Coba tampilan hideung bodas dina Imah iPhone anjeun nganggo Monokrom

cydia monochrome

El minimalis dina ios parantos ngahontal kuota jalma anu seueur anu ngamangpaatkeun tarikan pikeun ngajalankeun aplikasi khusus anu niru desain atanapi bahkan ningkatkeun atanapi ngagedékeunana. Sareng éta justru naon anu urang hoyong ngobrolkeun anjeun ngeunaan ayeuna, sanaos dina hal ieu kami ngalaksanakeunana nganggo aplikasi anu ngan ukur anjeun tiasa nganggo upami anjeun gaduh jailbreak, kumargi Monochrome, anu pangaruhna parantos anjeun tingali dina tangkepan layar, éta ngan ukur hasil bisi alat sareng aksés ka Cydia.

Saleresna, Klaim monokrom aranjeunna masih rada sababaraha. Tapi éta salah sahiji tweaks anu menonjol pikeun ngajanjikeun naon anu dilakukeun tanpa aksésori nanaon. Jangji na nyaéta ngajantenkeun layar utama, atanapi Bumi tina iPhone anjeun, kakurangan warna dina ikon aplikasi. Hayu, hasilna anu anjeun tingali dina tangkepan layar sateuacanna. Sareng upami anjeun mikir yén éta saéstuna rada ahéng, émut yén anjeun tiasa ngarobih wallpaper pikeun hasil anu langkung radikal.

Meureun jalma anu mikir yén minimalis sareng trend na dina dunya téknologi Éta kedah lirén ayeuna, aranjeunna bakal ningali rada teu masuk akal anu badé hideung bodas, sapertos dina alat lami, layar utama iPhone kami, kalebet, sapertos dina ikon ieu. Pikeun batur, kumaha oge, Monochrome mangrupikeun solusi saderhana pikeun ngahususkeun iPhone dina cara anu gampang sareng bet dina kesederhanaan maksimum.

Janten upami anjeun salah sahiji anu terakhir, sareng anjeun parantos resep naon Nyabit monokrom anjeun tiasa ngalakukeun dina iPhone anjeun, anjeun ngan ukur kedah angkat ka gudang BigBoss di Cydia sareng ngaunduh. Salaku tambahan, dina hal ieu éta gratis, janten upami anjeun henteu resep, uninstall na robih pikiran anjeun, éta moal ngarugikeun anjeun nanaon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ronald cenahna

    Kuring kedah terang naha parantos aya jailbreak pikeun ios 8.0.2