Trik Ahli Pangsaéna pikeun Safari dina iPhone sareng iPad

Sanaos ratusan alternatif, Safari masih alternatif pikaresep pikeun kaseueuran pangguna iPadOS sareng ios, sareng mangrupikeun pangotéktak perusahaan Cupertino jauh anu terintegrasi anu pangsaéna sareng anu nawiskeun performa anu pangsaéna dina sagala bidang.

Najan kitu, Safari tiasa langkung saé, khususna upami anjeun diajar nanganan sadaya trik ieu anu bakal kami ngajarkeun. Janten ahli Safari anu cerdas sareng ngamangpaatkeun sadaya kamampuan sareng kinerja anu ditawarkeunana ka kami.

Sapertos dina sababaraha waktos anu sanés, kami parantos mutuskeun ngiringan koleksi trik anu pikaresepeun ieu pikeun Safari sareng video anu kami angkat di luhur sareng anu bakal ngamungkinkeun anjeun ningali langsung kumaha kamampuan ieu tiasa dianggo, nyandak kasempetan pikeun ngiringan komunitas urang ku ngalanggan. saluran kami Sareng tangtosna, tinggalkeun kami anu resep kawas anu anjeun resep.

Jalan pintas dina iPadOS

IPad Éta henteu diragukeun favorit kami pikeun navigasi, éta ngamungkinkeun kami ningali eusi anu langkung saé sareng di luhur sadayana urang bakal ngareureuhkeun panon sakumaha teuing anu urang tingali ditawarkeun ka kami dina ukuran anu langkung ageung. Urang tiasa nyarios yén aranjeunna sadayana kaunggulan, sareng sabab Apple terang yén iPad mangrupikeun alat anu saé, éta parantos nambihan kamungkinan ieu dina Safari.

Nalika urang gaduh seueur tab anu kabuka dina Safari pikeun iPad, utamina upami urang damel sacara horisontal, Urang tiasa tetep mencét kana salah sahiji tab ieu sareng ménu kontekstual bakal kabuka anu ngamungkinkeun urang sapertos kieu:

  • salinan
  • Tutup sadaya tab kecuali anu kapilih
  • Atur tab numutkeun judulna
  • Atur tab ku halaman wéb

Alat anu saé upami urang damel sareng seueur eusi sareng urang hoyong ngatur ogé ngaleungitkeun éta gancang-gancang. Kami terang yén anjeun tiasa kéngingkeun seueur fitur ieu.

Anjeun tiasa nyimpen sababaraha spidol pencét

Pungsionalitas ieu cocog sareng iPhone sareng iPad, sabab bakal janten mayoritas jalma anu ku urang bakal dicarioskeun dinten ayeuna. Kami ngamimitian ku pananganan spidol, kami parantos terang yén éta ngajantenkeun kahirupan urang langkung gampang, sareng dina hal ieu kami moal tiasa malire kamampuan ieu. Kedah nambihan spidol hiji-hiji panginten sanés hal anu paling pikaresepeun, éta sababna kami mendakan jalan pintas ieu kanggo anjeun.

Upami anjeun nahan ikon tetengger (buku di kénca luhur), ieu bakal muncul diantara pilihan séjén:

  • Tambihkeun kana daptar bacaan
  • Tambihkeun tetengger
  • Tambihkeun tetengger pikeun X tab

Unduh kontén na tanpa ngalebetkeun tautan

Sababaraha kali urang mendakan tautan anu aranjeunna langsung kami langsung ka download server, Ieu kajadian utamina nalika eusi anu bakal diunduh diselapkeun dina sérver halaman wéb nyalira, sanés nalika urang dialihkeun ka sérver luar.

Kadang-kadang urang teu daék indit ka situs wéb ieu, hal anu paling gampang dilakukeun nyaéta pencét dina tautan anu dipikaresep ku urang sareng muka ménu kontéks. Diantara sadaya pilihan anu muncul, urang bakal resep kana anu maca: unduh file anu dikaitkeun. Ku cara kieu, eusi anu pikaresepeun bakal diunduh tanpa kedah muka tab anyar.

Buka deui tab anu ku anjeun teu disahaja ditutup

Kadang-kadang urang janten gumbira ku nutup aplikasi, nyatana seueur pangguna anu ngagaduhan mania aneh ieu, tapi dinten ieu urang moal nyarioskeun perkawis aranjeunna. Kadang-kadang, ku teu dihaja, urang nutup sadaya tab sareng éta henteu dipikaresep ku urang, tapi Apple parantos ngahijikeun solusi dina Safari.

Upami urang tahan pers lami-lami dina tombol kanggo muka tab anyar (+), éta bakal muka daptar tab anu nembe ditutup. Kami nganggo kasempetan ieu pikeun émut yén nalika dina iPad tombol éta sok aktip, dina iPhone urang kedah muka tombol sawangan tab, dua kotak di beulah katuhu luhur.

Ngagabungkeun sadaya windows dina iPad

Safari pikeun iPad, Sakumaha anu parantos urang sebatkeun sateuacanna, éta ngagaduhan rangkay fungsionalitas anu sacara éksklusif, ieu kusabab iPadOS didesain salaku alat produktif anu panginten sababaraha léngkah payuneun ios.

Éta sababna urang ngagaduhan pungsionalitas anyar dina Safari pikeun iPad OS anu urang henteu ngagaduhan ios, sareng urang nyarioskeun fungsina ngagabung jandéla.

Tiasa waé iPadOS multitasking parantos nyababkeun urang ngadamel sababaraha windows Safari, cukup ku ngaklik kotak ganda dina beulah katuhu luhur, fungsina ngagabung sadaya jandéla Safari dina hiji sareng teras damel sareng nyaman.

Buka sadaya halaman wéb tetengger sakaligus

Upami urang nyetir seueur téténgger kusabab seueur padamelan urang kajantenan dina internét, bahkan urang tiasa nyiptakeun wéb map of bookmark di Safari. Upami ieu masalahna sareng anjeun hoyong angkat dimana anjeun angkat dinten tadi, anjeun kedah terang yén kami ogé ngagaduhan trik anu pikaresepeun pikeun anjeun.

Nalika anjeun aya dina folder tetengger, anjeun kedah mencét panjang teras urang tiasa buka dina tab anyar, atanapi naon anu sami: buka sadaya tab polder tetengger ku sakali touch.

Sawangan tautan

Ieu mangrupikeun kapasitas anu parantos lami sareng kami, langkung khususna saprak diluncurkeunana fungsionalitas 3D Touch yén jalma-jalma anu ngagaduhan alat kalayan kapasitas éta ngalangkungan perangkat keras pisan. Nanging, seueur pangguna anu henteu sadar kamungkinan pikaresepeun ieu Safari dina ios sareng iPadOS.

Upami anjeun panjang pencét kana tautan, anjeun bakal tiasa nilik eusi dina layar leutik, janten urang bakal terang naon anu ngantosan urang di sisi anu sanés.

Rupa-rupa tip sareng trik optimasi

  • iCloud / Handoff: Upami anjeun hoyong aksés kana halaman ieu anu parantos kami tetep kabuka dina alat kami anu sanés urang ngan kedah buka ménu multi-jandela Safari. Aranjeunna bakal némbongan di handapeun layar.
  • Safari ngagaduhan sistem Balik deui ka luhur, anu bakal ngamungkinkeun urang balik ka awal ku ngan ukur hiji touch. Pikeun ngalakukeun ieu, urang ngan saukur kedah mencét pondok dina jam dina palang luhur.
  • Bagikeun halaman wéb ngalangkungan AirDrop: Pikeun ngabagi halaman wéb ngalangkungan AirDrop kami bakal nuturkeun léngkah anu sami pikeun ngabagi file naon waé ngaliwatan fungsi ieu.
  • Jaga Safari tetep bersih: Urang bakal angkat ka Setélan ios, sareng pas di jero, urang bakal milarian setélan Safari khusus. Salah sahiji fungsi dina ménu Safari nyaéta: Mupus riwayat sareng data halaman wéb.

Kuring miharep sadaya trik kami parantos ngalayanan anjeun sareng anjeun parantos tiasa ngamanfaatkeun Safari pikeun iPhone sareng iPad anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   David cenahna

    Kuring hijrah sababaraha bulan ka pengker tina iPhone X ka 12 mindahkeun data sareng setelan tina hiji ka anu sanésna, tapi ti saprak éta teu aya jalan pikeun ikon paporit na némbongan.
    Kadang-kadang aranjeunna kaluar nalika anjeun muka salah sahiji karesep tapi upami anjeun nutup aplikasi Safari aranjeunna bakal leungit deui. Aya solusi naon waé? Hatur nuhun