Chip TS9's AXNUMX langkung épisién tibatan Samsung

a9

Tanggal 29 Séptémber kami masihan berita yén iPhone 6s sareng iPhone 6s Plus parantos dianggo dua chip A9 anu béda. nu Chip A9 TSMC's 16nm sareng Samsung 14nm, modél Cina sakitar 10% langkung ageung tibatan model firma Korea. Ukuranana henteu penting, sabab éta aya di jero sareng urang moal diperhatoskeun, tapi anu tiasa urang pikahariwangeun nyaéta kinerja atanapi efisiensi. Janten TSMC A9 tina 16nm sareng langkung ageung, sadayana ngajantenkeun kami mikir yén chip na bakal nyayogikeun kami kirang otonomi.

Téori mangrupikeun hiji hal, tapi anu penting sok latihan. Sakumaha urang tiasa maca dina reddit atanapi dina sababaraha forum, latihan nunjukkeun urang hasilna béda pisan. IPhone 6s / Plus sareng prosésor A9 tina TSMC nunjukkeun patokan anu rada luhur pikeun anu gaduh Samsung, sanaos sakedik, urang parantos ngalebetkeun masalah gaduh sakedik atanapi kirang anu mayar anu sami. 

Tapi kejutan anu paling ageung sanés dina pagelaranana, upami henteu dina épékténsi. Sanaos Koréa A9 mangrupikeun 14nm sareng anu Cina 16nm, éta Chip TSMC langkung éfisién dibanding modél Samsung, anu hartosna éta meakeun tanaga kirang. IPhone 6s / Plus sareng chip Samsung bakal ngonsumsi 20% langkung seueur tibatan iPhone 6s / Plus kalayan prosesor TSMC, janten gumantung kana kagiatan anu urang lakukeun, panginten aya bédana 2 jam otonomi pikeun prosésor Cina.

Hasil ieu ngan ukur mastikeun yén Apple salah ngagunakeun dua komponén anu béda dina alat anu sami. Anu bakal dirobih nyaéta kahoyong seueur pangguna anu mimitina nganggap éta langkung saé kéngingkeun prosésor Samsung dina lotre sareng ayeuna aranjeunna bakal resep TSMC.

Upami anjeun hoyong terang mana prosésor anjeun gaduh, anjeun tiasa ngalakukeun éta kalayan aplikasi éta Info Alat Lirum Lite. Pikeun modél Samsung, urang bakal ningali hasil N66AP pikeun 6s Plus sareng N71AP pikeun 6s, sedengkeun pikeun model TSMC kami bakal ningali N66MAP pikeun 6s Plus sareng N71MAP (pikeun 6s).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Nada cenahna

    Alus! anjeun numpak amarah dina jaman na kusabab chip na langkung alit 2 nm, sareng upami anjeun mésér anu pangsaéna, anjeun hoyong anu pangsaéna, bla bla bla ... sareng ayeuna anjeun datang ka kuring kalayan kanyataan yén ukuran sanés hal anu penting, éta bahkan henteu aya bewara di jero alat.

    Naon omong kosong ngeunaan ukuranana, sareng naon omong kosongna ngeunaan kagancangan chip

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Hai toño. Amarah dina waktos éta kusabab aya dua anu béda kalayan béda kinerja atanapi otonomi. Ukuranana konyol, tapi épisiénsi henteu. Sareng éta masih sigana salah pikeun kuring, anu kuring kalebet dina tulisan.

      Hiji salam.

      Kuring nambihan pikeun netelakeun yén nanométer sanés ukuran, tapi prosés manufaktur.

  2.   Ny cenahna

    Nya, kuring parantos maca sadaya inpormasi anu anjeun tawarkeun ka kuring sareng kuring sacara pribadi resep kana prosesor Samsung. Kuring tiasa nandaan gulung téknis naha kuring milih pikeun prosésor éta tapi sanés rencana ogé. Sareng leres, ukuranana henteu janten masalah, salian ti inpormasi anu disayogikeun dina tautan ieu sama sekali henteu tiasa dipercaya sareng hiji-hijina kacindekan anu kuring tiasa narik sanggeus ningali jinis tés anu parantos aranjeunna lakukeun, henteu ogé negeskeun atanapi nolak mana tina dua prosesor anu langkung luhur. Masing-masing nyarios naon anu aranjeunna pikahoyong sareng mésér hapé anu dipikahoyong. Tapi dugi ka médium anu pantes tés anu BENER; inpormasi sapertos kieu henteu ngawartosan nanaon. Saolah-olah urang nyimpulkeun yén aya anu leres saatos maca sawala dina utas forum mobil.

    Salam sareng jaga.

  3.   Carlos cenahna

    iPhone 6S Plus sareng TSMC !!! Kuring miharep éta bener-bener leuwih éfisién !!! Sanaos kuring panginten éta bakal langkung épisién tapi henteu langkung gancang tibatan Samsung! Upami anjeun kéngingkeun inpormasi langkung lengkep ihwal poko ... Terbitkeun !!!

  4.   Ngarobih cenahna

    Tangtosna, ayeuna urang sadayana kedah tenang leres, kumaha cara pikeun nyeuseuh leungeun, 14nm meakeun kirang, Apple ngintunkeun sapertos biasa, full stop.

  5.   Dani cenahna

    Héi sadayana, kuring sering lulucon kumargi urang nyarios perkawis € 1000 telepon
    Kuring gaduh 6s anu dipésér di Inggris sareng éta sumping sareng Samsung 14nm….

  6.   Carlos cenahna

    Anjeun gaduh Samsung leres ??? Naha henteu goréng, sabab batréna tahan sami atanapi langkung lami tibatan di 6 Plus ??? Nya, tong mikir dua kali ... Kuring indit ka Perancis pikeun milarian milik kuring sareng kuring "untung" ngagaduhan TSMC, sanaos mimitina kuring hoyong gaduh Samsung sabab kuring curiga éta bakal langkung saé ... Tapi upami kuring ngagaduhan anu Samsung, kuring henteu bakal masihan deui lapses, di sagigireun tés éta kedah ditingali kalayan gelas ngagedékeun sareng ngantosan jinis tes anu coroborated ogé dilaksanakeun ... Éta gumantung kana panggunaan anu urang pasihkeun, éta pasti bénten-bénten ... Percanten ka kuring, tong teuing dipentingkeun, taun kamari sigana numutkeun saréréa blog yén Plus kuring bakal dibéngkokkeun ku ngan ukur ningali éta sareng teu aya anu sapertos kitu !!! Kuring salawasna ngagem éta dina jeans kuring sareng tanpa panutup sapertos 6S Plus ayeuna sareng teu nanaon ... Nikmati alat anu bonténg, anu pangsaéna dugi ka ayeuna, teu aya anu langkung saé di pasar, naon waé anu kuring pake, Kuring ogé yakin yén 90% anjeun henteu meunang bahkan 30% tina total kinerja alat !!! Mangga sing raos !!!!

  7.   Oscar cenahna

    Hai, kuring gaduh iPhone 6 plus ti payun sareng kuring ngan ukur bakal masihan opini anu hina. Kuring resep ka Apple sapertos anu paling resep tapi kuring pikir aranjeunna salah ngalakukeun dina sababaraha hal sareng salah sahijina nyaéta ieu. Upami anjeun masang chip nempatkeun sami dina sadayana, naha éta salah sahiji atanapi anu sanés, leres éta duanana tiasa dianggo saé tapi upami anjeun badé mayar € 1000 kanggo telepon, minimum anu anjeun pikahoyong nyaéta sami sareng tatangga anjeun , sanés langkung teu kirang. Naha éta leres-leres ngarugikeun aranjeunna saatos ngalaksanakeun tés sareng cobaan pikeun ningali anu mana anu langkung épisién teras nempatkeun éta pikeun sadayana? Kuring pikir Apple biasa dihampura pikeun seueur kasalahan anu aya pikeun sagala anu parantos dilakukeun dina hirupna sareng anu sanés tiasa janten masalah. Mangga gentlemen Apple nempatkeun batréna sareng kumargi aranjeunna ngecas naon anu ditagihkeun sareng gaduh konsumén satia sareng konsumén anyar poténsial anu kami teraskeun bangga produk kami pikeun kualitas na sanés kusabab éta nyandak apel. Abdi ningalkeun réfléksi anu hina. Salam!

  8.   pep cenahna

    salah sahiji prosesorna sanés asalna ti Cina, TSMC nyaéta Taiwanese sareng Samsung sanés Koréa.

  9.   Sergio cenahna

    Nya, kuring henteu kénging nami chip, sareng aplikasi éta, kumaha kuring ngalakukeunana?