Bosen layar konéng? Kumaha cara nyaluyukeun warna layar iPhone

konéng-ios-10

Éta mangrupikeun masalah anu urang seret ti iPhone 5 sareng sigana bakal ningkat. Parobihan panyadia dina layar iPhone, nyababkeun persépsi layar dirobih antara dua alat anu sami téknisna. Dina hal ieu, seueur iPhone 7s ngagaduhan naon anu dipikaharti ku seueur pangguna salaku kasalahan, layar konéng, sanaos pangguna sanés resep nada ieu tibatan nada anu langkung tiis. Naon sababna, Kami bade ngajarkeun anjeun kumaha ngarobih nada layar dina alat ios naon waéLeres, anjeun kedah gaduh ios 10 dipasang kanggo ngaraosan setting anyar ieu anu parantos ditambihan ku Apple.

Sadaya ieu langkung saderhana tibatan anu dibayangkeun, urang tungtungna bakal tiasa nyetél tonalitas layar kami pikeun dipikahoyong, sanaos kuring sacara pribadi gaduh iPhone 6s kuring bakal tetep tetep seri, sabab kirang konéng, sanaos langkung jelas, sigana kuring éta ngagaduhan warna rada kusam.

Sakumaha gambar lulugu nyatakeun, anu kedah urang laksanakeun nyaéta buka aplikasi Setélan tina alat ios kami. Sakali di jero, urang bakal milarian ménu tina Aksésibilitas, salah sahiji anu parantos sababaraha kali ngabébaskeun urang tina fungsi ios anu rumit. Kami ngaksés Aksesibilitas pikeun dipilari setélan tampilan layar, sareng sakali aya kami ngaksés fungsi «Saringan Warna«. Saringan ieu bakal dinonaktipkeun sacara standar, urang asupkeun sareng aktipkeun.

Ayeuna urang ngalih dugi ka handap sareng mindahkeun batang dugi ka kami mendakan titik anu paling kami resep dina hal kasaktian layar. Éta rada sénsitip, janten panginten éta bakal ngawartosan kami pikeun milarian kakuatan anu cocog sareng kabutuhan urang, urang bakal gaduh waktos anu saé sareng bakal hésé pikeun urang adaptasi. Kucara kieu, urang tiasa hilap perkawis konéng, sahenteuna pamaké anu henteu resep kana éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ruben Souto cenahna

    Ahirna. Solusi pikeun masalah kuring. Haleluya.

  2.   fase javides cenahna

    Kuring ngadukung gerak Rubén Souto! Naon relief pikeun panon kuring !!! Hatur nuhun pisan 😀