CustomNC ngarobih panganteur Pusat Bewara

adatnc

Pangguna minimalis kabeneran. Jalma-jalma anu henteu resep garis, pamisah, sareng visual sareng bentuk anu sanés anu némbongan di Pusat Notifikasi ios ayeuna gaduh solusi. Éta anyar tweak pikeun Jailbreak disebut CustomNC anu ngamungkinkeun anjeun ngaréka-réka tampilan Pusat Notifikasi pikeun ngajantenkeun sapertos anu urang resep.

Sapertos anu ditingalikeun dina gambar di luhur, anjeun tiasa sacara lengkep nyabut halaman "Dinten" ieu ti Pusat Notifikasi upami anjeun hoyong. Salaku tambahan, anjeun ogé tiasa nyumputkeun tab, pamisah sareng nganonaktifkeun pangaruh kabur anu ditingalikeun tukangna nalika urang ngaksés Pusat Pemberitahuan.

Sadaya pilihan pikeun ngarobih konfigurasi ieu tweakÉta tiasa dipendakan dina bagian Preferensi anu disertakeun sareng aplikasi anu dipasangna. Nalika urang ngadamel parobihan kana aplikasi, urang kedah ngalakukeun ngabangkitkeun dina alat, supados aranjeunna tiasa dipangaruhan, janten pamekar CustomNC parantos ngempelkeun tombol anu mangpaat pisan pikeun ieu. Éta di handapeun ménu setélan.

w1152

Sanaos teu jelas pisan upami seueur jalma bakal ngagunakeun kamungkinan ngaleungitkeun halaman "Dinten", sabab éta dimana widget Tina aplikasi iPhone, éta mangrupikeun kanyataan yén seueur pangguna langkung resep yén Pusat Bewara henteu némbongan sareng sadaya garis sareng pemisah anu nyéépkeun desain panel. Salaku tambahan, salah sahiji henteu sadar kumaha goréngna pangaruh 'kabur' dina latar tukang Pusat Pemberitahuan dugi ka anjeun tiasa nganonaktifkeun sareng ningalkeun sapertos berkat ieu tweak. Ku cara kieu éta ngagaduhan penampilan anu langkung beresih sareng langkung katingali sacara visual.

CustomNC tiasa didownload tina Cydia, dina gudang BigBoss, dina alat anu ngagaduhan Jailbreak. Pamekar nyorot yén tweak pikeun Pusat Notifikasi parantos diuji ngan ukur dina alat anu nganggo ios 9, janten éta henteu ngajamin yén éta cocog sareng vérsi anu sateuacanna tina sistem operasi atanapi betas énggal di caket ios 10.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.