Klon Super Mario pencét App Store salaku Super Bros!

super-bros

Éta leres, henteuna roti, éta téh kuéh anu saé, sareng anjeun kedah ngamangpaatkeun tarikan sateuacan Nintendo ngaluarkeun versi resmina nyalira sareng tangtosna PayToPlay pikeun ngarusak tawaran pikeun oportunis. Janten, ti leungit ka walungan, pamekar Kostas Papadakis parantos ngaluncurkeun vérsi anu khas na tina video game klasik di lingkungan Game Boy sahingga urang tiasa nikmati luncat tukang ledeng Itali gancang-gancang.

Sareng tangtosna, éta henteu gratis, upami éta janten harepan anjeun. Henteu ngan ukur tiruan grafik anu goréng kalayan topi sareng parobahan dina rentang warna, tapi éta ogé hargana ampir dua euro (€ 1,99). Nanging, pikeun anu sanés mangrupikeun vérsi anu lumayan dianggo, kalayan kadali anu saé sareng dina kerangka Game Boy klasik anu bakal ngirutkeun para gamer, utamina para penggemar grafik 8-bit.

Salaku tambahan, video game ieu duanana cocog pikeun iPhone sareng iPad. Kéngingkeun kahirupan tambahan, kotak kakuatan sakti, kumpulkeun koin sareng objék sihir anu sanés, tapi teras-teras ningali mata monster anu anjeun kedah éléh ku cara luncat, ngaji atanapi pencét ku bola seuneu. Kaulinan diwangun ku 15 tingkatan sareng kalebet lagu-lagu klasik anu ngiringan petualangan grafis ieu anu dipikaterang ku sadayana.

Gamepad digital sayogi pikeun kaulinan (bingkai Game Boy anu kami maksudkeun) ngajadikeun maén sakumaha saderhana pikaresepeun, ampir saolah-olah urang gaduh Game Boy Warna lami urang di panangan kami, tanpa ngorbankeun batréna, tapi tanpa batréna. Dibikeun kamiripan anu ekstrim na sareng judul aslina, mungkin waé gimna bakal ngaleungit tina App Store sakedap deui, janten upami anjeun hoyong, kéngingkeun ayeuna, éta tiasa telat engké.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   David cenahna

    Upami éta gratis, kuring bakal nyobaan, tapi pikeun mayar kuring resep ngadagoan Nintendo pikeun ngalaksanakeun padamelan na

  2.   Sebastian cenahna

    mayar maén ieu? Ya Allah……