Curang kanggo ios 8 (II): Entong ganggu

Cheats-iOS-8

Angsuran kadua tina pituduh trik kami pikeun ngamangpaatkeun ios 8, sareng dinten ieu kami bakal nunjukkeun fungsi anu sanés anyar dina ios ieu, tapi éta sanaos manpaatna ageung pisan masih seueur pangguna iPhone sareng iPad anu henteu terangeun éta, atanapi sahenteuna aranjeunna henteu nganggo éta. Ieu mangrupikeun fitur "Entong Ganggu", salah sahiji hal anyar ios 6 sareng salah sahiji fitur anu kuring mimiti ngonpigurasikeun dina alat ios kuring nalika kuring malikkeun. Kami ngajelaskeun naon diwangunna sareng kumaha cara ngonpigurasi.

Modeu pesawat? Henteu nuhun

Seueur pangguna ios tetep nempatkeun alatna dina modeu pesawat terbang ngageter atanapi langkung parah, nalika aranjeunna henteu hoyong kaganggu, contona dina wengi. Leres waé tujuan anjeun moal kaganggu parantos kacumponan, tapi anjeun ngagaduhan résiko yén batur kedah ngahubungi anjeun mendesak sareng henteu tiasa. Modeu Entong Ganggu ngalereskeun ieu, sabab nalika diaktipkeun éta moal aya sora béwara, sanaos teleponna sumping dina telepon sélulér anjeun, sareng nelepon bahkan henteu disada, tapi anjeun tiasa nyiptakeun daptar «Paporit» jalma anu upami aranjeunna nyauran anjeun, telepon sélulér bakal disada, atanapi anjeun tiasa ngonpigurasi yén upami aya anu nelepon sababaraha kali ogé ngirining.

Ku cara ieu anjeun tiasa ngajamin yén bahkan WhatsApp, email atanapi Twitter nyebatkeun anjeun ngaganggu anjeun jam 3 énjing, tapi upami aya anu penting pikeun anjeun kedah ngahubungi anjeun anjeun bakal tiasa ngalakukeun éta tanpa masalah. Éta ogé ngamungkinkeun anjeun ngajadwalkeunana, sahingga sacara otomatis diaktipkeun sareng dinonaktipkeun dina waktos-waktos anu tangtu unggal dinten.

konfigurasi

Entong susah

Konfigurasi na saderhana pisan sareng anjeun ngaksésna tina Setélan Sistem. Dina menu "Entong ganggu" kami mendakan pilihan anu béda anu ditawarkeun ku fungsi ieu pikeun kami. Urang tiasa ngatur jadwalna, netepkeun iraha waktos urang hoyong diaktipkeun sareng dinonaktipkeun otomatis unggal dinten. Program ieu tiasa diloloskeun iraha waé nganggo pilihan manual, kalayan tombol anu urang gaduh di Pusat Kontrol (sabit).

Dina pilihan Ulah Ganggu kami mendakan yén tina "Ngidinan telepon ti Paporit". Pilihan ieu hartosna yén nalika saha waé anu kalebet kana daptar kontak paporit anjeun (anu ngonpigurasi dina aplikasi Telepon) bakal teras hurung sanajan modeu Jangan Ganggu aktip. Nalika telepon diulang, telepon ogé tiasa diidinan disada. Pilihan di handap nyaéta supados modeu teu ngaganggu ukur jalan nalika alat dikonci, atanapi anjeun moal dibéjaan nalika éta dikonci.

Nalika modeu ulah ganggu aktip anjeun bakal dibéjaan ku ikon bentuk sabit dina palang status, gigireun Bluetooth sareng batréna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pocoyo cenahna

    Naséhat anu gunana: upami anjeun sapertos kuring, salah sahiji jalma anu resep ngagaduhan babaturan sareng kolega dina karesep anjeun, sabab aranjeunna anu paling anjeun nyauran, tapi anjeun terang yén éta anu paling tiasa ngaganggu anjeun tengah wengi sareng , kanggo Di sisi anu sanésna, anjeun hoyong kulawarga anjeun (atanapi bos anjeun) tiasa nelepon anjeun subuh tapi anjeun henteu meryogikeunana pikeun paporit, anjeun tiasa ngadamel sakumpulan kontak sareng anggota kulawarga sareng nganggo grup éta kalayan fungsi "ulah ngaganggu".
    Kusabab alesan anu teu dikenal anjeun moal tiasa ngadamel grup ti iPhone, tapi anjeun tiasa tina iCloud (salami anjeun nyingkronkeun agenda sareng iCloud tangtosna). Janten anjeun kedah lebet kana wéb iCloud, ngadamel sakumpulan kontak teras dina iPhone anggo grup éta pikeun "ulah ngaganggu".
    di dieu