Chipolo One Spot, alternatif anu saé pikeun AirTags

Chipolo nawiskeun kami alternatif nyata munggaran pikeun Apple AirTags kalayan produk anu, kalayan harga anu langkung handap, éta nawiskeun kami sadaya kahadéan tina Milarian jaringan sareng nambihan sababaraha poin dina kahadean anu ngajantenkeun pameseran anu palinter.

Nalika Apple ngumumkeun berita ngeunaan jaringan Busca, Chipolo mangrupikeun salah sahiji mérek anu mimiti ngagabung. Sugan éta henteu pati dipikaterang, tapi pabrik ieu parantos aya dina dunya labél locator mangtaun-taun, sareng taun-taun pangalaman éta pasti ngabantosan ngaluncurkeun produk buleud ku harga anu saé pisan: Chipolo One Spot. Ahli waris ka Chipolo One, labél anyar ieu ngamangpaatkeun jaringan Search Apple, sareng ku sabab éta ngagaduhan sagala kaunggulan: henteu kedah aplikasi pihak katilu; setelan gancang sareng gampang tanpa kedah ngadaptar; anggo jutaan alat Apple pikeun ngirim lokasi anjeun.

Spésifikasi sareng konfigurasi

Rada langkung ageung tibatan AirTags Apple, disk plastik leutik ieu ngagaduhan batré anu tiasa diganti anu pabrikna nyarios kedah dugi ka sataun kalayan panggunaan normal. Pikeun ngarobihna, anjeun kedah muka disk, teu aya sistem panutupan anu canggih, éta sababna disertifikasi IPX5 (éta nolak hujan tanpa masalah tapi henteu tiasa dilelepkeun). Di jero éta ngagaduhan spéker leutik anu ngamungkinkeun pikeun ngaluarkeun sora dugi ka 120dB, langkung banter tibatan AirTag, hal anu penting pikeun mendakan aranjeunna tina handapeun sofa. Sareng jéntré leutik, anu sigana henteu matak pikaseurieun, tapi anu penting pisan: éta ngagaduhan liang pikeun ngagantelkeun kana konci konci, cincin dina kantong anjeun atanapi ransel ... Anu hartosna bahkan gaduh harga anu sami sareng AirTag (30 € vs € 35 kanggo produk Apple) anjeun moal peryogi aksésoris deui pikeun nganggo éta, janten harga akhir langkung mirah dina Chipolo.

Prosés konfigurasi na dimimitian ti waktos urang mencét Chipolo, anu nyababkeun pikeun ngaluarkeun sora alit anu nunjukkeun yén éta parantos diaktipkeun. Urang kedah muka aplikasi Pilarian dina iPhone atanapi iPad, sareng pencét dina Objék, urang nambihan objék énggal sareng ngantosan alat kami mendakanana. Ayeuna anjeun kedah nuturkeun léngkah anu dituduhkeun sareng aranjeunna saderhana salaku nambihan nami sareng ikon pikeun gancang ngaidentipikasi éta dina peta. Labélna bakal ti waktos ieu pakait sareng akun iCloud anjeun sareng siap dianggo nalika diperyogikeun.

Sambungan anu anjeun anggo nyaéta Bluetooth. Kami henteu ngagaduhan chip U1, anu henteu ngijinkeun milarian tepat AirTags, hal anu sacara pribadi henteu ngayakinkeun kuring sabab operasina rada teu leres. Éta ogé henteu ngagaduhan NFC, sareng ieu ngandung hartos yén upami aya anu mendakanana, éta moal cekap pikeun nyandak iPhone na ka chibolo, tapi aranjeunna kedah muka aplikasi Milarian sareng scan éta. Aya dua titik négatip leutik, anu salah sahijina leres-leres ditampi (milarian tepat) sareng anu sanés tiasa dibenerkeun (aplikasi Pilarian dianggo sareng éta waé).

Jaringan Milarian Apple dina jasa anjeun

Hayu urang kana anu penting, naon anu saleresna ngabantosan anjeun mendakan objék anjeun anu leungit berkat Chipolo One Spot: sadaya iPhone, iPad sareng Mac di sakumna dunya bakal janten anteneu anu ngamungkinkeun anjeun milarian objék anjeun anu leungit dina peta. Leres, dugi ka ayeuna nalika anjeun nempatkeun tag anu dilokalisasi anjeun dugi ka aya dina kisaran Bluetooth pikeun mendakanana, atanapi ayaan anu ngagaduhan aplikasi anu sami sareng anu anjeunaliwat. Ayeuna ku jaringan Milarian Apple anjeun henteu peryogi naon-naon, sabab naon waé anu diénggalan iPhone, iPad atanapi Mac bakal nyaritakeun dimana barang leungit anjeun kalayan ngan ukur syarat anu caket tina.

Kalayan ieu, upami anjeun kaleungitan obyék anjeun tiasa nyirian salaku leungit dina aplikasi Pilarian, sareng nunjukkeun yén nalika aya anu mendakan éta (sanaos teu dihaja) aranjeunna ngabéjaan sareng nunjukkeun ka anjeun dina peta. Upami anjeunna sadar yén aya anu kurang, anjeunna ogé tiasa nyandak éta, muka aplikasi Find-na sareng ningali pesen anu dipersonalisasi anu anjeun tinggalkeun nalika anjeunna nandaan éta salaku leungit, kalebet nomer telepon anu tiasa ditelepon pikeun ngabantosan pamulihanna. Jaringan Apple Find ieu mangrupikeun sistem anu caket pisan anu bakal ngabantosan anjeun pikeun udagan anu leungit.

Cara séjén pikeun mendakanana

Upami urang ngan saukur nyasarkeunnana di bumi, anjeun tiasa ngadangukeun sora éta, tina aplikasi Pilarian atanapi ku naroskeun Siri "Dimana konci kuring?" Janten anjeun tiasa nuturkeunana ku sora dugi ka mendakanana. Spéker na langkung saé tibatan AirTags, sareng ogé sora na henteu lirén maénkeun dugi ka mareuman, anu langkung praktis tibatan kedah nguriling nanyakeun Siri dugi ka mendakanana. Sareng anjeun ogé tiasa naroskeun aplikasi Pilarian pikeun nyaritakeun jalan ka objék anjeun anu leungit upami aya anu nyumbang kana tempatna dina peta.

Sareng dina ios 15 kami bakal ngagaduhan pilihan pikeun diwartosan nalika urang misahkeunana, janten urang tiasa nyingkahan karugian. Bewara bakal nyarioskeun yén kami parantos ngantunkeun konci, atanapi ransel, sareng urang tiasa ngonpigurasikeun sababaraha lokasi "aman" sahingga upami anjeun aya anjeun moal béja ka kami Kami parantos ngantunkeunana, janten anjeun tiasa ngantepkeun ranselna di bumi tanpa diwartosan ngeunaan éta.

Pendapat editor

Labél vokal Chipolo One Spot mangrupikeun alternatif anu saé pisan pikeun Apple AirTags. Sanaos tiasa kakurangan sababaraha fungsionalitasna, éta henteu pati relevan pikeun diperhatoskeun, sareng fitur sareng harga na ngajantenkeun produk anu sampurna pikeun anu hoyong ulah kaleungitan objék anu paling penting ku ngagunakeun kauntungan jaringan Jaringan. Manzana. Sayogi dina halaman wéb Chipolo (link) pikeun pre-booking pikeun € 30 per unit sareng € 100 per bungkus 4 unit, kalayan kintunan ti Agustus.

Hiji Tempat
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
30
  • 80%

  • Hiji Tempat
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 10 2021 de junio de
  • rarancang
    Editor: 80%
  • Awét
    Editor: 90%
  • Bérés
    Editor: 90%
  • Kualitas harga
    Editor: 90%

Naros

  • Otonomi sataun sareng batré anu tiasa diganti
  • Lalawanan cai IPX5
  • Ngagunakeun jaringan Apple Search
  • Liang pikeun hooking
  • Speaker dugi ka 120dB

Kontra

  • Henteuna chip NFC sareng U1

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.