Carousel, aplikasi Dropbox anyar pikeun ngatur poto sareng video dina méga

Heran ka sadaya perusahaan panyimpenan file cloud, Dropbox, parantos nyebarkeun aplikasi anyar, di App Store pikeun ios sareng di Play Store for Android, disebatna Carousel. Aplikasi ieu ngamungkinkeun pangguna pikeun ngatur lengkep poto sareng video anu aranjeunna simpen dina Dropbox, dina cara anu tiasa diurutkeun dumasar kajadian sareng dina urutan kronologis.

Aplikasi Carousel tindakan sacara mandiri tina aplikasi Dropbox, éta bakal tanggel waler nunjukkeun gambar leutik ka urang sadaya eusi gambar sareng pidéo anu parantos kami simpen dina akun kami, henteu masalah dimana folder ieu disimpen. Éta nampilkeun kanyamanan ka pangguna pikeun tiasa gaduh gambar sareng pidéo disimpen kalayan leres dina galeri sareng tiasa miceun aranjeunna gancang hatur nuhun kana paréntah anjeun, salaku timeline.

Dropbox Carousel

Salaku tambahan, Carousel ngamungkinkeun pamaké pikeun ngabagi poto sareng video anjeun diantarana gampang, ogé masihan kamungkinan komunikasi antara pesen pribadi dina aplikasi anu sami. Upami urang unduh kana alat kami, éta otomatis bakal unggah sadaya poto sareng video anu kami candak. Unggah standar sayogi sareng koneksi Wi-Fi, tapi éta ogé tiasa ngonpigurasi kanggo ditambihan ngalangkungan koneksi data sélulér.

Kalayan peluncuran ieu, Dropbox nyobian bersaing sareng jasa anu sami anu ditawarkeunana iCloud, sareng poto dina streaming sareng ngadorong pangguna pikeun nyiptakeun akun jasa panyimpenanna, ku cara ieu tiasa gaduh paguneman sareng ngabagi galéri kalayan nyaman sareng rerencangan, kulawarga atanapi kolega. Hiji-hijina kakurangan anu tiasa urang lebetkeun kana jasa ieu nyaéta sadaya file ieu sacara otomatis diunggah kana rekening kami sareng upami urang henteu ngagaduhan seueur angkasa di jerona urang kedah ngagedekeunana. Pikeun ieu, Carousel nawiskeun dina setélan kamungkinan ngiringan Dropbox Pro, kalayan 100 gB rohangan, pikeun € 89,99, mastikeun yén urang tiasa nyimpen 40.000 gambar.

Upami anjeun hoyong nganggo Carousel anjeun parantos tiasa ngaunduh ti App Store, mangrupikeun aplikasi bebas sareng urang ngan ukur kedah gaduh akun Dropbox atanapi ngadamel anu gratis. Dihandap ieu urang pasang tautan kana ngalesotkeun.

Kumaha saur anjeun ngeunaan Carousel? Dupi anjeun nganggo éta?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.