Cydia Impactor: ngaleupaskeun Jailbreak tina alat anjeun

Cydia-iOS-8

Jarang pisan yén Saurik ngaluncurkeun aplikasi énggal dina Cydia anu nalika éta ngakibatkeun pangaruh ageung, sareng upami éta ogé aplikasi anu saé gunana sapertos Cydia Impactor, maka langkung deui. Pencipta Cydia nembé nerbitkeun dina toko aplikasi cenah alat anyar ieu bakal ngamungkinkeun anjeun nyabut tilas Cydia tina alat anjeun, ningalkeun deui sakumaha seger ti pabrik kalayan sistem operasi anu sami dipasang sareng tanpa kedah prosés restorasi atanapi pembaruan anu rumit. Kami masihan anjeun detil di handap.

Naha dipiceun Cydia?

Éta sigana aneh pikeun seueur jalma anu hoyong mupus Cydia tina alatna atanapi yén aplikasi sapertos Cydia Impactor diluncurkeun nalika nyambungkeun alat anjeun ka iTunes sareng ngaklik balikkeun anjeun parantos réngsé. Tapi aya sababaraha alesan naha éta tiasa mangpaat pisan.

  • Kalayan Cydia Impactor anjeun bakal ngantepkeun alat anjeun disimpen deui, sabab éta lirén ti pabrik, tanpa aya sésana Cydia, aplikasi atanapi data pangguna, tapi henteu ngarobih versi ios. Upami anjeun ngagaduhan ios 8.4, vérsi anu sami bakal aya dina tungtung prosés. Kalayan iTunes anjeun tiasa ngalakukeun hal anu sami, tapi sok masang versi pangénggalna anu ditandaan ku Apple.
  • Ngajaga vérsi ayeuna hartosna anjeun tiasa Jailbreak deui engké. Upami anjeun ningkatkeun, anjeun panginten bakal kaleungitan pilihan éta.
  • Sadayana parantos dilakukeun tina alat anjeun, tanpa kedah nyambung kana komputer. Prosés saderhana mencét tombol.

Cydia-Impactor

sarat

  • ios 8.3 sareng 8.4
  • Cocog sareng sadaya alat dikurangan iPod Touch 6G, anu teu acan aya pembaruan ngalangkungan OTA.

proses

  • Ngadamel cadangan alat anjeun. Émut yén anjeun bakal kaleungitan sadayana: poto, aplikasi, data ...
  • Alat anjeun kedah di jaga nganggo langkung ti 20% batréna.
  • Upami anjeun ngagaduhan pilihan pikeun mendakan iPhone kuring aktip, tetep émut éta Anjeun bakal dipenta pikeun kecap akses tina akun iCloud anu aya hubunganana sareng alat éta saatos restorasi.
  • Unduh Cydia Impactor tina Cydia.
  • Pencét kana ikon aplikasi anu nembé nembongan dina papan lincah anjeun.
  • Pencét dina "Hapus sadaya data sareng unjailbreak device" teras konpirmasikeun deui dina jandela anu nembongan.
  • Entong ngalakukeun nanaon ku alat anjeun dugi prosésna réngsé.

Sakali réngsé, anjeun kedah ngonpigurasikeunana ti mimiti, saolah-olah anjeun nembé ngaluarkeun éta tina kotak na anu nembe dibeli.

Pilihan séjén

Pasti langkung ti hiji anjeun terang alternatif anu sanés, sapertos iLEX RAT o SemiRestore yén kami parantos nunjukkeun anjeun dina kasempetan anu sanés. Sanaos tujuanana mirip, Dua alternatif ieu ngantepkeun alat anjeun nganggo versi ios anu sami anu anjeun kagungan tapi ku Cydia dipasang, nyaéta ngajaga Jailbreak.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   zenior cenahna

    saatos nganggo cydia impactor naha kuring tiasa ngalakukeun jb deui?

    1.    Zenior cenahna

      Kuring parantos malikeun iphone 4s ku Cydia impactor, kuring parantos malikkeun cadangan sareng nalika kuring nyambungkeun deui iphone sareng kaluar deui upami abdi hoyong nganggona iPhone saolah-olah éta énggal atanapi upami kuring hoyong mulangkeun salinan na. IPhone, naon abdi tiasa ngalakukeun?

      1.    Luis Padilla cenahna

        Cadangan naon anu anjeun mulangkeun? Ti iCloud?

  2.   DIego Valenzuela cenahna

    Upami kuring ngalakukeun ieu teras nempatkeun cadangan, naha jailbreak datang deui? Hatur nuhun.

    1.    Luis Padilla cenahna

      Henteu, anjeun kedah jailbreak deui

      1.    DIego Valenzuela cenahna

        Teras sadayana aplikasi abdi bakal tetep tapi upami jailbreak, leres?

        1.    Luis Padilla cenahna

          Persis, sanaos kuring pribadi henteu nyarankeun ngoréksi cadangan anu didamel nganggo Jailbreak dina alat anu teu acan dilakukeun Jailbreak ... éta tiasa masihan sababaraha masalah stabilitas

  3.   RoJ cenahna

    Halo sobat, pos anu saé! Sadayana lancar pisan! Ngan sajauh ieu kuring hoyong jailbreak iPhone 4s sareng ios 8.1.

    Kajadian éta kuring nyobian jailbreak sareng pangu sareng anu sanésna tapi upami vérsi na luhur pisan éta nyarios yén kuring henteu tiasa, upami éta low pisan éta nyarios yén iTunes parantos kadaluarsa salaku anu pangénggalna! Janten kumaha kuring jailbreak deui?

  4.   Maxmiliano cenahna

    sobat miceun jailbreak ku impactor, ayeuna kuring tiasa ngapdet ios? Abdi dina jam 8.4 sareng Abdi hoyong unggah, tiasa henteu? atanapi éta bakal masihan kuring gangguan?

  5.   Victor bodas cenahna

    Sobat, kuring ios 9.3.3; naha kuring tiasa nganggo imporor pikeun malikeun telepon kuring nalika éta teu aya jailbreak?