CarPlay iOS atanapi kumaha gaduh CarPlay dina sadaya mobil

CarPlay-ios-1

CarPlay pasti aya salah sahiji novelty hébat Apple taun kamari, tapi aya masalah, adaptasi. Henteu diragukeun CarPlay nyaéta sistem anu henteu diperpanjang ka masarakat umum, pabrikan mobil multinasional langkung resep ngalebetkeun sistem operasi nyalira dina layar leutik anu biasa di mobil, bahkan mérek anu diposisikan dirina di sisi CarPlay teras-terasan tanpa taruhan sacara standar dina sistem anu didesain Apple supados hirup dina mobil langkung gampang sareng cocog sareng iDevices urang.

Nanging, sareng sakali deui hatur nuhun ka Jailbrak, Kami ngan bakal peryogi alat multimédia dina wahana kami anu ngamungkinkeun kami nyiarkeun sadaya sora iDevice, dukungan anu saé pikeun posisi layar alat ogé sareng dipasang CarPlay ios dipasang kanggo tiasa ngaraos kauntungan anu ngagaduhan sistem panganteur anu paling minimalis sareng heran anu aya gunana dina kendaraan urang bakal nyandak kami.

Tweak disebut CarPlay ios sareng éta bakal masihan urang kasempetan pikeun gaduh CarPlay tanpa kedah mésér salah sahiji ti saeutik mobil di pasar anu sayogi ku sistem operasi. Tweak anu sami di luhur sayogi di gudang BigBoss gratis, sanaos vérsi anu dianalisis mangrupikeun salah sahiji béta sateuacana anu diala saatos mayar lisénsi, dina salah sahiji rencana anu sayogi sareng anu ngajanjikeun bakal ngajantenkeun sistem pikaresepeun pisan pikeun pangguna, kalayan cairan, konstanta sareng panggunaan konkrit, janten tiasa janten pendamping perjalanan urang unggal-unggal lebet kana mobil.

CarPlay-ios-4

Tweak ieu ngagaduhan Utilitas anu teu aya watesna, pikir yén urang henteu ngan ukur tiasa nganggo éta salaku GPS-Navigator, upami urang gaduh dukungan sareng iPhone 6 atanapi iPhone 6+ sareng urang nempatkeun alat dina tempat anu saé, urang bakal gaduh browser anu konstan, antarbeungeut anu gampang dianggo anu kami Éta bakal ngamungkinkeun anjeun henteu nyandak panon anjeun ti jalan, sareng anu paling penting anjeun bakal tiasa ngatur musik dina kendaraan anjeun sareng nganggo kemungkinan Siri salian ti maca sareng ngajawab bewara ngalangkungan ieu.

panganteur na

Kacida saderhana, mangpaat pisan. Dina sistem ciri-ciri ieu, tanpa diragukeun, hal anu paling penting henteu kedah kaleungitan jalan, sareng tweak ngamungkinkeun urang pikeun ngalakukeunana. Antarbeungeutna museur kana anu penting, Springboard alit sareng ikon aplikasi anu tiasa urang cekelkeun dina ukuran anu cukup sareng palang sisi kontrol dimana urang bakal ngagaduhan tombol "home" di handapeun kanggo tiasa ngajukeun Siri atanapi kaluar ka Springboard tina aplikasi.

Salaku tambahan, bilah sisi dibarengan ti luhur ka handap ku indikator atmosfir sareng handapeun jam. Tungtungna sareng di tengah urang bakal ngagaduhan status bar tina koneksi aktif dina waktos éta.

Ménu setélan

CarPlay-ios-2

Hormat mawa pilihan anu pas sareng anu diperyogikeun, aranjeunna bakal ngajantenkeun CarPlay ios tanpa diragukeun janten perusahaan pikeun tumut kana perjalanan mobil urang pikeun kesederhanaan sareng kustomisasi na.

  • Aktipkeun waktos: Dina palang samping, sapertos anu parantos kami carioskeun, inpormasi ditampilkeun di luhur, sabab dina setting ieu urang tiasa mutuskeun nembongan atanapi henteu nembongan, ogé naha kami hoyongkeun dina derajat centigrade atanapi fahrenheit.
  • Tembongkeun kagancangan ayeuna: Mangrupikeun ide anu saé, saé pisan, éta bakal ngamangpaatkeun akselerator alat sareng konéksi GPS pikeun nangtukeun kagancangan urang, boh dina kilométer per jam ogé dina mil per jam.
  • Persentase batré: Naha urang hoyong nunjukkeun atanapi henteu, salian ti tiasa nunjukkeun éta ngan ukur kirang tina 20%.
  • Ngonci otomatis nalika mesin wahana dipareuman.
  • Supir beulah katuhu.
  • Ngamutahirkeun vérsi otomatis.
  • Ukuran ikon dina ageung, sedeng atanapi alit.

Kami ogé tiasa ngakses inpormasi ngeunaan lisénsi anu parantos kami peroleh, tanpa ragu mayar kanggo éta mangrupikeun pilihan anu hadé, janten $ 3 kanggo hiji alat sareng $ 13 pikeun lima alat.

Aplikasi Peta sareng kadali tambahan

CarPlay-ios-3

Éta saé pisan terpadu sareng alat-alatna, éta ogé bakal ditayangkeun dina layar lengkep sareng urang tiasa ngaraosan unggal pilihan normal anu ditawarkeun ka kami, kalebet panggunaan ngalangkungan Siri. PDi sisi anu sanésna, urang gaduh séri kontrol anu ngamungkinkeun kami nganggo langkung gancang sareng gampang, sapertos:

  • Ngarobih polumeu ku cara ngetok bilah waktos dua kali
  • Ngocok alat dina kaayaan darurat (nelepon darurat)

Ayeuna urang ngingetan yén vérsi ieu henteu sayogi dina Cydia, tapi anu sateuacanna, ieu ditingalikeun mangrupikeun béta saencanna anu bakal kami nikmati dina sababaraha minggu ka payun dina alat Jailbreak kami. Hatur nuhun khusus ka Juan Garrido, tanpa anjeunna (panarjamah tweak) tulisan ieu moal mungkin.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gustavo cenahna

    Abdi henteu mendakan aplikasi anu kuring gaduh mini ipad. Éta bakal pikeun vérsi.?

  2.   Carlos cenahna

    Halo, kumaha kuring tiasa ngalakukeun éta? Abdi henteu pati ngartos postingan na, hatur nuhun!

  3.   Carlos cenahna

    Hai Gustavo, naha anjeun kéngingkeun tungtungna?