FitPort, aplikasi munggaran anu diintegrasikeun kana Kaséhatan

FitPort

Ngamimitian aplikasi anu berinteraksi sareng Kaséhatan éta henteu acan cemerlang, Sékrési ios 8 diperkirakeun nyababkeun banjir ulasan ulasan sareng anu énggal pikeun ngamangpaatkeun pungsionalitas ieu.

Kanyataanna parantos béda pisan sareng ayeuna urang mendakan diri FitPort, anu mangrupakeun dasbor nunjukkeun ka statistik kinerja anjeun fisik ku cara saderhana.

Dasbor ieu ngamungkinkeun a tracing sapopoé atanapi mingguan kagiatan fisik anjeun, netepkeun tujuan sareng ngawas teh kamajuan nya. Aplikasi ieu ngitung léngkah sareng jarak tapi ngan ukur tiasa dianggo sareng iPhone 5s, 6 sareng 6 Plus, tapi ogé ngamungkinkeun asupkeun data manual pikeun alat-alat atanapi dinten sanés anu anjeun teu acan tiasa rékam.

FitPort (Tautan AppStore)
FitPort2,99 €

La integrasi sareng Kaséhatan ngamungkinkeun anjeun nyimpen data anjeun aman:

  • Léngkah-léngkahna.
  • Jarak perjalanan dina modeu Walk atanapi Run.
  • Kalori
  • Beurat.
  • Persentase gajih awak.

Nalika muka aplikasi, pangguna bakal dipenta pikeun ngijinan aksés kana data kaséhatan, ieu ngamungkinkeun anjeun janten selektif pisan ngeunaan aplikasi anu ngagunakeun data Kaséhatan anjeun. Pangguna kedah eksplisit ngaktipkeun kamampuan maca sareng nyerat pikeun sadaya jinis data kaséhatan anu hoyong dilebetkeun ku aplikasi.

Aplikasi HealthKit kedahna balik ka App Store nganggo ios 8.0.1, tapi ngémutan kasalahan-kasalahan anu ditepikeunana, éta kedah ngantosan 8.0.2, sahingga Apple tungtungna ngamungkinkeun aplikasi HealthKit di toko.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mboccaccio cenahna

    Iraha aplikasi cocog HomeKit nembongan? Henteu aya anu nyarioskeun perkawis ieu.

  2.   Toni cenahna

    Aplikasi garmin connect ogé nyambung ka kaséhatan.

  3.   djdared cenahna

    Tapi kuring henteu ngartos pisan. Naha aplikasi ieu dianggo salaku sumber data kaséhatan atanapi naha éta ngan ukur nunjukkeun sami sareng kasihatan tapi ku cara anu sanés?

    1.    David cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring. Éta henteu ngukur jarak kuring ku sapédah atanapi ngitung kalori anu diperakkeun. Kuring ningali éta chorrá

  4.   sale cenahna

    Kuring parantos nganggo Endomondo sababaraha dinten ... Teu aya anu nyebatkeun.