Chome pikeun ios nambihan widget pikeun dipilarian

Google nembé ngaluarkeun pembaruan énggal pikeun browser Chrome, anu dugi ka versi 90, cocog sareng nomer édisi anu aya dina Android sareng Windows sareng macOS. Versi anyar ieu ngamungkinkeun urang tambahkeun widget milarian sareng anu ngamungkinkeun kami maénkeun kaulinan dinosaurus.

Apple henteu ngijinkeun pangembang pikeun berinteraksi sareng widget tina layar utama, janten urang leres henteu kedah nganggap éta widget (sahenteuna dina kasus Chrome) salaku aranjeunna ngan ukur jalan pintas kana fungsi anu ditawarkeunana ka kami. Upami urang pencét kana masing-masing na, panyungsi dibuka nunjukkeun pilihan anu parantos kami pilih.

Widget Chrome pikeun ios

Énggal widget milarian, nawiskeun kami 4 pilihan: lebetkeun alamat wéb, anggo pangotéktak dina modeu samaran, ngalaksanakeun pamilarian nganggo paréntah sora sareng nganggo kode maca QR ngalangkungan pangotéktak.

Widget dinosaurus ngamungkinkeun urang mikaresep kaulinan ieu anu sok ditingalikeun dina Chrome nalika kami henteu ngagaduhan sambungan internét. Dugi ka ayeuna, hiji-hijina kamungkinan pikeun maénkeun dina iPhone nyaéta ku nganonaktipkeun sadaya komunikasi nirkabel dina alat.

Pikeun nambihan salah sahiji widget ieu, urang kedah neraskeun sapertos biasa, ku ngaklik dina layar dimana aplikasi henteu kapendak, ngaklik tanda + anu ditingalikeun dina beulah kénca luhur layar sareng ngalebetkeun Chrome dina palang palang.

Nalika ngaklik aplikasi ieu, 3 widget anu ditawarkeun ku Chrome pikeun ios dinten ayeuna bakal ditingalikeun. Fungsi anyar anu ogé asalna tina panangan versi 90 pikeun ios nyaéta kamungkinan edit ngaran pamaké sareng kecap akses disimpen dina setélan Chrome.

Google Chrome (AppStore Link)
Google Chromebebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ricky garcia cenahna

    Saleresna éta rada nyasabkeun, kusabab téks anu bakal dipilarian henteu dilebetkeun kana bilah widget éta nyalira, tapi nalika ngaklik éta browser bakal dibuka, anu sacara praktis sami sareng upami peramban dibuka langsung, singgetna, éta mangrupikeun widget potong kompas