Daptar tweak anu cocog sareng jailbreak iOS 8.1

Dukung tweaks jailbreak ios 8.1

Jailbreak pikeun ios 8.1 sumping langkung lami tibatan anu kami ngarepkeun, sareng sanaos tina blog kami kami keukeuh yén éta mangrupikeun vérsi pikeun pangembang, mesin anu aya di tukangeun proyek parantos diluncurkeun sahingga henteu tiasa diakses pisan pikeun sadaya pangguna . Samentawis éta, anu paling riskiest aranjeunna tiasa nyobian masangna dina terminalnaenggeus nempatkeun sacara manual toko cydia, ka anu kahiji apdet tina tweaks paling relevan. Sareng éta persis ngeunaan aranjeunna anu kami hoyong ngobrolkeun anjeun ayeuna.

Dina hal ieu, kami parantos kéngingkeun daptar lengkep tina tweaks anu parantos cocog sareng iOS 8.1 jailbreak. Sanaos hurung teuing, kuring ngingetan yén pikeun aranjeunna jalan, anjeun kedah nuturkeun prosés anu tiheula. Sareng sakali éta réngsé, sahenteuna pikeun ayeuna, ngan ukur daptar anu anjeun tingali di handap ieu bakal normal digulung dina iPhone. Sadayana anu sanés sigana bakal nampi pembaruan dina sababaraha dinten ka payun, janten ulah asa-asa, sabab dina sababaraha jam ka pengker seueur pengembang parantos ngumumkeun yén aranjeunna nuju ngerjakeunana, sareng ngan sababaraha menit daptar parantos dilegaan janten barang anu saé jumlah aplikasi anu sayogi.

Teras kuring ngantunkeun anjeun, dina urutan abjad, sadayana tweaks anu anjeun bakal mendakan di Cydia sareng anu parantos dianggo sareng édisi panganyarna ngeunaan jailbreak. Nantikan, sabab upami sadayana badé sapertos dina rilis alat buka konci anu sanés, daptar ieu moal lami-lami pikeun ngarengsekeun ampir sadaya aplikasi anu sayogi. Janten, dina sababaraha dinten urang bakal naroskeun ka diri nyalira patarosan tibalik, naon tweaks anu teu acan diénggalan kana versi jailbreak iOS 8.1?

Tweaks cocog sareng jailbreak iOS 8.1

  • AndroidLock XT
  • biruPill
  • Pangatur File Filza
  • mxtube
  • Snes9x EX +
  • FlipControlCenter
  • A Aplikasi VoIP Pangsaéna - Tinkle
  • Basa
  • bar
  • BatreLife
  • BetterPowerDown
  • bloard
  • Aplikasi BlurredMusic
  • BTstack
  • BytaFont 2
  • CCHide
  • Cydia
  • silinder
  • Pareuman Pangaruh Paralaks
  • DockShift
  • Pangaruh +
  • f.lux
  • FakeClockUp
  • saklar flip
  • iCleaner
  • iCleanerPro
  • Pangiriman 4
  • iTunes Radio Unlimited
  • iWidgets
  • Jellylock7
  • LabelShift
  • Alat Layar Ngonci
  • KonciHTML3
  • KonciKeyboard
  • MobileTSS
  • Istilah Anyar
  • nitrous
  • NoAdStoreBuka
  • NoCoverFlow7
  • NoMotion
  • NoPageDots7
  • NoSlowAnimations
  • NoUpdateCircles
  • OpenSSH
  • OpenSSL
  • Phantom pikeun Snapchat
  • Ketok listrik
  • PowerApp
  • PreferensiLoader
  • RocketBootstrap
  • Paméran
  • GenepBar
  • StatusHUD 2
  • SubtleLock (ios 7)
  • SwipeSelection
  • SwipeSelection Pro
  • SwipeShiftCaret
  • TimePasscode Pro
  • TransparanVolume
  • Leres iRadio
  • vWarna
  • Bumi maya
  • Zeppelin

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Antonio cenahna

    Batterylife dina iphone 5 dipasang tapi ikon na henteu némbongan dina layar utama atanapi dina setélan sahingga teu mungkin pikeun muka aplikasi

  2.   Nico cenahna

    Iraha saur anjeun vérsi "stabil" sareng "gampang dipasang" bakal dileupaskeun?

    1.    adal cenahna

      Numutkeun ka masarakat Pangu éta bakal angkat ti dinten ayeuna dugi ka énjing

      1.    Nico cenahna

        Hatur nuhun. Hayu urang tingali sapertos na sareng kahoyong! Hiji-hijina hal anu matak pikahariwangeun kuring nyaéta kasalahan «layar biru» dituturkeun ku balikan deui anu kajadian ka kuring ayeuna di 8.1

  3.   Edgar cenahna

    aranjeunna kedahna ngajantenkeun daptar tweeks anu cocog sareng iPhone 6 sareng 6 Plus .. sareng paling henteu aranjeunna kedah nyobian uji coba sateuacan nyebarkeunana .. seueur urang anu antusias masang tweeks anu aranjeunna terbitkeun tapi teras kami ngagaduhan jajan di bumi .. urang ningali yén aranjeunna henteu Éta sapertos kitu .. pos anu saé .. tapi laporkeun langkung saé sareng detil naon anu aranjeunna terbitkeun

  4.   kerenmac cenahna

    Pencipta iFile parantos gaduh vérsi anu cocog sareng iPhone 6 sareng 6-Plus, tapi aranjeunna ngantosan Pangu, Cydia sareng sadaya sistem janten stabil. Kuring bakal ngantosan dugi teu aya masalah, leres-leres anu paling narik kuring ngeunaan Jailbreak nyaéta iFile sareng XBMC, sésana henteu perlu, sanaos sababaraha Tweaks anu ngabantuan.

    Diasumsikeun yén dinten Jumaah anggota Tim Pangu badé nerbitkeun pérsi Inggris kalayan perbaikan.