Kumaha ngagunakeun modeu Time Selang di ios 8

Waktos Selang ios 8
Salah sahiji hal anyar anu urang mendakan di ios 8 nyaéta anu énggal modeu selang waktu di jero aplikasi kaméra. Hatur nuhun kana fitur ieu, urang bakal tiasa néwak kajadian anu biasana kajadian kalayan laun anu laun pisan (sapertos matahari terbit, sapertos) kanggo tiasa ngaraoskeun éta kalayan gerak gancang, ngahargaan langkung saé naon anu kajantenan dina saluruh waktos waktos éta.

Pikeun tiasa nganggo modeu Time Lapse kalebet dina ios 8 urang kedah waé ngalebetkeun aplikasi kaméra, pilih modeu selang waktu ngageser ménu ka kénca sareng ngaklik tombol catetan. Dina waktos anu tepat éta, iPhone bakal mimiti nyandak poto sacara otomatis dina interval waktos, numutkeun ka Apple, disaluyukeun sacara dinamis. Nalika urang hoyong ngeureunkeun gambar, urang pencét tombol catetan deui sareng, saatos sababaraha menit diproséskeun, pidéo bakal dihasilkeun pikeun ngahargaan manpaat téhnik ieu.

Penting pikeun dicatet yén nalika urang nganggo modeu Time Selang tina ios 8, iPhone tetep layar Janten upami éta mangrupikeun tindakan anu tiasa lami sababaraha jam, kuring nyarankeun anjeun nyambungkeun terminal kana batré éksternal atanapi langsung ka carjer na.

Éta ogé penting yén nalika urang néwak, iPhone tetep lengkep kénéh Janten sateuacan ngamimitian, éta kedah leres diamankeun dina dukungan, tripod atanapi metode naon waé anu anjeun badé anggo supados henteu bergerak dina kaayaan naon waé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

22 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Henteu terang cenahna

    Abdi henteu kéngingkeun modél selang waktos dina kaméra ... Éta ngan ukur nempatkeun kuring: Pano, Poto, video, gerak lambat sareng gerak gancang. Naon sababna?

    1.    Nacho cenahna

      Dupi anjeun parantos diénggalan ka ios 8? Éta kedah kaluar sabab bahkan dina iPhone 4s pilihan na sayogi.

    2.    damianpb21 cenahna

      Abdi bobodo leres? Ngan ku maca landihan saur koméntar ieu téh banyolan, upami sanésna kuring bakal nyaritakeun yén kaméra gancang nyaéta modél selang waktu.

  2.   Henteu terang cenahna

    Leres, diénggalan ku wifi, peryogi lami, tapi éta sareng ios 8. Ku margi kuring gaduh 5S

    1.    Nacho cenahna

      Nya, teu aya katerangan anu logis naha anjeun henteu ngagaduhan modeu éta dina iPhone anjeun. Coba balikeun sistemna.

    2.    Carlos, MX cenahna

      Leres, éta kaluar, éta RAPID CAMERA, éta henteu kaluar salaku TIME-LAPSE kusabab bahasa anu dikonfigurasi dina telepon. Sanaos sigana henteu sapertos nami-nami ngagentos tina basa Spanyol kana basa Spanyol, kuring terang sabab kuring parantos nyobian mindahkeun sadayana kana iPhone sareng ningali parobihanana. Aplikasi konfigurasi nyaéta Spanyol ti Spanyol disebat ADJUSTMENTS, khususna Mx disebat Konfigurasi, éta sami.

      Misalna, Sorotan dina basa Spanyol (naon waé) henteu nunjukkeun legenda yén ayeuna anjeun tiasa milarian di daérah sanés, dina basa Inggris éta nunjukkeun éta tapi upami sareng ngan upami nagara éta Uni Éropa, sanés henteu.

  3.   Henteu terang cenahna

    Calik. Éta basa dina "Méksiko Spanyol", sareng tarjamahna nyaéta kaméra gancang. Abdi ngarobih basa, tina telepon tangtosna, kana basa Spanyol ti Spanyol, sareng ayeuna upami éta masihan waktos kuring lilana. Ngan ukur kasalahan tarjamahan atanapi interpretasi. Nuhun atoh parantos ngajawab Nacho

  4.   Henteu terang cenahna

    Sigana anjeun ngajawab bari kuring ogé Carlos. Nuhun sadayana sami

  5.   Biruang Yahudi cenahna

    Saha anu terang naha dina modeu waktos telepon ngabeledugkeun sanés poto tunggal ??

  6.   Jose cenahna

    Supados anjeun tiasa ngitung detik saurna sareng anjeun parantos siap pikeun poto sareng cicing sareng soré bobo salami 10 detik. @bapa yahudi

  7.   Biruang Yahudi cenahna

    Abdi henteu nyarioskeun perkawis 10 detik (atanapi 3 sakumaha anu anjeun pilih), tapi langkung pas nalika waktosna kalangkung (kuring terang kumaha timer otomatis), tibatan nyandak poto, butuh poto poto.

  8.   paré cenahna

    Éta ogé kajantenan kuring yén nalika kuring nganggo waktos éta ngahasilkeun sapuluh poto ... Aya ideu kumaha cara ngaleupaskeun?

  9.   Rodo cenahna

    Timelaps Apple henteu kunanaon, tapi salami pokus otomatis henteu dipiceun bakal aya masalah sareng parobihan hampang.

  10.   Horacio cenahna

    ku kaliru kuring ngadamel syuting waktos selang tina hiji menit sacara real-time .. naha kuring ngagaduhan kamungkinan ngadamel deui éta ogé sacara real-time?

    1.    Rodo cenahna

      sobat mangrupikeun poto unggal waktos pas teras gabung kana pidéo, naon anu anjeun tingali éta anu anjeun pikagaduh.

  11.   Laura cenahna

    Éta kajadian ka kuring yén ku iPhone 5s kuring henteu kéngingkeun pilihan TimeLapse, upami sanés ngan ukur pilihan Slow Camera.
    Sareng kuring henteu terang kumaha ngarobih setélan kaméra supados pilihan TimeLaps nembongan kumargi éta henteu némbongan dina setélan.
    Kuring parantos ningal basa tapi sanajan nganggo basa Spanyol éta henteu kaluar, naha aya anu terang naon tiasa na? Nuhun sateuacanna!

  12.   Diana cenahna

    Abdi hoyong terang kunaon dina iPad Air 2 kuring henteu kéngingkeun pilihan gerak lambat, ngan ukur opsi gerak gancang sareng naon anu kuring kedah lakukeun supados pilihan éta kaluar, naha aya anu tiasa ngabantosan kuring?
    hatur nuhun

  13.   Louis martin cenahna

    Hai, Kuring parantos ngarékam Selang waktos ieu sareng Iphone 5 sareng katingalina saé http://youtu.be/oy19dlSsd5M

  14.   Javier cenahna

    Salawasna dina modeu otomatis, 10 poto dicandak dina burst, teras hiji, sababaraha atanapi sadayana tina 10 poto tiasa dipilih, éta sok dikelompokkeun dina kotak «Burst».

  15.   Chaparriita cenahna

    Wilujeng sonten, naha anjeun terang kunaon nalika anjeun ngalirkeun waktos anjeun henteu nguping naon anu kajantenan ???

  16.   Florencia cenahna

    Abdi gaduh ipod 5 sareng timelapse tiasa dianggo tapi gancangna gancang teuing. Abdi hoyong terang upami aya cara pikeun nempatkeun kagancangan deui. Hatur nuhun

  17.   Rafael cenahna

    Abdi henteu tiasa nempatkeun poto selang waktos dina layar konci. Sigana mah kuring kedah ngaktipkeun hal anu parantos dinonaktipkeun