Love You To, mangrupikeun kaulinan gratis App Store dina saminggu

Deui kami ngalaporkeun deui ngeunaan kaulinan yén jalma-jalma ti Cupertino parantos dipilih salaku panerapan saminggu. Waktos Ieu urang ngobrol ngeunaan kaulinan Love You To, kaulinan anu gaduh harga biasa 3,99 euro, tapi pikeun waktos anu dugi, dugi ka Kemis payun, urang tiasa ngaunduh gratis. Kaulinan ieu, henteu sapertos seueur anu ditawarkeun ku Apple, henteu ngagaduhan beuli di-app, anu langkung sesah pikeun dipendakan di App Store akhir-akhir ieu. Sakumaha namina kaulinan ieu nunjukkeun, Love You Ti mangrupikeun kaulinan paling lucu anu tiasa urang mendakan di App Store.

Protagonis gim ieu disebat Kosmo, penjelajah luar angkasa anu kedah milarian kabogoh robot na, Nova, sapotong-sapotong di galaksi éta, kumargi saatos kacilakaan, sadaya potongan anu nyusunna parantos sumebar di jagat raya sareng Kosmo. anjeun bakal kedah ngalakukeun naon-naon pikeun kéngingkeun aranjeunna deui, kanggo engké tiasa ngawangun deui sareng ngahiji deui. Sapanjang pertandingan urang bakal tiasa ngajajah dunya aneh, pinuh ku mahluk luar angkasa, teka-teki ruang-waktos ogé kenangan-kenangan disumputkeun pikeun dikumpulkeun. Nalika urang maju, Urang bakal mendakan langkung seueur inpormasi ngeunaan sajarah pindah antara Kosmo sareng Nova.

Sapanjang pertandingan urang bakal tiasa nampi narasi visual anu hadé, kalayan desain anu hébat sareng soundtrack anu, numutkeun pamekar, ngajadikeun rambut urang nangtung dina tungtung. Beda sareng gim anu sanés, dimana dina unggal pembaruan urang kedah mayar deui pikeun nikmati tingkat énggal, pangembang nyatakeun yén anjeunna tetep ngusahakeun éta, pikeun tiasa nambihan level énggal gratis. Love You To cocog sareng iPad 2, iPhone 4s sareng iPod touch generasi ka 5. Versi minimum ios anu diperyogikeun ku aplikasi éta nyaéta 8. Pikeun tiasa ngaraosan gim anu diperyogikeun sahenteuna 300 MB dina alat kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.