carjer mobil MagSafe Satechi: geulis, merenah tur aman

Kami nguji pangecas Satechi nangtung pikeun iPhone, MagSafe cocog sareng bahan kualitas anu teu aya tandingan sareng bérés. Cara anu pangsaéna pikeun ngeusi batre iPhone anjeun dina mobil, pikeun kanyamanan, desain sareng kaamanan.

Sistim Magsafe ngidinan Anjeun pikeun magnetically ngagantelkeun iPhone anjeun kana sagala aksésori cocog, jadi salah sahiji aplikasi munggaran nu datang ka pikiran nalika eta diwanohkeun nyaéta wadah mobil. Dugi ka waktos éta kuring parantos nolak nganggo gunung magnét anu aya sabab sadayana kalebet kedah nempatkeun pelat métal dina telepon anjeun., sarta kuring nolak ngalakukeunana. Aya sistem anu sanés nganggo panutup khusus, tapi éta hartosna anjeun dugi ka panutup éta, sareng éta sanés hal anu kuring resep teuing.

Sistem MagSafe ngarengsekeun sadaya masalah ieu, khususna ayeuna dina taun kadua hirupna parantos aya rupa-rupa panutup anu cocog. Sadaya merek utama parantos ningali karang anu saé dina sistem clamping sareng ngecas magnét ieu, sabab sakali anjeun nyobian anjeun moal uih deui. Sareng Satechi ngalakukeun éta sapertos biasa, nyayogikeun catetan anu unik: asesoris kualitas luhur sareng desain anu saé, sapertos wadah mobil sareng carjer ieu.

Dirancang pikeun ditempatkeun dina grille ventilasi, dina bagian hareup urang ngan ningali disk MagSafe badag nu iPhone bakal magnetically napel, sarta dina waktos anu sareng bakal meta salaku carjer, kalawan kakuatan 7,5W. Ieu bisa diucapkeun pikeun masihan eta inclination jeung sudut nu peryogi ningali layar iPhone, sahingga bisa make eta salaku Navigator GPS, contona. Kantétan kana grill ventilasi kuat sareng stabil, sarta ngabogaan tab hinged pikeun nyegah beurat iPhone ti ngabalukarkeun rojongan pikeun Dengdekkeun. Éta henteu cocog sareng grid nangtung atanapi sirkular, éta ngan ukur tiasa dianggo dina anu horisontal.

Nalika henteu dianggo urang tiasa ngaraosan desain anu saé. Hareupna dijieunna tina aluminium, tapi bener, euweuh plastik dicét abu. Logo Satechi diukir di handap. Desain modern, elegan sareng wijaksana, anjeun moal tiasa naroskeun deui. Pikeun nempatkeun iPhone, sadaya anu urang laksanakeun nyaéta ngadeukeutkeun kana disk magnét sareng union ampir otomatis. Pikeun ieu kedah janten iPhone 12 atanapi 13, dina salah sahiji modélna. Upami urang nganggo panutup, aranjeunna kedah janten panutup anu cocog sareng sistem MagSafe., supados beungkeut magnét kuat sareng telepon henteu murag sateuacan aya gerakan ngadadak. IPhone dipasang pageuh, sareng saatos dua minggu dianggo, teu aya nabrak, nabrak anu teu kahaja, atanapi liang anu nyababkeun telepon murag tina stand.

 

Kotakna kalebet kabel ngecas, USB-C ka USB-C, anu kedah urang sambungkeun kana konektor awéwé di handapeun bracket. Tungtung anu sanésna kedah dilebetkeun kana carjer mobil, ogé USB-C, anu henteu kalebet. Pikeun maniacs kabel, kawas kuring, aya pakasaban nyumputkeun eta saloba mungkin, hal anu teu hese jeung sababaraha klip napel leutik nu ngalereskeun kabel nu bisi kuring kudu meuntas sakabéh dasbor.

Pendapat editor

Panyekel mobil magnét Satechi sareng carjer, cocog sareng sistem MagSafe, nomer hiji dina kategorina pikeun desain, kualitas bahan sareng bérés. Gampang ngumpul, stabil pisan sareng aman, éta masihan anjeun kanyamanan anu ageung tina cengkraman magnét kalayan kamungkinan nyaluyukeun sudut pandang pikeun tiasa nganggo telepon anjeun salaku Navigator GPS nalika nyetir, sareng sadayana ngecas dina 7,5W. Éta sayogi dina Amazon pikeun € 44,99 (link) nerapkeun Kupon nu urang geus sadia di toko sorangan.

Panyekel Mobil MagSafe
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
44,99
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • desain modern jeung stylish
  • Bahan kualitas
  • Sistim MagSafe stabil sarta aman
  • 7,5W momotan

Kontra

  • Teu kaasup carjer mobil

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.