Chipolo ONE Spot, cocog sareng Busca sareng langkung mirah tibatan AirTag

Sakumaha anu parantos urang nyarioskeun dina kasempetan, Apple parantos ngalebetkeun bagian "obyék" dina aplikasi Milarian, janten waktosna sateuacan seueur produk anu langkung cocog nembongan. Nanging, saatos diluncurkeun AirTag urang kedah ngantosan berita dugi.

Ayeuna Chipolo ngajalankeun ONE Spot, alternatif pikeun AirTag anu langkung mirah sareng sapinuhna cocog sareng aplikasi Search Apple. Muka aplikasi Pilarian bakal nyayogikeun produk anu pikaresepeun anu tiasa ngajantenkeun kahirupan urang langkung gampang tanpa kedah nyéépkeun sakitar € 70 yén AirTag sareng biaya konci na.

Ieu diumumkeun ku mérek sorangan:

Chipolo ONE Spot mangrupikeun salah sahiji produk pihak katilu munggaran anu cocog sareng aplikasi Search Apple. Anjeun tiasa nambihan kalayan gampang sareng gancang ngalangkungan aplikasi éta sorangan sareng milarian ngalangkungan iPhone, iPad, iPod atanapi Mac.

Éta sacara radikal béda ti AirTag dina hal desain, ieu Chipolo HIJI Spot Éta gaduh liang alit anu bakal ngabantosan urang lebetkeun kana konci tanpa kedah nyéépkeun 39 euro yén biaya cincin konci perusahaan Cupertino. Alat ieu gaduh Lalawanan IPX5 janten sacara prinsip éta moal tahan ka beuleum dina cai sanaos tahan ka lebu sareng percikan, pikeun bagian na AirTag tiasa dilelepkeun dugi ka 30 menit.

Nya kitu, ONE Spot gaduh spéker 120 dB sareng gaduh batré jenis tombol anu tiasa diganti sapertos AirTag. Alatna bakal hargana sakitar $ 28 sedengkeun opat-bungkus bakal mahal $ 90. Jujur, ngemutan yén Chipolo ONE Spot ieu henteu meryogikeun ring konci sabab éta parantos perforated, tabungan na langkung luhur tibatan AirTag anu peryogi aksésori enya atanapi enya. Nanging, Ngémutan yén dina AliExpress aya gantungan konci AirTag salami dua euro, kuring henteu ningali alesan pikeun bet dina Chipolo.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.