CarPlay bakal dilebetkeun kana kendaraan Mercedes

ios9-carplay

Téma CarPlay langkung goréng tibatan ngalahirkeun keledai. Upami abdi henteu émut éta bakal lepat salami tilu taun sataun satengah katukang yén Apple ngenalkeun téknologi ieu pikeun nyambungkeun iPhone kami kana mobil sareng tiasa ngendalikeun sadaya alat ngalangkungan paréntah sora hatur nuhun ka Siri.

Ti saprak éta saeutik pisan kendaraan anu dinten ieu parantos nawiskeun kamungkinan ieu pikeun urang, Ngitung yén ngan ukur Ferrari anu ngalakukeun éta, dina jangkauan saeutik pisan, urang tiasa nyarios yén henteu aya mérek anu mampu nawiskeun éta  Diantara anu kami mendakan merek grup Volkswagen (Kursi, Audi, VW sareng Skoda) utamina sareng Ferrari.

Pabrikan pangénggalna ngumumkeun rencana pikeun ngahijikeun téknologi ieu kana kendaraanna nyaéta pabrik Jerman Mercedes, anu dina pernyataan parantos nawiskeun inpormasi ieu anu urang tiasa diklasifikasikan salaku warta anu saé sareng anu goréng. CarPlay bakal sayogi dina sadaya kendaraan di bumi anu ngantepkeun pabrik nganggo Navigator tambahan sareng moal gaduh biaya tambahan, kecuali pikeun harga anu mahal pisan pikeun aksésori ieu.

Tapi upami urang mésér kandaraan tanpa navigator tapi kami hoyong ngaraosan CarPlay, hiji-hijina pilihan anu aya di pabrik nyaéta nambihan tambahan ieu atanapi ngarobih stereo dina kendaraan urang ku salah sahiji modél anu aya di pasar sareng anu sapinuhna cocog sareng téknologi Apple ieu.

Sanaos dina pembaruan anu paling anyar Apple parantos ngamungkinkeun urang nyambungkeun kendaraan urang ngalangkungan Bluetooth pikeun mikaresep CarPlay, pangguna anu hoyong nganggo pilihan kabel (anu sateuacanna wajib) bakal tiasa ngalakukeun éta tanpa masalah tapi ngan ukur Aranjeunna bakal tiasa nyambungkeun alatna kana USB khusus anu perusahaan bakal kalebet dina kendaraanna.. Sareng kuring nyarios khusus kusabab modél anu nganggo browser ieu nawiskeun kami dua port USB pikeun panggunaan anu béda. Sambungan USB pikeun CarPlay bakal mawa gambar smartphone pikeun ngabédakeunana ti anu séjén anu langkung umum sareng pikeun kagunaan anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Vitil buah cenahna

    Sambungan sareng audi a6

  2.   sareng respon9 cenahna

    Kuring ngagaduhanana dina Golf kuring, éta sayogi dina Audi A4, Audi Q7…. sareng puluhan mobil anu sanés.
    Kuring henteu pati ngartos kumaha anjeun nyatakeun nyalira ...

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Nalika kuring ngamimitian milarian kuring henteu mendakan. Ayeuna anjeun parantos nyarios, kuring parantos mendakan. Hatur nuhun kana catetan.

  3.   Ramon cenahna

    Nya, anjeun émut salah, sabab éta 1 satengah taun ka pengker, sanés tilu. Anjeun kedah langkung saé dokuméntasi diri sateuacan nyebarkeun tulisan.

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Anjeun leres di WWDC 2014. Dirobih.

  4.   sareng respon9 cenahna

    pelesir pikeun nyumbang !!!! salam

  5.   Titian cenahna

    Mobil General Motors ogé ngahijikeun Apple Car Play