Cuaca CARROT nampi bagian anyar sareng bentuk kustomisasi

Cuaca CARROT

Konsultasi tina Ramalan cuaca éta parantos janten paméran visual pikeun seueur pamekar. Aplikasi Cuaca dipasang salaku ios standar ngagaduhan inpormasi anu pas pikeun terang perkiraan cuaca. Nanging, pikeun seueur pangguna éta pondok sareng aranjeunna peryogi Inpormasi tambihan anu patali sareng radar cuaca, kamungkinan langkung lengkep atanapi laporan cuaca langkung lengkep. Pikeun ieu aya seueur aplikasi anu sayogi di App Store sapertos Cuaca CARROT. Aplikasi populér ieu parantos diénggalan bagian inpormasi anyar naon anu kudu ditingalikeun na cara anyar pikeun ngarobih pintonan.

Ngaropea panempoan Cuaca CARROT kalayan pembaruan anu énggal

Pangembang Cuaca CARROT sok dicirikeun ku gaduh jargon lucu nalika ngeunaan pembaruan vérsi aplikasi na. Nyatana, pangguna mangrupikeun 'bola daging' sakedik, anu kajantenan unggal-unggal ngaluarkeun pembaruan énggal. Salaku tambahan, aranjeunna condong nempatkeun versi anyar dina waktos-waktos konci dina meteorologi dasar. Dina hal ieu, aranjeunna kedip-kedip alergi anu biasana muncul dina waktos taun ieu:

Mangrupikeun usum alergi, kantong daging - irung anu ngageleger, waktos panon peurih, sareng pembaruan utama pikeun aplikasi cuaca favorit anjeun!

Pembaruan nyaéta Vérsi 5.2 dilebetkeun kana 5.0 anu kuat sareng didesain ulang anu aranjeunna dileupaskeun sababaraha bulan ka pengker kalayan parobihan internal sareng éksternal anu hébat dina aplikasi. Dua aspek konci parantos ditambihan dina pembaruan énggal ieu:

  • Kustomisasi: Cara anyar pikeun ngarobih pintonan parantos didamel dina Cuaca CARROT sahingga urang tiasa ngarobih pandangan sareng ningali kumaha jalanna. Janten, urang nyingkahan nyéépkeun waktos sareng urang tiasa ngabayangkeun parobihan anu dilakukeun. Fitur ieu meryogikeun langganan CARROT Cuaca Premium.
  • Bagéan anyar pikeun ditingalikeun: Unsur-unsur anyar parantos ditambihan kana pandangan, kalebet radar langsung, peta, bagian peringatan, sareng seueur deui. Pikeun pungsi ieu perlu aya langganan Premium Ultra.
Tulisan anu aya hubunganana:
Hawa pikeun Homekit kalebet jalan pintas pikeun parios waktos sareng ngagantungkeun waktos nyiram

Kamungkinan tina ngarobih ukuran sareng font téks dina aplikasi. Di sisi anu sanésna, langganan Premium Ultra kalebet kamungkinan konsultasi data pasang surut sareng, salian ti éta, éta kalebet nepi ka 4 lokasi rahasia anyar dina peta, kaulinan anu dimimilik ku pangembang CARROT Weather sareng veteran paling aplikasi.

Cuaca CARROT (Tautan AppStore)
Cuaca CARROTbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.