CCSettings pikeun ios 8: tambahkeun tombol langkung seueur kana Pusat Kontrol

CCSettings-iOs-8

Poe sibuk pisan pikeun sadaya pangembang tweak Cydia ngojay ngapdet atanapi nyiptakeun anu énggal pikeun sistem operasi énggal Apple. Sareng salah sahiji anu paling diantisipasi nembé dina Cydia: CCSettings. Versi anyar ieu anu nami lengkep na CCSettings pikeun ios 8, sumping salaku aplikasi anyar, gratis, sareng ngamungkinkeun anjeun nambihan seueur tombol deui ka Pusat Kontrol. Kami masihan anjeun langkung seueur detil di handap.

CCSettings-ios-8-2

Sakali tweak dipasang, éta ngonpigurasi tina Setélan Sistem ku cara anu saderhana, anjeun ngan ukur kedah ngalihkeun tombol dina urutan anu anjeun paling resep, nyandak kana akun tombol-tombol éta bakal ditingalikeun dina kelompok lima. Pikeun ngalih ti hiji grup ka grup anu sanés, anjeun kedah ngagésérkeun ramo ka gigir, ngakses tombol kanggo grup salajengna. Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar, tombolna kalebet sagala jinis fungsi. Daptar lengkep anu aya dina versi munggaran tina CCSettings pikeun iOS 8 tweak ieu sapertos kieu:

  • Modeu pesawat
  • Wifi
  • LTE
  • Bluetooth
  • Entong ngaganggu
  • lokasi
  • Tutup aplikasi latar tukang
  • Meungpeung
  • Konci Rotasikeun
  • Jempé
  • Cabut lencana
  • Pareuman
  • Balikan deui
  • Ngabuburit
  • Geter
  • VPN
  • Babagi Internet
  • mimiti
  • Sambungan data
  • Tangkepan

CCSettings-iPad

Yakin éta naha anjeun sono kana tombol naon waé, sapertos ngaktipkeun atanapi nganonaktifkeun 3G, atanapi ngaktipkeun sareng nganonaktifkeun konci layar. Mudah-mudahan ku pembaruan énggal tombol anyar bakal muncul. Samentawis éta anjeun parantos tiasa nyobian tina repo BigBoss, gratis sareng cocog sareng iPhone sareng iPad.

Recuerda que urang gaduh daptar Cydia tweaks anu cocog sareng ios 8 yén kami bakal ngamutahirkeun nalika anu anyar diluncurkeun atanapi anu lami diénggalan. Pariksa deui sabab pastikeun anjeun ngaraos mangpaat duanana pikeun milari tweaks énggal sakumaha terang naha anjeun tiasa masang kana alat anjeun tanpa masalah sareng henteu sieun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.