CarBridge, tweak pikeun nganggo CarPlay tanpa watesan

CarPlay Éta parantos janten salah sahiji fungsionalitas anu ngumumkeun ios dina tahap anu mimiti pisan pamekaranana sareng anu janten jinis dosis minimal dugi ka panggunaan putus asa. Sistem kandaraan ios tetep gaduh sakedik fungsionalitas sanaos kanyataanna aranjeunna parantos ngajanjikeun berita sareng ios 12 anu caket pisan, tapi kami ngagaduhan faktor pangembangan anu pikaresepeun anu biasana ngarusak sadaya wates, Jailbreak.

Dina kasempetan ieu Kami hoyong nunjukkeun anjeun ngarobih anu disebut CarBrdige anu ngamungkinkeun anjeun nganggo aplikasi naon anu anjeun pikahoyong ngalangkungan CarPlay. Akhirna anjeun anu netepkeun wates sareng Carplay.

Henteu perlu disebatkeun, urang nyarioskeun tweak, sabab kuring nyebatkeun sababaraha baris ka pengker, kusabab kitu, kami moal tiasa ngajalankeunana kecuali urang mimiti ngalaksanakeun Jailbreak anu sayogi berkat Electra sareng éta cocog sareng versi naon waé. ios dugi ka ios 11.4 béta katilu. Lucu tapi hatur nuhun kana CarBridge diantarana waé urang bakal tiasa nganggo Google Maps atanapi Waze, panyungsi anu éfisién dina pasaran aplikasi sareng ayeuna henteu didukung ku CarPlay. Tapi aya deui, urang tiasa nonton pilem Netflix atanapi maénkeun Fortnite ngalangkungan CarPlay, leres-leres henteu diperyogikeun sareng sakedik disarankeun pikeun kaamanan jalanan, tapi henteu kurang pikaresepeun.

Sakumaha urang parantos nyarioskeun sateuacanna, CarBrdige kompatibel ti ios 10 dugi ka ios 11.4 Béta 3 (engké henteu mungkin pikeun Jailbreak). Nyaeta aya di Tautan ieu atanapi anjeun ogé tiasa milarian dina Cydia nyalira, leres, émut yén anjeun kedah angkat ka pamayaran, hargana $ 4,99, sanaos ngémutan seueur fungsina, henteu aya alesan naha éta henteu siga harga anu wajar. Pikeun ayeuna mah sigana rada stabil sareng henteu nyababkeun kasalahan sistem saluareun henteu stabilitas jailbreak ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Eduard De La Iglesia cenahna

    Tweak hébat tapi Netflix (contona) henteu tiasa ditingali sabab dijagaan ku DRM ti saprak IOS 11, ngan ukur tumut kana akun.

  2.   zaitun42 cenahna

    Upami anjeun tiasa nganggo Waze, Tidal, Spotify, sareng anu sanésna tanpa jailbreak ... tapi kuring hoyong nganggo peta Sygic atanapi Google ... éta sababna kuring bakal ningali lamun kuring ngaunduh

  3.   Ariel cenahna

    Waze di Carplay tanpa jailbreak? kumaha damang

  4.   Ariel cenahna

    Éta jalan sampurna !. Kuring jailbroken ngan kusabab tweak ieu. Hal anu saé nyaéta aplikasi tiasa dianggo sacara asli di Carplay sanés salaku kaca spion. Alus teuing!

  5.   Jorge cenahna

    Tweak ieu mayar, nalika éta NGXPLAY Anu parantos ngajalankeun langkung lami tibatan Carbrige sareng GRATIS Ngxplay. Di dinya kuring ngantunkeun.