Cydia Online halaman wéb anyar anu ngamungkinkeun urang konsultasi Cydia tweaks

Cydia-Online

Cara panggampangna pikeun konsultasi sadaya tweaks anu aya di Cydia nyaéta langsung tina alat urang, salami urang ngagaduhan Jailbreak dina alat kami. Tapi upami henteu kitu misi teu mungkin. Tapi sadayana henteu ical, kumargi urang tiasa ngamangpaatkeun halaman wéb anu pamekar SwiftCracker nembé diterbitkeun.

Émut yén halaman wéb ieu nyabit-nyabit éta henteu aya hubunganana sareng Cydia atanapi pamekar na Saurik, Janten ngan ukur hitungan waktos sateuacan anjeun kapaksa ngarobih nami halaman wéb, upami anjeun teu kersa dituntut nganggo nami anu kadaptar tanpa idin anjeun.

Gagasan dina pandangan heula rada pikaresepeun khusus pikeun anu resep nyabit-nyabit. Tiasa nganjang sacara langsung kana wéb ti iPhone / iPad urang ngalangkungan Safari atanapi urang tiasa ngalaksanakeunana liwat peramban desktop urang. Upami urang nganggona tina alat kami nganggo Jailbreak, wéb ngamungkinkeun urang langsung muka Cydia ku tweak anu dimaksud pikeun kéngingkeun langkung seueur data ti dinya, atanapi pikeun nginstall langsung.

Ngan ukur sababaraha dinten di operasi, wéb masih gaduh sababaraha gangguan unggal waktos éta bakal kedah direngsekeun sakumaha sababaraha dinten ka pengker. Di momen kami ngan ukur tiasa milarian Repos anu dipasang sacara standar di Cydia nalika urang Jailbreak sareng éta henteu nawiskeun kami kamungkinan nambihan repos pihak katilu.

Kuring yakin pisan yén Saurik ngagaduhan kanyaho sateuacanna ngeunaan proyék ieu, sabab upami anjeunna ningali éta giat, anjeunna bakal nyiptakeun tiheula. Saurik nyalira parantos negeskeun yén sigana anjeunna kurang ngahargaan henteu ngawartosan ngeunaan proyek langkung-langkung bahkan nalika mérek dagangna dianggo dina proyék ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.