Chip Aion Bionic anyar dina mini iPad kawates ku kakuatan

IPad mini A15 Bionic

Mini iPad mangrupikeun salah sahiji alat anu ditepikeun sababaraha hrs ago sareng yén aranjeunna masihan kejutan dina peresmian intina. Kalayan desain anyar sareng ngaropea interior na sareng chip A15 Bionic anu sami sareng gunung iPhone 13. Nanging, patokan anu mimiti anu muncul nunjukkeun yén kagancangan jam prosesor iPad mini diréduksi sareng ku kituna kinarya rada handap tibatan iPhone 13.

iPhone 13 sareng iPad mini bagikeun A15 Bionic tapi ngagaduhan kakuatan anu béda

Prosesor sapertos A15 Bionic ngagaduhan elemen anu béda dina jero sapertos CPU. CPU jawab ngolah pitunjuk tina program anu béda, aplikasi sareng jasa sistem operasi. Laju instruksi ieu diolah ngamungkinkeun masihan gambar anu langkung seueur atanapi kirang leres ngeunaan kinerja sareng kakuatan processor. Salaku conto, CPU anu jarum jam 3,2 GHz bakal ngahasilkeun 3.200 milyar siklus per detik.

kahiji tanda tempat iPad mini 2021 sareng iPhone 13 ngaleupaskeun acara pagelaran béda gaduh chip A15 Bionic sami. Mini iPad masihan hasil tina 1595 poin kalayan hiji inti sareng 4540 poin ku ujian multicore. Dina kasus iPhone 13, 1730 poin diala ku inti sareng dina multicore skor 4660. Éta hartosna mini iPad antara 2 sareng 8% rada kirang kuat tibatan iPhone 13.

Tulisan anu aya hubunganana:
Mini iPad anyar ningkatkeun mémori na janten 4 GB

iPad mini 2021

Alesan utama pikeun data ieu dumasarkeun kana kagancangan jam (atanapi frekuensi) chip A15 Bionic sakumaha anu urang diskusikeun sateuacanna. The iPhone 13 jarum jam 3,2 GHz sedengkeun anu tina iPad mini dugi ka 2,9 GHz. Bedana ieu tiasa menerkeun panurunan ieu kakuatan prosésor.

Najan kitu, Apple terang watesan A15 Bionic sareng ogé terang panggunaan anu dipasihkeun pikeun iPhone sareng iPad mini. Kituna, urang ngartos yén parobihan ieu asalna tina Cupertino sareng sanaos kami moal terang kunaon underclocking, Anu jelas nyaéta yén pangguna moal perhatoskeun turunna kinerja ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.