Daptar kasus anu cocog sareng iPad Air 2 anyar

iPad Air 2-5

Kami parantos nyarioskeun perkawis berita anu didamel iPad Air 2 anu anyar, tapi henteu tina sagala résiko anu aya nalika ragrag kana taneuh, Komo upami langkung ipis, lapisan hawa anu iPad Air 1 kagungan tiasa ngadamel layar sakedik langkung rapuh, Masih, sacara saksama hal-hal henteu murag Tapi upami anjeun hoyong ngajagi iPad Air 2 énggal anjeun aman, ieu mangrupikeun sampul anu ayeuna cocog sareng alat énggal:

belkin

Belkin, tutup keyboard kalebet

Dina hal ieu, Belkin parantos utamina fokus kana kasus-kasus anu gaduh keyboard bawaan sapertos QODE Ultimate Pro KeyboardQODE Ultimate Keyboard Case y Kasus kibor Gaya Langsing QODE. Harga tina panutup ieu kalayan keyboard Éta dibasajankeun $ 100 dugi ka $ 150, tapi awas! Aya kibor fisik bawaan anu bakal ngajantenkeun kami ni'mat anu lumayan ageung.

Di sisi anu sanésna, Belkin ogé ngagaduhan kasus anu langkung visual sareng estetika: Panutup Gaya Langsing y Cover Chambray, langkung mirah (masing-masing 40 sareng 50 dolar) sareng anu ngamungkinkeun urang nempatkeun iPad Air 2 dina posisi anu sanés sareng sapertos biasa, cocog sareng magnet alat.

jelema nu salamet

Griffen, iPad Air 2 bakal tahan kandel sareng ipis

Perumahan ageung ieu anu cocog sareng ngajagi iPad aranjeunna mastikeun ngajaga layar sareng awak alat tina ragrag langkung ti 3 méter, Kaayaan cuaca henteu stabil, keusik, kokotor ... Dina waktos ayeuna Griffen parantos nawiskeun dua panutup: Survivor All-Terrain sareng Survivor Slim, hargana $ 70,99. Kiriman bakal nyandak antara 1 sareng 2 minggu dugi ka bumi anjeun, upami anjeun resep mésér produk ieu.

Upami jenis kasus ieu sigana henteu éstétis atanapi urang henteu resep, urang ngagaduhan TurnFolio anu mangrupikeun kasus anu ngamungkinkeun anjeun nempatkeun iPad dina kadua posisi (horizontal sareng vertikal) sareng mayungan layar boh kasus alat. Kasus ieu hargana $ 49.99 sareng pangiriman ngalir antara minggu sareng dua minggu.

pujangga

Puisi, panutup anu saé pikeun harga anu murah

$ 10 (ditambah pengiriman) nyaéta biaya panutupan ieu aya di Amazon: Kasus Kulit Vegan SlimBookKasus Silikon GraphGripKasus DuraBook iPad Air 2 Slimline Kulit Trifold coveSakumaha anu kuring carioskeun, anjeun tiasa mendakan aranjeunna dina Amazon $ 10. "Kasus Kulit Vegan SlimBook" ngagaduhan warna sareng pola anu béda pikeun nutupan iPad Air 2 anjeun, anjeun milih warna atanapi pola na.

Panutup ieu nawiskeun kualitas panengah (ngajaga alat, leres) pikeun harga anu cukup murah, $ 10.

Incipo

Incipio, sampul anu saé anu bakal sumping dina waktosna

Dina kasempetan ieu, Incipio parantos mendesain opat sampul anu béda anu tiasa urang konsultasi dina halaman wéb na, tapi éta henteu acan dijual, sanaos anjeun terang harga na. Opat kasus anu dirancang khusus pikeun iPad Air 2 nyaéta sapertos kieu: Octane Folio pikeun 40 dolar, Clarion pikeun 35 dolar, Faraday pikeun 40 dolar sareng akhirna, Tuxen, anu paling mahal, kanggo 50 dolar.

Sakumaha anu Kuring béjakeun ka anjeun, aranjeunna henteu acan sayogi tapi urang parantos tiasa nampi desain tahanana dina halaman wéb na.

 

Apple, Smart Cover sareng Smart Case sok

Sareng pamustunganana, anu di bumi, aya dua modél anu sayogi:

  • Cover Smart: Éta ngan ukur ngajagaan bagian payun, tukangna kakeunaan goresan sareng nabrak. Éta dirarancang dina poliuretan dina 7 warna, sareng biaya 40 dolar
  • Kasus pinter: Di sisi anu sanésna, éta ogé ngajagi bagian tukang ngalangkungan perumahan anu napel. Dirancang unik dina kulit dina 5 warna anu béda hargana $ 80

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   nightcllos cenahna

    Anjeun tiasa nempatkeun tautan dina amazon.es éta nunjukkeun yén ieu témpél salinan jarak jauh

    1.    Luis Padilla cenahna

      Pikirkeun panginten anu Amérika Serikat tautan parantos disimpen sabab éta henteu acan aya di Amazon.com. Tapi henteu, langkung saé langsung nolak karya panulis naskah anu nyebatkeun yén éta copy-paste.