COBI, jantenkeun sapédah anjeun palinter nganggo aksésori ieu pikeun iPhone

Beuki loba jalma anu ngagunakeunana sapédah salaku kendaraan angkutanKusabab kitu, disarankan pikeun dilengkepan ogé dina hal pencahayaan janten katingali ku sesa pangguna jalan anu urang ngiderkeun. COBI mangrupikeun aksésori anu langkung seueur sareng nganggo iPhone salaku dasar tina hiji sistem anu, sakali napel kana sapédah kami, bakal nyayogikeun kami sababaraha kanyamanan.

Sakumaha anu kuring parantos sebutkeun sateuacanna, Lampu LED bakal janten salah sahiji pilar COBI, nawiskeun lampu payun sareng lampu tukang anu tiasa urang ngendalikeun nganggo remote control. Dina paréntah ieu urang tiasa ngendalikeun dugi ka 10 fungsi anu tiasa diprogram tapi urang ogé tiasa ngajantenkeun lampu tukang salaku urang salaku indikator, cocog pikeun nunjukkeun giliran anu urang parantos rencanakeun dina sababaraha méter salajengna.

Dina aplikasi anu dirancang pikeun iPhone urang tiasa muatkeun rute ka tujuan urang Sareng berkat GPS di terminal, urang bakal terang iraha waé dimana urang sareng manuver anu kedah urang lakukeun dugi ka ngahontal éta. Kusabab iPhone sanggup ngadeteksi akselerasi sareng ngerem, fitur ieu bakal dipaké pikeun nyiptakeun lampu marake nyata, tiasa dianggo persis sapertos mobil.

Aplikasi ieu ogé nawiskeun rangkeian tambihan sanés sapertos navigasi belokan-demi-péngkolan, pandangan anu béda pikeun peta, milarian babaturan anu caket kana posisi urang, aktivasina lampu caket atanapi bahkan sistem anti maling anu nawiskeun peringatan lampu sareng sora.

Upami urang nganggo sapédah kalayan pendekatan anu langkung sportyatanapi, naha pikeun bersepeda jalan atanapi gunung, COBI janji bakal nyatet denyut jantung urang, cadence sareng statistik sanés ngeunaan rute anu urang lakukeun, naha éta gancang, waktos, jarak, persentase élévasi sareng seueur deui anu sanés. Salajengna, sadaya data anu dikumpulkeun tiasa ditransferkeun kana aplikasi Kaséhatan ios 8.

Pikeun kakuatan sistem COBI urang tiasa nganggo batré tina E-Bike sorangan (sapédah listrik) atanapi upami urang gaduh anu konvensional, urang tiasa nganggo batréna 6.000 mah anu dieusian deui liwat Dynamo.

Harga COBI beda-beda gumantung kana modél anu urang pilih tapi harga mimiti $ 115. Ti dinya, urang bahkan tiasa mayar $ 499 kanggo vérsi anu paling lengkep sareng pribadi pikeun sapédah anu dipibanda. Upami anjeun resep, anjeun tiasa aksés kana halaman wéb proyék dina Kickstarter sareng masihan kontribusi anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Eloy Falque Castro cenahna

    kickstarter munggaran anu narik perhatian kuring. Kuring mesen versi 205 $ ayeuna, pikeun ningali naha éta kaluar payun, sigana mah lamun