Catetan 5 vs iPhone 6: Tés gancang [video]

catetan-5-vs-iphone-6

Sapertos unggal waktos smartphone anyar diluncurkeun, urang parantos gaduh anu munggaran tés gancang di mana Samsung anu terakhir nembongan ngiringan. Dina jenis tés ieu, laju alatna diuji ku aplikasi kabuka, Tapi aranjeunna ngalakukeun éta dina dua babak. Dina babak kahiji, henteu aya aplikasi anu kabuka di tukang sareng di babak kadua aranjeunna bakal muka deui aplikasi anu parantos dibuka dina babak kahiji.

El Galaxy Note 5 Éta ngagaduhan prosesor Exynos 7420 2.1 GHz 8-core sareng 4GB RAM sareng nyanghareupna iPhone 6, anu dileupaskeun ampir sataun katukang, kalayan prosésor dual-core A8 1.4GHz sareng 1GB RAM. Dina kertas, urang ampir tiasa nyarios yén Catetan 5 ngagaduhan kakuatan kasar opat kali tina iPhone 6. Naha bédana bakal katingali pisan? Ieu jawaban.

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina pidéo, bédana dina babak kahiji minimal, tapi éta bérés sateuacan Catetan 5. IPhone 6 nyandak sakedik langkung lami pikeun muka aplikasi pikeun pertama kalina, kajabi ti buruan sakumaha urang tiasa tingali sareng Angry Birds 2. Éta aya dina babak kadua, sareng kami parantos ningali ieu dina babandingan anu sateuacanna TouchWiz Samsung nyéépkeun waktos langkung seueur. IPhone 6, sapertos alat Android anu sanés, ngantepkeun aplikasi di tukang, tapi terminal Samsung muatkeun deui aplikasi na, tangtosna, éta khusus diperhatoskeun dina aplikasi anu langkung lami kusabab éta kedah dibuka sacara lengkep dua kali.

Hasil akhirna nyaéta 01:08:09 pikeun iPhone 6 kalayan ios 8 jeung 01:25:19 kanggo Galaxy Note 5 sareng Android 5.1.1. Kuring pikir yén sanés hal anu diperhatoskeun kumargi kuring resep langkung sarébu kali éta lumayan laun tapi tanpa aya perhatosan tibatan ningali sadayana langkung gancang sareng ningali aya animasi anu henteu cair. Naon anu anjeun pikirkeun?

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

20 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Surce cenahna

    Tapi éta diarepkeun sadayana terang yén Samsung ngan ukur ngajantenkeun sampah.

    1.    Anti Padamelan cenahna

      Sapertos A6, A7, A8, A8X sareng A9, leres? Éta naon anu janten kabobodo sareng luhurna.

    2.    Rafa cenahna

      Ah, tapi naha anjeunna ngajantenkeun anjeun?

  2.   Soca pinter cenahna

    HELLO, naha anjeun ogé ngaleupaskeun iphone 6 ti vodafone Irlandia sareng Portugal? salam

  3.   Gonzalo parisi cenahna

    Perhatoskeun yén i6 parantos yuswa sataun

  4.   Rodrigo cenahna

    Pikeun kuring masalahna sanés perkawis Samsung ngadamel sampah. Nyatana jelas saha anu ngadamel prosesor Iphone. Masalahna nyaéta sistem operasi Android anu umum. Henteu paduli kumaha saé mesin Samsung, aranjeunna moal ngagaduhan performa 100% upami aranjeunna henteu nganggo sistem operasi khusus ... Pakean khusus. sakumaha kaayaan IOS.

    Ayeuna upami aya Samsunglover anu tiasa ngajelaskeun ka kuring naha alat-alat tina mérek khusus éta henteu langkung tahan tibatan Iphone, kuring bakal ngahargaan éta. Kuring ningali Iphone 4 damel retakan, nanging Samsung waktos biasana batting. khususna panyambungna. (Headphone sareng charger) Upami badé mayar mahal, sahenteuna tetep. Alesan naha dugi ka ayeuna, kuring tetep sareng Iphone.

    1.    gabrielort cenahna

      Tangtu RODRIGO, urang sadayana terang saha anu ngadamel prosesor APPLE, tapi desain, arsitéktur didamel ku APPLE! SAMSUNG HANYA NGawangun APLIS PROSESOR NGOMONGKEUN KITU!

      1.    Rodrigo cenahna

        Leres, tapi kuring henteu terang naha nyarios yén éta ngan ukur Sampah nyaéta hal anu leres anu kedah dilakukeun ... Pokokna kuring pikir sareng kuring bakal tetep mikir yén Samsung henteu sami atanapi sami sareng Apple. Sareng kirang upami aranjeunna henteu nyiptakeun sistem. op pikeun bagian luhur alat garis anjeun.

  5.   Gambar placeholder Hugo Vega Lugo cenahna

    Anjeun ngabandingkeun telepon sélulér anu nembé dileupaskeun (Catetan 5) sareng telepon sélulér anu bakal diganti dina dua minggu (IPhone 6).

  6.   momo cenahna

    Masalah Samsung nyaéta platform anu nyaéta sampah, éta sanés teleponna nyalira

  7.   Aitor Fernandez Sandros cenahna

    Runtah Koréa

    1.    Rafa cenahna

      Saur Antonio Recio.

  8.   Anti Padamelan cenahna

    @gabrielort aranjeunna ngawartosan yén aranjeunna ngan ukur ngadorong ngeunaan idiotic aranjeunna sareng neraskeun.

    A8 sareng anu sapertos na nganggo arsitektur ARM anu TEU dipimilik ku APPLE. Hal anu sami kajadian nalika ngadamel CPU dina 14nm, prosés ieu TEU dipimilik ku APPLE, tapi penting pisan pikeun fungsi CPU anu leres.

    Apple sapertos kitu sanés pabrik hardware atanapi parangkat lunak. Misalna ios dumasarkeun kana UNIX, Intel ngical CPU pikeun Macbook sareng Samsung bahkan mémori RAM.

    Serius, naha aranjeunna tetep marah-marah nyebut anjeun FANBOYS AND IGNORANTS?

    PS: Kumaha upami Apple nimukeun éta apel.

    1.    Rodrigo cenahna

      Koméntar anjeun henteu ngaréspon nanaon. Upami anjeun ngabongkar sadaya alat anjeun bakal ningali yén éta mangrupikeun bagian tina bagian pabrik anu béda. Sedengkeun pikeun produk beres anu janten poko anu ku urang didiskusikeun, TEU ADA KETENTUAN Bukti dina Bagian Alat Samsung Anu, Kusabab Tanggal Produksi na, Kudu dilakukeun. Upami anjeun ANTI JUDUL ngajelaskeun ka kuring naon anu kuring naroskeun di luhur. Kusabab durabilitas alat Samsung high-end kirang ti Apple. Tapi jawab topikna, upami henteu, anjeun langkung saé henteu nyarios nanaon sareng kuring bakal ngartos yén sakumaha anu anjeun nunjukkeun, anjeun moal gaduh ide.

  9.   Anti Padamelan cenahna

    Goréng ceurik: https://youtu.be/zHb6IlmmV2o

    Lingkungan S6 ka iPhone 6 Naha éta ngajantenkeun S6 langkung saé? Henteu, éta relatif.

    Abdi nempatkeun sapertos kieu:

    Kuring ampir 3 taun sareng Catetan 3, anu parantos turun sababaraha kali sareng henteu rusak (sanaos henteu nganggo sampéan). Sareng alat bantu dengar kuring (sanaos tungtungna di mesin cuci) sareng carjer tetep jalan.

    Ti saprak kuring mésérna, kuring tiasa dianggo nganggo atanapi seueur aplikasi dina waktos anu sami. IPhone 6s HANYA bakal ngagaduhan kamampuan éta sareng iOS9 (telat ampir tilu taun). Éta, tina sudut pandang yén saha waé pangguna anu ngagunakeun telepon pinterna pikeun tujuan produktivitas, NYA SUPERIORITAS.

    Conto sanésna nyaéta Samsung parantos ngijinkeun rékaman langsung sareng STREAMING tina kaulinan. Salaku conto, kuring tiasa maénkeun Asphalt 8 sareng sakaligus ngarékam dina 1080p (henteu aya pelambatan). Éta mangrupikeun hal anu henteu tiasa dilakukeun ku iPhone (kahartos ngan ukur gaduh 1gb) sareng pikeun anu unggah gameplays na upami éta SUPERIORITY.

    PS: nickname abdi sanés sabab kuring hate Apple, nyatana kuring gaduh 2015-inci Macbook PRO 13 (teu tiasa diungkulan di tempat damel). Kuring ngan ukur moal ngaletak hayam jago batur anu ngadamel plagiarismeu sapertos Steve Jobs (sapi suci tina NOOBS téknologi).

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo, Anti Padamelan. Jujur kuring henteu hoyong ngamimitian debat. Kuring ngan ukur hoyong mairan yén tés ieu tiasa dilakukeun ku dua cara: hiji, sacara épéktip, nyaéta hiji puteran sareng aya S6 anu menang sabab éta muka aplikasi langkung gancang. Tapi tés ieu disarankeun pikeun ngalakukeun 2 puteran, salah sahiji pikeun mariksa kumaha éta muka aplikasi sareng anu sanés pikeun mariksa kumaha éta muka aplikasi di tukang. Ngalakukeunana ka hiji (dimana S6 langkung kuat) ibarat hoyong maénkeun kaulinan olahraga ngan ukur di bumi, nalika anu paling adil nyaéta mimiti di hiji imah, dimana anjeunna langkung kuat, teras di bumi anu sanésna, dimana anu kadua langkung kuat.

      Kuring nyarios ieu kusabab kuring henteu terang saha waé anu sok nutup sadaya aplikasi tina seueur tugas. Kuring yakin yén panggunaan normal nyaéta pikeun muka aplikasi sareng henteu nutup éta kacuali anjeun perhatoskeun yén sistemna sangsara. Upami anjeun nyaritakeun yén aya puteran katilu anu ogé ngagaduhan tujuan, maka kuring bakal nyarios yén peryogi tilu lap.

      Salam, sareng ulah salah jalan, jauh ti éta, yén sanaos anjeun milari éta, anjeun bakal teras-terasan tina dialog, ilmu sareng hormat.

      1.    Anti Padamelan cenahna

        Sabalikna, Pablo. Éta bakal teras-terasan maca koméntar anjeun.

        Kuring satuju sareng anjeun yén metodologi pikeun ngalakukeun tés ieu satengah-dipanggang, yén uji sampel sareng tés konfirmasi (2 siklus sapertos anu anjeun sebatkeun) diperyogikeun.

        Hal anu goréng, tanpa diragukeun, nyaéta FANBOYISM anu diturunkeun dina dua sisi. Urang kedah ngartos yén éta mangrupikeun tés tunggal, dilakukeun ku jalma anu khusus sareng éta henteu ngagambarkeun pangalaman akhir ti kami salaku pangguna mérek X atanapi Y.

        Salam.

  10.   William cenahna

    Upami situs Iphone nyebarkeun sadaya tés kinerja dimana éta menang sareng ku Samsung dina taun ayeuna atanapi Nexus ... éta bakal janten carita anu sanés.

  11.   Yoseph franco cenahna

    Kuring parantos maca sadaya koméntar, fanboys Apple sareng fanboys Samsung. Bener nyaéta dua belah pihak nyarioskeun hal-hal anu bodo sareng éta ogé nunjukkeun hal-hal anu penting ... Kuring pribadi moal masihan seueur masalah, anjeun moal tiasa ngabandingkeun Windows sareng Mac, anjeun henteu tiasa ngabandingkeun Android sareng ios, sabab aranjeunna bénten pisan, sareng kuring resep éta ieu aya .. Rupa-rupa ka anjeun henteu? Sacara pribadi, kuring bakal milih Samsung atanapi Sony atanapi Xiaomi, seueur pisan anu tiasa dipilih, tapi henteu pernah iPhone, sareng kanyataanna kuring leres-leres ngagumkeun Mr. Jobs, muga-muga anjeunna tetep tenang, kuring resep gadget dina telepon pinter anu ngajalankeun Android sareng Abdi biasa kana Antarbeungeut éta, kuring henteu paduli naha éta langkung saé, atanapi langkung gancang kuring tiasa mastikeun yén nalika anjeun nganggo dina dinten ka dinten dina dua kasus, iPhone 6 - Samsung Galaxy s6 moal kaitung sabaraha milidetik peryogi pikeun muka aplikasi pikeun ngaréspon pesen. Salam: 3

    1.    Rodrigo cenahna

      Dina teu aya hubunganana sareng pendapat anjeun, hargana anjeun sahenteuna narima yén salah sahiji milih peralatan anu anjeunna pilih pikeun kanyamanan atanapi ngan ukur pikeun pelesir. Ngan anjeun tetep sareng anu anjeun sebatkeun. Kuring cicing sareng iphone sabab aranjeunna ngan saukur tahan langkung lami pikeun ngubaran aranjeunna dina cara anu sami. Ayeuna mimitian ngabandingkeun aranjeunna dina hal-hal anu kuring henteu terang naha urang bakal perhatoskeun dina panggunaan sadidinten, éta ogé sigana henteu bijaksana pikeun kuring. Atanapi saha anu ngadamel naon, kanggo saha sareng kumaha sareng iraha sareng upami aranjeunna ngalakukeun éta kalayan saé atanapi parah ... Éta ogé sigana kuring éta sanés anu diarepkeun ku perbandingan ... Aspék mendasar kuring nyaéta nilai anu kuring mayar tim sapertos ieu langsung proporsional bari kuring bakal tiasa ngagunakeun alat-alatna.