Daptar tweak anu cocog sareng Electra Jailbreak

Jailbreak Electra cocog sareng ios 11.2 parantos nyandak kamungkinan sajajalan kanggo seueur pangguna anu atos lami ngantosan. Mangrupikeun waktos anu saé pikeun ningali-tingali ningali naon jinis tweaks anu tiasa urang pasang atanapi henteu, sareng éta dina sababaraha kasus henteu disarankeun pikeun ngahontal jailbreak anu teuing henteu umur kusabab kurangna aplikasi.

Éta sababna dinten ayeuna Kami masihan anjeun daptar tweaks anu teu aya tungtungna sareng sabagian cocog sareng Electra Jailbreak di ios 11.2. Entong sono kana sagala hal anu anjeun tiasa lakukeun ku alternatif anu pikaresepeun ieu.

Daptar tweak anu cocog sareng ios 11.2

Tweaks ieu sapinuhna jalan sakumaha anu aranjeunna lakukeun sateuacan versi anyar Jailbreak sumping, ngan masang tanpa ado salajengna.

Tweaks sabagian cocog sareng ios 11.2

  • Panerap
  • BatteryStatusBar (bug dina sistem warna)
  • BLOARD (bug dina screenshot sareng gambar)
  • CustomCarrier (tombol bug)
  • DetailedBatteryUsage ("Tembongkeun daemon")
  • DetailedPowerUsage ("Tembongkeun daemon")
  • FingerTouch (sababaraha fungsi ditumpurkeun)
  • Moveable9 (masihan seueur masalah sareng iPhone X)
  • Noctis11 Béta (pikeun pangguna Patreon hungkul)
  • NudeKeys (sistem jandela buggy)
  • RoundDock (sababaraha fungsi leungit)
  • SwipeSelection
  • Speed ​​Inténsifier
  • Taptic Keys (ngan ukur dianggo dina aplikasi asli)
  • UsageBarX (ngan ukur dianggo sareng aplikasi asli)

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose cenahna

    Pasti éta jalan di IOS 11.2 ???

  2.   louis v. cenahna

    Aya typo. Electra ngan ukur dianggo dugi ka ios 11.1.2, sanés 11.2

    salam

  3.   luis cenahna

    Anjeun parantos nyalin sadaya téks sareng tautan tina halaman wéb anu sanés, éra anjeun.

  4.   john fran cenahna

    Éta henteu valid pikeun ios 11.2

    1.    Miguel Angel cenahna

      Kaleresan aya halaman ieu teu lami sapertos anu lami. A éra bebeneran saprak kuring indit sahenteuna 8 kali sapoé na kirang na kirang sabab hal dipasang teuing engké ti dina situs web séjén. Kuring miharep éta balik kana naon éta.

  5.   Xmas cenahna

    lima?

  6.   Osiris cenahna

    Sial pisan sareng teu aya anu ngédit éta. Atanapi aranjeunna henteu maca koméntarna. Naon karunya ngeunaan wéb, kalayan naon éta.