Nyocogkeun ka fat 2, kaulinan anu ngirangan beurat badan bakal janten premis utami

pas-gajih-2

Kami resep ngurilingan App Store kalayan maksadna nyandak aplikasi modis ka anjeun, ku cara ieu, pamiarsa urang tiasa ngahemat pamilarian anu intens di App Store. Dinten ieu kami mawa anjeun Pas Gajih 2, kaulinan anu panasaran di mana premis utami bakal ngajantenkeun jalma gendut ngirangan beurat. Kalayan téma anu saderhana tapi ngahibur, ieu kumaha gim aneh ieu sumping anu bakal ngabantosan urang pikeun maéhan jam-jaman dianggurkeun dina angkutan umum dina jalan ka bumi, atanapi pikeun ngantosan antrian anu teu aya tungtungna éta. Naha anjeun hoyong terang naon diwangunna Pas Gajih 2? Kami nampilkeun ka anjeun.

Maksim gimna nyaéta ngajantenkeun sobat urang ngirangan beurat badan, pasangan maya anu resep tuang seueur teuing sareng urang kedah ngirangan beurat, sapertos kieu tim pangembangan LIMA BITS ngajelaskeun, perusahaan pangembang anu ngurus éta:

Sobat anjeun resep tuang. Latihan? Ih ... henteu teuing. Sareng sakumaha anjeun tiasa tingali, anjeunna sakedik, yeuh ... kaleuwihan beurat. Tepatna, 507 pon. Ogé, naha urang nyebatkeun yén anjeunna resep tuang? Hal anu saé nyaéta - anjeun hoyong kéngingkeun bentukna! Sareng pikeun ngahontal éta, éta peryogi bantosan anjeun.

Janten siap-siap pikeun:
• Nyingkirkeun sobat anjeun tina ranjang, sareng ngalaksanakeun kagiatan fisik.
• Kumaha upami lumpat dina treadmill, angkat beurat, atanapi meureun ngaluncatan tali atanapi tinju?
• Oh! Sareng pastikeun anjeun tuang kalayan saé saatos latihan, sareng bobo pikeun meunangkeun deui stamina anjeun.
• Sareng punten - seneng-seneng!

Kaulinan ogé kalebet:
• Integrasi Kit Kaséhatan, upami anjeun olahraga dina kahirupan nyata, sobat anjeun ogé bakal kaleungitan beurat di buruan.
• kostum anu pikaresepeun kalebet, pamuter baskét, badut, prajurit, sareng seueur deui.
• Grafik anu endah sareng animasi.
• «Selfie» pikeun ngabagi momen anu pangsaéna sareng kamajuan sobat anjeun nalika turun!

Siap pikeun tantangan? Ngembangkeun diet sareng latihan rutin anu pangsaéna pikeun sobat anjeun kaleungitan pon tambahan!

Kaulinan ukur beuratna 92MB sareng mangrupikeun aplikasi universal, gratis tapi nganggo pembayaran terintegrasi, anu cocog sareng naon waé versi ios langkung luhur tibatan ios 8.0 sareng éta bakal masihan kami langkung seueur kabagjaan. Éta parantos ngagaduhan opat bintang tina lima dina ulasan di App Store, sareng saatos dicobian, kami mendakan yén salaku hobi, éta patut diunduh.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.