Carita sanés ngeunaan Apple Watch nyalametkeun kahirupan

Pasén Apple Watch

Ieu sanés pertama kalina urang maca warta ngeunaan Apple Watch anu nyalametkeun kahirupan atanapi anu kalibet dina pitulung penting hiji jalma. Dina hal ieu téh mangrupa episode anyar nu Jam tangan Apple mangrupikeun konci pikeun ngadeteksi panyakit jantung dina pasien pensiunan Missouri.

Dina hal ieu, Patti Sohn sorangan, anu pensiunan perawat anu gaduh Apple Watch énggal, ngabagi carita na sareng saluran warta KMOV di St. Sohn, anjeunna leres-leres nganuhunkeun kado anu dipasihkeun ku putrana pikeun Hari Ibu, Apple Watch.

Peringatan denyut jantung anu rendah nyandak anjeunna ka rumah sakit sareng aranjeunna nempatkeun alat pacu jantung

Bewara dina bentuk béwara ti Apple Watch sorangan ngageterkeun Sohn kana denyut jantung anu rada handap, di handap 40 ppm nu éta teu alus tur teu normal. Kitu ogé dituduhkeun dina 9To5Mac tungtungna sagalana aya dina bewara konci ku kituna manéhna indit ka rumah sakit jeung aya aranjeunna mutuskeun pikeun nempatkeun pacemaker a. Operasi éta suksés sareng ieu janten carita anu saé kalayan tungtung anu bahagia pikeun jalma anu, sigana upami anjeunna henteu nganggo jam tangan, bakal nyandak langkung lami pikeun ngawujudkeun masalah sareng saha anu terang upami éta bakal fatal.

Tangtosna, kalayan pamariksaan rutin di dokter kulawarga, jinis-jinis abnormalitas jantung ieu ogé tiasa dideteksi, tapi kalayan ngawaskeun jantung urang kalayan alat sapertos Apple Watch ogé tiasa janten konci pikeun ngadeteksi aranjeunna. Dina harti ieu ngabogaan ECG, deteksi ragrag atawa fungsi wirahma jantung abnormal bisa jadi pohara mantuan sakumaha anu parantos kami tingali dina kasempetan ieu sareng seueur anu sami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.