CarPuride: tambahkeun CarPlay kana mobil anjeun ngan ukur dua menit (sanaos nirkabel)

lamun mobil anjeun teu boga CarPlay ayeuna nya éta waktu pikeun nambahkeun eta tanpa salempang ngeunaan kasaluyuan, tanpa instalasi sarta tanpa méakkeun pakaya. Carpuride nambihan CarPlay kana mobil naon waé, sareng anjeun nyalira waé dina dua menit.

perbawa

Carpuride mangrupikeun sistem anu tiasa dipasang dina kendaraan naon waé sareng tiasa dianggo sacara mandiri tina sistem audio anu anjeun pasang, sanaos anjeun tiasa nganggo upami anjeun hoyong. Pabrikan ngagaduhan bungkus anu béda-béda anu kalebet pungsionalitas anu béda-béda, ku kituna hargana ogé béda-béda:

  • Sistem CarPlay / Android Auto kabel pikeun ‚ā¨ 319link)
  • Sistem CarPlay / Android Auto kabel jeung kam√©ra pungkur pikeun ‚ā¨ 329link)
  • Sistem CarPlay / Android Auto nirkabel sareng kabel pikeun ‚ā¨ 379link)
  • Sistem CarPlay / Android Auto nirkabel sareng kabel sareng kam√©ra pungkur pikeun ‚ā¨ 389link)

Operasi sadaya sistem sami, sareng bédana kalebet atanapi henteu tina kaméra parkir pungkur, anu peryogi instalasi (kecuali anjeun tukang) sareng kanyataan yén anjeun kedah nyambungkeun telepon anjeun nganggo kabel atanapi henteu. USB alat pikeun tiasa nganggo CarPlay (atanapi Android Auto). Dina artikel ieu urang badé nganalisis pak anu paling lengkep, tapi éta 99% lumaku pikeun sesa bungkusan sadia. Dina kotak urang bakal manggihan:

  • Alat CarPuride kalayan layar rampa 7‚Ä≥
  • USB-A sambungan pikeun nyambungkeun telepon, kalawan ngecas jeung pangiriman data. Og√© boga fungsi pikeun nyambungkeun drive memori USB jeung eusi multim√©dia
  • slot microSD pikeun eusi multim√©dia
  • Output audio pikeun nyambung ka sistem sora kendaraan
  • Input pid√©o kam√©ra pungkur (opsional)
  • CarPlay nirkabel sareng kabel sareng sistem Android Auto
  • Bluetooth pikeun streaming musik sareng hands-free
  • mikropon terpadu
  • AirPlay
  • Pamancar FM pikeun ngaluarkeun sora ngaliwatan sistem sora kendaraan
  • Sp√©ker terpadu
  • Sistim kam√©ra parkir pungkur
  • bracket maneuh pikeun dasbor
  • Cangkir nyeuseup dipasang pikeun dasbor atanapi kaca hareup
  • Sadaya kabel sareng adaptor dipikabutuh pikeun instalasi

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Salah sahiji kaunggulan tina sistem ieu éta teu perlu neangan installer nanaonAya ogé teu kudu balik sabudeureun figuring kaluar lamun model husus anjeun sarta taun kandaraan téh cocog. Henteu masalah mobil naon anu anjeun gaduh, taun sabaraha anjeun ngagaleuhna, Carpuride bakal tiasa dianggo tanpa masalah sakedik sabab sadayana anu anjeun peryogikeun nyaéta iPhone anjeun gaduh CarPlay damel 100%.

 

Hiji-hijina hal anu anjeun kedah naroskeun ka diri anjeun nyaéta upami anjeun resep kana cangkir nyeuseup atanapi anu tetep pikeun dasbor. Saatos mutuskeun, anjeun ngan ukur kedah milarian tempat anu paling pas, umumna di tengah dasbor, ngabersihan permukaan, ngalereskeun dukungan sareng nempatkeun layar. Pas anjeun nyambungkeun adaptor korek rokok (dilebetkeun) anjeun bakal hurung sareng tiasa dianggo. Alatna hurung sareng mareuman sacara otomatis nganggo mobil anjeun, tapi upami korek rokok henteu pareum sareng hurung kendaraan (sapertos dina kasus kuring) aya tombol daya di luhur, anu ogé dianggo pikeun ngajempékeunana.

Bisi anjeun hoyong masang kaméra pungkur, atanapi anjeun tukang atanapi anjeun kedah angkat ka bengkel khusus anu tanggung jawab pikeun nyambungkeun kaméra sareng sistem anu otomatis bakal diaktipkeun nalika anjeun nempatkeun gear sabalikna pikeun ningali dina layar CarPuride.

konfigurasi

Sakabéh prosés konfigurasi bieu nyandak menit, anjeun tiasa ningali dina video nu accompanies artikel. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta nyambung ka alat liwat Bluetooth, sarta anjeunna bakal ngurus sésana. Kadé anjeun gaduh Bluetooth sareng Wi-Fi diaktipkeun dina iPhone anjeun, sabab ngagunakeun sambungan Wi-Fi pikeun fungsi CarPlay sareng AirPlay nirkabel.

Kusabab CarPlay sanés ngan ukur layar jauh tina ponsel anjeun, anjeun henteu kedah masang aplikasi atanapi ngonpigurasikeun naon waé, sabab Aplikasi anu anjeun gaduh dina iPhone anjeun sareng anu cocog sareng CarPlay bakal otomatis munculsapertos Maps, Google Maps, Waze, WhatsApp, Apple Music, Spotify, Podcast, jsb. Langganan podcast anjeun, musik anu anjeun dangukeun dina aplikasi karesep anjeun, atanapi tujuan anu disimpen dina aplikasi peta karesep anjeun bakal sayogi dina layar énggal dina mobil anjeun, sabab deui, layar éta leres-leres iPhone anjeun.

Hiji detil penting anu terakhir, nyaéta sanaos alatna ngagaduhan spiker anu diwangun, kualitas sora sanés tina sistem audio mobil, kumaha waé umurna. Upami anjeun hoyong ngadangukeun musik anjeun, telepon, podcast ... dina spiker mobil anjeun, anjeun gaduh dua cara pikeun ngalakukeunana:

  • Ngagunakeun audio kaluar tina alat jeung input bantu mobil anjeun, ngagunakeun Jack ka Jack kabel nu geus kaasup dina kotak
  • Nganggo pamancar FM paranti

Mobil anu kuring pasang CarPuride ieu lami pisan bahkan henteu gaduh input sora tambahan, janten kuring kedah milih pamancar FM. Kumaha jalanna? √Čta saderhana pisan, sabab anu anjeun kedah laksanakeun nya√©ta Pilih dina alat frekuensi FM anu anjeun hoyong siaran, teras pasang radio mobil anjeun dina frekuensi FM √©ta. Anjeun ayeuna bakal gaduh sadayana sora CarPlay dina mobil anjeun, kalayan sagala kualitas anu tiasa masihan sistem sora anjeun. Sambunganna stabil pisan salami anjeun milih frekuensi dimana teu aya stasiun di da√©rah anjeun. Eta geus bener kaget kuring kumaha og√© gaw√©na. Urang og√© tiasa milih upami urang hoyong spiker tiasa dianggo dina waktos anu sami sareng spiker mobil atanapi mareumanana.

operasi

CarPuride nawiskeun kami menu sorangan anu kami tiasa nganggo pungsi sapertos telepon gratis, playback multimedia eusi anu kami simpen dina mémori USB atanapi kartu microSD, atanapi bahkan kamungkinan ngirim eusi multimédia ti iPhone urang via AirPlay kalawan pilihan mirroring layar ios. Sadaya fitur ieu di luar CarPlay. Kami ogé gaduh ménu pangaturan ringkes dimana kami gaduh sababaraha pilihan kustomisasi (karunya yén Spanyol henteu kalebet pilihan basa) sareng fungsi Radio FM anu parantos urang bahas sateuacanna.

Upami urang parantos lebet kana fungsi CarPlay, operasina sami sareng dina layar anu parantos dipasang dina kendaraan anjeun ti pabrik. Layar rampa estu nyaman pikeun nanganan CarPlay, sarta respon touch alat ieu bener alus. Napigasi ngaliwatan ménu pisan lemes, sarta gancang, kitu ogé speed respon. Ngan aya sababaraha reureuh nalika nganggo CarPlay nirkabel sareng ngamimitian musik atanapi playback podcast. reureuh Ieu ogé aya dina CarPlay resmi geus dipasang ti pabrik, tur mangrupakeun hal husus pikeun sistem nirkabel, teu masalah jeung CarPuride.

Napigasi dina Peta, milarian tujuan, maén Apple Music sareng Podcast, ngirim pesen sareng WhatsApps, nganggo Siri... sagalana jalan hébat, persis sarua jeung di pabrik CarPlay mobil kuring. Dina waktos kuring nganggo éta, kuring henteu ningali pareum anu teu kaduga. Dina 99% tina waktos anu kuring ngamimitian mobil, sambungan ka CarPlay parantos otomatis, tanpa kedah nyabak nanaon. Ngan dina kasempetan langka kuring kungsi mencet tombol i-Car (sakumaha alat ieu disebut CarPlay, Kuring nebak alesan lisénsi) pikeun meunang CarPlay luncat.

Pendapat editor

Masang CarPlay dina kendaraan anu henteu gaduh √©ta mangrupikeun pros√©s anu mahal anu dina kalolobaan kasus ngabutuhkeun pamasangan khusus. Kalawan CarPuride ieu robah, sarta kami bisa boga layar kalawan CarPlay dina kandaraan naon wae, paduli make, model jeung taun, dipasang ku anjeun dina ngan 2 menit, sarta kalawan operasi ngalelep teu bisa dib√©dakeun tina CarPlay tos kapasang nu asalna ti pabrik. . Kalayan bungkusan anu b√©da, harga alat hebat ieu dimimitian dina ‚ā¨ 319 (link) tina sistem paling affordable nepi ka ‚ā¨ 389 pikeun paling lengkep (link)

Sistem CarPuride CarPlay
  • Peunteun √©ditor
  • Meunteun 4.5 bentang
‚ā¨319 ‚ā¨ a ‚ā¨389 ‚ā¨
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • Aw√©t
    Penerbit: 90%
  • B√©r√©s
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Teu merlukeun instalasi husus
  • Pilihan kabel sareng nirkabel
  • Layar to√©l responsif
  • Pangalaman pangguna anu sa√©
  • Integrasi sareng sistem sora mobil

Kontra

  • A / C adaptor jeung kabel terpadu di hiji

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gaspar cenahna

    halo
    Abdi hoyong terang upami sistem ieu ngadukung pagelaran Apple sareng Android
    hatur nuhun

    1.    louis padilla cenahna

      Kedah aya euweuh masalah, jeung sajaba ti sistem ieu ogé diropéa jadi malah kirang

  2.   Vicente cenahna

    Henteu tiasa nempatkeun basa dina basa Spanyol ... Naha anjeun tiasa nyarios basa Spanyol kana alat sapertos asisten sora google dina fungsi otomatis android?

    1.    louis padilla cenahna

      Leres, éta gumantung kana basa telepon anjeun