Glow ieu tiasa dibawa ka mana waé. Pikeun operasina urang kedah nyambungkeun kabel USB-C ka USB-A ka port USB komputer urang, atanapi upami urang teu gaduh caket dieu, ka batré éksternal. Upami komputer anjeun teu gaduh USB-A, anjeun tiasa nganggo kabel USB-C ka USB-C anjeun nyalira tanpa masalah.

Kontrol fisik atanapi aplikasi

Pikeun squeeze 100% tina kemungkinan na urang kudu nyambungkeun ka komputer tur nganggo software Logitech G hub, tapi lamun urang teu boga komputer atawa urang bade ngagunakeun eta dina hiji tanpa software dipasang, teu aya masalah berkat kadali fisik terpadu.. Janten teu aya masalah upami anjeun hoyong nganggo iPhone atanapi iPad anjeun, anu henteu aya parangkat lunak, anjeun kedah nyambungkeun ka batré éksternal sareng nganggo kadali fisik kacaangan sareng suhu supados tiasa ngalakukeunana. karesep anjeun. Kadali sareng tombol ieu henteu saé sapertos parangkat lunak, tapi kalebet 5 tingkat kacaangan sareng suhu anu kedah cekap pikeun seueur waktos.

Parangkat lunak Logitech G Hub sayogi pikeun Windows sareng macOS, sareng kadalina saderhana sareng intuitif. Anjeun tiasa milih kontrol manual atanapi nganggo profil anu tos siap ditunjuk ku aplikasi, Anjeun oge bisa nyieun propil sorangan tur nyimpen eta pikeun dipake deui tanpa kudu nyetél deui. Aplikasi nyiptakeun ikon pikeun bar ménu macOS, anu nalika dipencet bakal muka langsung. Kuring resep leuwih pilihan ditawarkeun ku elgato, nu ti bar menu sorangan ngamungkinkeun urang pikeun ngadalikeun lampu na. Dina sababaraha waktos nalika anjeun ngalirkeun data, layar komputer anjeun pinuh ku windows sareng aplikasi anu béda-béda, sareng hiji deui jandela pikeun ngontrol Litra Glow ieu moal cocog. Hiji titik perbaikan anu Logitech pasti perhatikeun. Kuring ogé sono yén éta diintegrasikeun kana Stream Deck sareng tiasa ngontrolana ngaliwatan tombol anu tiasa dikonfigurasi.

cahaya endah pisan

Nalika kami diwanohkeun kana Litra Glow patarosan utama kuring nyaéta kumaha éta bakal nyaangan alat anu alit. Oké, mamang dissipate pas sabab hasilna pohara alus. Sakumaha anjeun tiasa tingali dina pidéo, kuring biasana nganggo dua lampu anu langkung mahal (masing-masing hargana dua kali langkung seueur tibatan Litra Glow ieu), tapi kuring biasana ngagunakeun éta dina inténsitas 15%. Litra Glow gaduh luminositas anu langkung sakedik, tapi éta langkung cekap pikeun aliran kuring. Pikeun kagunaan séjén sapertos produk pencahayaan dina ulasan aranjeunna sigana moal cekap, tapi pikeun aliran kuring. Panginten kuring bakal ngagunakeun dua pikeun langkung terang, sareng hargana sami sareng salah sahiji elgato KeyLight Airs anu kuring anggo. Anjeun tiasa mariksa sorangan hasil babandingan dina pidéo anu judulna tulisan.

Pendapat editor

Logitech parantos ngaluncurkeun produk anu dirancang pikeun nyéépkeun streaming, pidéo sareng konperénsi pidéo, sareng parantos dilakukeun ku panggunaan anu henteu dipikirkeun ku produsén sanés. Litra Glow mangrupikeun alat portabel, dirancang pikeun dianggo dimana waé, sareng sanaos ukuranana alit, éta nawiskeun hasil cahaya anu saé pisan. Sareng sadaya ieu ogé kalawan harga affordable € 69. Anjeun parantos sayogi di Amazon (link)

Liter Caang
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
69
  • 80%

  • Liter Caang
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Ringan sareng portabel
  • Stand terpadu sareng tripod cocog
  • bisa diatur
  • Cék fisik
  • difusi alus
  • cahaya pisan alus

Kontra

  • software alus tapi bisa ningkat

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.