Aplikasi podcast Castro sareng Pocket Casts dikaluarkeun tina App Store Cina

Tim Cook Cina

Pocket Casts mangrupikeun salah sahiji aplikasi pang populerna ngadangukeun podcast, duanana dina ios sareng Android, platform anu henteu ngan ukur nawiskeun kami sadayana podcast anu sayogi dina iTunes, tapi ogé ngagaduhan sajumlah ageung podcastna nyalira. Castro mangrupikeun aplikasi anu pang populerna pikeun ngadangukeun jinis format audio ieu.

Una vez más, nuturkeun paréntah pamaréntah Cina, Apple parantos mutuskeun pikeun miceun kadua aplikasi ti App Store Cina. Éta sanés pertama kalina, ogé henteu jelas yén éta bakal janten anu terakhir anu Apple nurut kana paménta pamaréntah Cina ngeunaan aplikasi anu tiasa atanapi henteu sayogi di toko aplikasi Cina.

Sakumaha urang tiasa maca dina akun Pocket Casts resmi dina Twitter, Apple ngahubungi tim pangembangan aplikasi dua dinten ka pengker ngalaporkeun yén Pocket Casts bakal dihapus tina App Store di Cina. Sakumaha dikonfirmasi ku Apple, pamundut ieu dilakukeun ku Administrasi Cyberspace Cina, agénsi anu tanggung jawab ngendalikeun jinis eusi naon anu tiasa diaksés tina internét di nagara éta.

Léngkah ieu ku pamaréntah Cina ngan ukur negeskeun sénsor pamaréntahan sahingga wargana henteu tiasa aksés bébas nganggo jinis berita. Tina Pocket Casts aranjeunna negeskeun yén upami nampi paménta ti pamaréntah Cina pikeun narik bagian tina konténna, aranjeunna bakalan nolak, kumargi kamungkinan aya deui di toko aplikasi Apple di Cina, minimal.

Ieu prinsip kuring, upami anjeun henteu resep ... kuring gaduh anu sanés

Sakali deui ditingalikeun yén Apple ngalakukeun sagala anu tiasa dilakukeun jaga pamarentah cina bagja. Éta mangrupikeun perusahaan, sareng seueur penghasilan na asalna ti Cina, tapi kuring khusus mikir yén Apple henteu kedah pasrah kana pamundut sapertos kitu, kumargi aranjeunna bertentangan sareng nilai-nilai anu Apple henteu bélaan ngabela.

Pamaréntah Cina kedah seueur kaleungitan sapertos Apple, atanapi bahkan langkungna deui, kumargi upami Apple nangtung sakaligus sareng henteu nyerah kana paménta pamaréntah Cina, éta ngagaduhan kaunggulan ngancam pikeun nyandak sadaya produksi nagara éta kaluar ti Cina, sabab éta parantos mimiti dilakukeun di taun kamari, ngalihkeun bagian produksi na ka India sareng Taiwan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.