Weather Underground ngajalankeun widget di ios 8

cuaca Underground

Langkung seueur aplikasi nawiskeun kami widget pikeun pusat béwara ios 8. cuaca Underground mangrupikeun salah sahiji tambahan anu paling anyar pikeun nuturkeun tren ieu, nawiskeun kami widget cuaca anu lengkep sareng pikaresepeun anu bakal masihan kami inpormasi anu mangpaat pisan ngeunaan meteorologi kota urang.

Kami leres gaduh dua widget sayogi, hiji sareng peta cuaca pikeun ningali kaayaan ayeuna sadaya Spanyol sacara grafis sareng widget sanés anu museur kana posisi dimana urang, tiasa ningali tanggal, nami kota, suhu ayeuna, maksimum, minimum, kalembaban relatif sareng épolusi suhu sareng curah hujan pikeun sababaraha jam ka payun.

cuaca Underground

Kedah nyarios yén panerapan waktos tina Yahoo ogé ngagaduhan widget na tapi kuring langkung resep anu ditawarkeun ku Weather Underground. Nalika Yahoo urang saé pisan, Weather Underground komitmen pikeun nawiskeun langkung seueur inpormasi ngeunaan meteorologi.

Sanaos kami ningkat, kuring masih milari widget cuaca anu saéstuna henteu nganggo Lokasi GPS pikeun ngahémat batré sareng nyandak kirang seueur ruang dina layar supados henteu ngaleungitkeun unsur-unsur sanés pusat béwara. Someday éta bakal datang tapi kuring masih milari calon, naha anjeun terang deui?

Upami anjeun resep Weather Underground, anjeun tiasa ngaunduh vérsi aplikasi anu pang anyarna ku ngaklik tautan ieu:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yesus Manuel Blazquez cenahna

    Ramalan + henteu nganggo lokasi GPS. Éta nyaéta anu kuring anggo

    1.    Nacho cenahna

      Hatur nuhun pisan Yesus, Abdi badé nyobian ayeuna 😀

  2.   Camilo cenahna

    Aplikasi Alus Saé ... diuji di Pueblos de Kolombia sareng tiasa dianggo kalayan saé pisan ... 😀