Démonstrasi pidéo kumaha mayar sareng Apple Pay di McDonalds

Saatos éta ios 8.1 unduh pikeun iPhone 6 sareng iPhone 6 Plus kami, Apple Pay diaktipkeun salaku padika pembayaran di daérah anu dimungkinkeun pikeun ngaktipkeunana. Di momen aya seueur watesan tapi pangguna anu parantos ngaraosan téknologi ieu angkat ka jalan pikeun ngalakukeun tés nyalira sareng nunjukkeun ka kami dina pidéo.

Kali ieu urang ningali pangguna anu mutuskeun mayar pesenan McDonalds anjeun nganggo NFC kalebet dina iPhone 6. Sakumaha anu tiasa ditingali dina pidéo, pamayaranana dibarengan ku sababaraha usaha anu henteu hasil, panginten kusabab aya kasalahan khusus nalika nempatkeun terminal dina terminal POS réstoran cepat saji. Dina sadaya usaha ieu urang tingali kumaha iPhone ngajak urang nempatkeun ramo dina Touch ID pikeun méré otorisasi pamayaran, ukuran kaamanan langkung ageung tibatan PIN opat-angka klasik. Tungtungna, pamayaranana dilakukeun sareng dicerminkan dina aplikasi Passbook, anu mangrupikeun tempat dimana pangaturan Apple Pay diaksés.

Pasti, dina sababaraha jam ka payun langkung seueur video bakal némbongan sareng demonstrasi ngeunaan pamakean Apple Pay sareng mudah-mudahan aranjeunna nunjukkeun prosés pamayaran sareng iPhone langkung jelas. Priori sigana langkung laun tibatan anu urang ngarepkeun tapi kuring ngulang deui, urang kedah ngantosan kanggo ningali langkung seueur tés operasi na pikeun ningali naha éta leres-leres sapertos kitu atanapi kalem sareng kagagalan kusabab kurang kenalna sareng téknologi. Dina pidéo Walgreens sadayana sigana tiasa dianggo anu pertama kali tapi éta mangrupikeun pidéo anu disiapkeun dimana spontanitas leungit.

Upami anjeun salah sahiji anu parantos tiasa nganggo Apple Pay, naha anjeun parantos ngaleupaskeun ieu padika pembayaran nirkabel Naon anu diusulkeun ku perusahaan apel? Émut yén di Apple Store éta parantos tiasa mayar ku cara kieu tapi sanés ngan ukur hiji-hijina. Di handap ieu anjeun gaduh daptar pendirian dimana anjeun tiasa mayar nganggo Apple Pay:

  • Apple Store
  • Aeropostale
  • Orok Sunda Us
  • Klub Grosir BJ
  • Mekarna
  • Juara
  • Chevron
  • DuaneReade
  • suku Locker
  • FootAction,
  • Nike Macy
  • depot kantor
  • Petco (sareng Unleashed)
  • Radioshack
  • Genep: 02
  • Otoritas olahraga
  • Texaco
  • Toys "R" Kami
  • Walgreens
  • McDonald urang
  • Sabwéy
  • Panera Roti
  • Wegmans
  • Market pangan sakabeh

Salaku tambahan, teu lami deui parantos dikonfirmasi yén Apple Pay ogé tiasa dianggo dina:

  • antropologi
  • Disney Store
  • Jalma bébas
  • Petsmart
  • Sephora
  • staples
  • urban Outfitters
  • Walt Disney Dunya

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Marcos Cuesta (@marcueza) cenahna

    Upami anjeun parantos sadar gagal dua kali, anu katilu kalina anjeun tiasa ngalakukeun éta, héjo pisan ieu masih mimiti, tapi mangtaun-taun pikeun ditanamkeun ku betapa nyamanna kartu nganggo pin, aranjeunna maok iphone anjeun sareng anjeun aranjeunna motong ramo sareng jangjangna kanggo ngagaleuh. lawon pager.

    1.    Fran cenahna

      Kuring henteu terang naha anjeun terang éta, tapi Apple ID peryogi ramo pikeun "hirup .." pikeun digawé ... nyaéta, ramo anu motong henteu tiasa dianggo ...
      Salam.

  2.   Lalaki ray cenahna

    Koméntar has ti jalma bodo miskin. (Éta sanés penghinaan, éta mangrupikeun hartos) ... Aranjeunna maok kartu anjeun sareng aranjeunna nyandak pin anjeun ka naraka! mésér !!

    Mimiti panggihan, teras masihan pendapat, langkung ti naon waé, supados henteu nyieun bodo.
    Di sisi anu sanésna, upami éta parantos gagal. Tapi hayu ... Abdi hoyong ningali Android, OH Nungguan!

  3.   Lalaki ray cenahna

    Naha aya lawon dina pager? ATAWA….