Cara pangsaéna pikeun nyetél Gmail pikeun ios

Gmail

Kusabab Google mutuskeun ngajantenkeun langkung sesah pikeun pangguna ios ku ngabasmi bewara push kanggo aplikasi ios Mail asli, seueur pangguna parantos ngalaman masalah dina akun ieu, éta sababna tina iPad News dinten ieu kami masihan anjeun tutorial sahingga anjeun tiasa ngonpigurasikeun akun Gmail anjeun dina aplikasi asli ku cara anu pangsaéna. Janten upami anjeun mikir yén operasi Gmail sanés sadayana anu saé dina iPad anjeun, tong lirén ngalebetkeun tutorial urang sareng kami bakal ngabantosan anjeun pikeun ngalakukeun anu pangsaéna.

Konfigurasi dasar

  1. Kami angkat ka bagian pangaturan sareng lebetkeun bagian "Surat, kontak, almenak", pas di jero kami milih pilihan pikeun "nambihan akun" sareng milih Google di antara anu ditawarkeun ku kami.

Gmail-1

  1. Kami bakal ngeusian kolom dumasar kana akun Google kami. Kami ngingetan yén lamun anjeun parantos ngaktipkeun verifikasi dua léngkah pikeun Gmail, anjeun kedah nganggo kecap konci Gmail khusus.

Gmail-2

  1. Sakali akun diverifikasi, éta bakal alihan urang kana bagian pilihan akun, dimana kami tiasa milih jasa Google anu kami hoyong sinkronkeun. Sakali urang parantos réngsé, pencét dina «Simpen».

Gmail-4

Ayeuna urang ngamimitian aplikasi Mail dimana kami bakal mendakan akun Gmail kami parantos disingkronkeun. Ieu metoda anu paling nyebar, tapi Upami urang hoyong kéngingkeun email urang langsung, éta moal ngabantosan kami, kumargi Google mutuskeun pikeun ngahalangan jasa push Gmail pikeun ios sareng kami ngan bakal nampi Gmail kami nalika ngasupkeun sareng ngapdet aplikasi atanapi nalika éta sacara otomatis diénggalan numutkeun konfigurasi anu parantos kami pilih pikeun dipilih.

  1. Pikeun ngarobih frékuénsi Mail kéngingkeun email-email énggal ieu, urang kedah lebetkeun Setélan sareng bagian "Surat, kontak, almenak". Sakali lebet, klik "kéngingkeun data" sareng pilih frekuensi anu paling ngayakinkeun urang.

Gmail-4

Kumaha cara ngagunakeun Google Sync ngalangkungan Microsoft Exchange pikeun ngadorong Gmail

Urang badé teraskeun mangpaatkeun jasa Google Sync ngalangkungan Microsoft Exchange sahingga nampi béwara push ku nuturkeun léngkah ieu, tapi pikeun ieu urang peryogi akun Google Apps.

  1. Urang balik deui ka "Setélan> Surat, kontak, almenak" tapi waktos ieu kami bakal milih Exchange tibatan Google.

Gmail-7

  1. Kami ngeusian kolom ku alamat email kami anu dikaitkeun kana akun Google. Dina layar salajengna urang bakal nyerat «m.google.com » Dina bagian "sérver", urang bakal kosongkeun lapang "Domain". Dina kolom "Nami Pangguna", lebetkeun akun Gmail, sareng kecap akses na kedah réngsé réngsé.

Gmail-6

  1. Sakali diverifikasi, urang pastikeun yén pilihan Surat diaktipkeun diantara jasa anu urang hoyong sinkronkeun sareng kami klik "Simpen".

Pangaruh kana batré

Kami ngingetan yén ti ayeuna anjeun bakal langsung nampi email anu lebet kana akun Gmail anjeun dina iPad anjeun, anu tiasa mangaruhan pisan kana batréna, Kusabab anjeun bakal nampi aranjeunna kalayan geuwat anu sami sareng saolah-olah éta mangrupikeun WhatsApp contona. Kituna, anjeun kedah beuratna naha gancang nampi sareng ngaréspon email nguntungkeun pikeun anjeun sabab diperyogikeun dina kagiatan propésional anjeun atanapi anjeun langkung resep henteu langsung hadir kana surélék anjeun sareng ngahémat umur batre. Nanging, upami jumlah email anu anjeun tampi sakedik, anjeun henteu kedah perhatoskeun variasi dina konsumsi batréna.

Pilihan anu sanésna, aplikasi Gmail

Tanpa diragukeun, cara anu pangsaéna pikeun nampi bewara push ngeunaan email kami dina aplikasi asli ios Mail nyaéta metode anu saacanna kami kakeunaan, tapi éta henteu ngan ukur muslihat pikeun ngahontal éta. Metode resmi pikeun ngamangpaatkeun kualitas ieu nyaéta aplikasi Gmail resmi anu sayogi di App Store. Sanaos seueur pangguna (kalebet kuring sorangan) henteu resep ngagaduhan dua aplikasi anu ngalakukeun hal anu sami dina alat kami nyandak rohangan dina mémori sareng sacara visual dina Spring Board, sareng Google henteu seueur ngabantosan hal ieu ku kabijakan na «Upami anjeun nganggo jasa kalayan saé, sareng upami anjeun henteu nganggona, kami bakal maksakeun anjeun ngagunakeun éta.

Kami arepkeun yén tutorial na parantos nguntungkeun pikeun anjeun sareng upami aya patarosan atanapi masalah, tong ragu-ragu ngantosan aranjeunna dina koméntar pikeun ngabantosan anjeun.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Trako cenahna

    Anjeun hilap nyarios yén upami anjeun henteu acan gaduh Google Sync ngonpigurasi atanapi upami anjeun mésér alat ios énggal, éta moal jalan pikeun anjeun, kumargi Google ngaleungitkeun kamungkinan ngadaptarkeun alat ios énggal dina Januari 2013. Janten anu henteu ngagaduhan éta ngonpigurasi sareng Gmail salaku bursa anu henteu nyobian sabab éta moal jalan

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Wilujeng énjing Trako, sakumaha tulisan éta, pikeun jalan ieu anjeun kedah ngagaduhan akun «Google Apps», upami anjeun ngagaduhan akun Google Apps éta fungsina lengkep.

      Tulisan dua kali nyebatkeun kanyataan yén Google henteu ngijinkeun push sanés di Gmail sareng iOS.

  2.   Laia hoffman cenahna

    Hai Trako,

    Inpormasi anu anjeun pasihkeun henteu leres. Kuring nembé nyetél gmail sareng Exchange sareng nampi tanpa masalah, nuturkeun tutorial ieu. Ieu mangrupikeun kahiji kalina kuring ngalakukeun sapertos kieu, nyaéta, kuring henteu kantos ngonpigurasikeunana sareng google Sync sateuacanna sareng alat na Iphone 6.

    Salam.

    1.    dibantingkeun cenahna

      Sakumaha ceuk Trako, éta parantos lami teu damel. Kacuali anjeun teras-terasan nganggo alat anu sami anu parantos anjeun atur akun. Tapi kumargi nganggo Mail anjeun moal ngagaduhan email push ti google, sareng kuring nolak masang aplikasi Google anu ngan ukur dianggo pikeun akun anjeun, alternatif anu kuring mendakan nyaéta MyMail, anu kuring parantos yuswa 2 taun sareng méwah, abdi gaduh sadayana akun dina aplikasi anu sami sareng kalayan push notification.
      Salam.

      1.    Miguel Hernandez cenahna

        Wilujeng énjing Nokeado, kuring ningali deui kana tulisan éta, nyatana éta digarisbawahi dina kandel «Urang badé teraskeun mangpaatkeun jasa Google Sync ngalangkungan Microsoft Exchange sahingga nampi bewara push ku nuturkeun léngkah-léngkah ieu, tapi pikeun ieu KURING AKAN PERLU APLIKAN AKUN GOOGLE »sanaos akun pambayaran Google ogé bakal valid.

        Hiji salam.

  3.   Harrit cenahna

    Sareng kanggo akun Hotmail ??? Sanes abdi
    Masihan bewara push! Naha anjeun ngagaduhan solusi?

    1.    Luis Padilla cenahna

      Nganggo aplikasi Microsoft sacara hadé, éta gratis sareng tiasa dianggo kalayan saé pisan.

  4.   Nicolas cenahna

    Kuring nuturkeun léngkah-léngkah sareng akun gmail kuring sareng éta henteu jalan, nalika éta ngalebetkeun mail éta ngawartosan kuring kasalahan sareng sérver

  5.   R cenahna

    Kuring gaduh konfigurasi dasar, tapi kuring ngagaduhan masalah éta nyingkronkeun sadaya surat gmail kuring ti saprak diadegkeun, kalayan anu kuring anggap, éta bakal nyandak seueur mémori. Dina surélék miscrosoft, éta ngamungkinkeun kuring milih waktos kanggo nyingkronkeun email, janten éta henteu dimuat sadayana, di sisi anu sanés ku gmail opsi na henteu muncul. Naha éta hal biasa atanapi éta ngan kuring?

  6.   Nadia cenahna

    Batur bantosan kuring! Akun Icloud kuring diblokir sareng email verifikasi sami sareng iCloud sareng kuring henteu émut kecap aksesna. Naha aya anu tiasa ngabantuan kuring?