Cét sareng Peppa Babi sareng George kalayan aplikasi gratis ieu kanggo anu alit

peppa-babi-cet

Dinten ayeuna mangrupikeun dinten anu dipilih ku Apple pikeun ngaluncurkeun vérsi ahir ios 10, pérsi anu bakal sayogi dina sababaraha jam. Tapi henteu sadayana berita kedah aya hubunganana sareng ios 10. Pikeun nyebarkeun pikiran anjeun sakedik, dinten ieu urang nyarioskeun aplikasi gratis Peppa Pig: Paintbox, aplikasi gratis ti panyipta asli séri, anu alit tiasa warna Peppa Babi ogé ngalukis sareng anjeunna. Supados anu pangleutikna di bumi teu aya anu ningali anu anéh dina sora panerapan, soanten mangrupikeun gambar aslina, sahenteuna dina versi Spanyol.

Kalayan Peppa Babi: Paintbox kami bakal gaduh 7 kulit warna, 7 warna anu béda, 39 bentuk sareng stiker pikeun ngahias gambar kami, 10 stiker animasi, alat pikeun ngadamel gambar gaib, latar Peppa Babi anu béda, 3 karakter tina séri kanggo warna. Ditambah ogé urang tiasa milih karakter mana anu urang hoyong maénkeunBoh sareng Peppa Babi atanapi sareng lanceukna George, anu resep pisan kana dinosaurus.

Sakali barudak alit parantos réngsé ngagambar, kreasiana bakal dipamerkeun di kelas Peppa Babi dimana sadayana babaturan sakelas bakal ngoméntaran gambarna. Salaku tambahan, urang ogé ngagaduhan pilihan tina simpen dina gulungan gambar urang anu diciptakeun atanapi dicét ku barudak.

Peppa Pig: Paintbox didesain kanggo murangkalih dugi ka 5 taun, nempatan 60 MB, peryogi sahenteuna ios 5.1.1 sareng kompatibel sareng iPhone, iPad sareng iPod touch. Sareng deuih janten gratis, éta henteu ngandung jinis iklan nanaon.

Fitur tina Peppa Babi: Paintbox

  • 7 sikat warna
  • 7 kaléng tina cet warna béda-béda
  • 39 bentuk sareng stiker
  • 10 stiker animasi
  • 6 alat pikeun ngagambar gambar sihir
  • 3 latar Peppa
  • 3 karakter pikeun warna
  • Penghapus
  • Anjeun tiasa milih saha waé anu badé maénkeun, sareng Peppa atanapi George
  • Ruang paméran dina témbok sakola Peppa
  • Simpen gambar anjeun ka kaméra

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.