Coba Apple Watch dina pigeulang anjeun berkat kanyataan anu ditambih

Apple-Watch-Augmented-Realita

Naha ngantosan kanggo mésér Apple Watch lami teuing? Henteu yakin kana naha éta bakal ageung teuing pikeun pigeulang anjeun? Nya, kanyataan anu ditambih datang deui pikeun ngabantosan anjeun sareng ngamungkinkeun anjeun pikeun nguji diri, sanaos ampir, Apple Watch Sport Edition, kalayan talina anu béda, komo ngabandingkeunana sareng objék sanés anu tiasa nyandak salaku rujukan sahingga terang naha ukuranana ngayakinkeun anjeun atanapi henteu. Kami ngajelaskeun kumaha carana ngalaksanakeun éta undak-usuk.

Aplikasi na disebat AR Watch sareng henteu milari éta di App Store sabab anjeun moal mendakan. Dina raraga masangkeunana anjeun kedah langsung ka halaman tina Ngartos, pamekar aplikasi ieu, sareng unduh kana iPhone anjeun. Sakali diunduh, anu anjeun ogé kedah masihan idin dina alat anjeun, nyetak halaman anu tiasa anjeun unduh tina halaman éta sorangan atanapi ti di dieu (Penting pisan anjeun nyetak dina ukuran 100%) sareng motong bagian tengahna.

Apple-Watch-Augmented-Reality-2

Potongan éta mangrupikeun anu nempatkeun Apple Watch dina pigeulang anjeun, atanapi dimana waé anjeun nempatkeun. Ayeuna anjeun ngan ukur kedah nempatkeun kana pigeulang anjeun, luncurkeun aplikasi AR Watch anu nembongan dina papan lorong anjeun sareng pasihan idin pikeun nganggo kaméra. Hasilna henteu sampurna, tapi lumayan ditarima pikeun masihan anjeun ideu kumaha jam tangan Apple bakal katingali dina pigeulang anjeun. Anjeun bahkan tiasa nempatkeun jam tangan anjeun anu biasa sareng sacarik kertas di gigireunna, janten anjeun bakal terang upami ukuranna seueur teuing dibandingkeun sareng jam tangan anu biasana anjeun anggo. Ngetok layar bakal ngarobah modélna.

Émut yén Apple Watch Éta henteu acan ngagaduhan tanggal rilis di Spanyol sareng seueur nagara sanés, sareng kami ngantosan pengumuman tanggal dimana kami bakal tiasa ngalaksanakeun pelestarian sareng pameseran, ogé harga resmi, anu dina kurs dolar henteu bakal lemah pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Eric cenahna

    Héi anu di dinya! Kumaha mungkin masang aplikasi ti luar AppStore?

  2.   pameran cenahna

    Upami kuring henteu ngajalankeunana, kuring nampi pesen ti apel anu nyatakeun yén éta sanés aplikasi anu aman. Léngkah tina maénkeun éta ka kuring.

  3.   SiWay cenahna

    Tulisan ieu leres-leres ngahurungkeun kuring !! 🙂

  4.   Hazael cenahna

    Kuring parantos nganggona sareng éta saé 😀 Kuring ogé ngaunduh profil pikeun béta ios 8.3 sareng sakali dipasang kuring nyaritakeun kumaha jalanna; D

  5.   iphonemac cenahna

    Teu jalan deui. Apple parantos ngalaksanakeun hal-hal éta sahingga urang henteu tiasa nyimulasikeun arloji urang. Arg! Abdi henteu gaduh waktos kanggo nyobaan !!!