Daptar tweaks pangsaéna pikeun ios 8-8.1 Jilid II

tweak

Ti saprak harita aya gerakan daptar terakhir anu kuring damel sareng sababaraha anu pangsaéna sareng paling narik pikeun ios 8 sareng ios 8.1, dina minggu-minggu ieu kami gaduh kasaluyuan énggal sareng tweaks énggal parantos diterbitkeun.

Pikeun sadayana dinten Minggu ieu, Kuring mawa anjeun kompilasi énggal tina tweaks paling narik anu tiasa diunduh pikeun ios 8 sareng ios 8.1, tapi émut yén anjeun ngan ukur tiasa mikaresepna upami anjeun gaduh jailbroken, sanaos pastina sadayana bakal terang.

Abeo

Éta ngamungkinkeun anjeun ngaleupaskeun dok tina layar iphone anjeun.

Abeo

Bumi 2

Éta ngamungkinkeun anjeun pikeun ngolompokkeun aplikasi dina ikon aplikasi, éta masihan ikon aplikasi janten fungsi anu sami sareng folderna, tiasa ngiringan aplikasi dina ikon.

Bumi 2

Bar telepon

Telepon anu ditampi anjeun bakal dibéjaan ku gaya béwara, boh dina papan luncur boh dina layar konci, ngajantenkeun béwara telepon anu asup kirang ngaganggu.

Bar telepon

Ngabubarkeun 3

Anjeun tiasa ngarobih sadayana anu aya hubunganana sareng desain naon anu nembongan dina iPhone anjeun, éta ngamungkinkeun anjeun ngarobih detil anu anjeun teu resep, adaptasi iPhone anjeun kana cita rasa anjeun.

Ngabubarkeun 3

betterFiveIcondock

Anjeun tiasa nambihan ikon kalima ka darmaga, dimana éta anu pangsaéna dina iPhone 6 Plus berkat ukuran layar na.

Tweak Lima Ikon Dok

betterFiveColumnHomescreen

Anjeun tiasa nambihan kolom kalima dina springboard anjeun anu ngamungkinkeun anjeun langkung seueur aplikasi dina unggal layar, sapertos anu langkung saé pikeun fiveicondock, éta cocog pisan dina iPhone 6 Plus.

Tweak BetterFiveColumn

betterFourbyFourFolders

Éta ngamungkinkeun anjeun nempatkeun total 16 aplikasi dina folder.

betterFourbyFourFolders

Lockglyph

Anjeun tiasa ngarobih konci klasik pikeun Touch ID tina iPhone anjeun, ngagentoskeun sareng animasi sidik jasa Apple anyar, Apple Pay.

LockGlyph

Puterkeun +

Éta bakal nyayogikeun anjeun fungsi péngkolan layar iPhone dina bentang, fungsionalitas ieu sayogi dina iPhone 6 Plus sacara standar.

muterkeun +

CCSettings

Éta ngamungkinkeun urang ngarobih jalan pintas kana fungsi sistem anu sacara standar (WiFi, Bluetooth, modeu Ulah ganggu) pikeun aksés anu langkung dipikaresep ku urang.

CCSettings

IntelliScreenX8

Harga éta $ 9.99, sanaos anjeun tiasa nyobian gratis salami tilu dinten, anu anjeun tiasa ngaropea pusat béwara anjeun, contona éta ngamungkinkeun anjeun ngahijikeun akun média sosial anjeun kana pusat béwara.

IntelliScreenX pikeun iOS8

Luas

Kalayan tweak ieu sababaraha elemen dina layar konci disimpen, ngamungkinkeun langkung béwara pikeun ditingalikeun tibatan anu ditingalikeun sacara standar.

Rommy

Dotter

Éta ngamungkinkeun nambihan titik dina ikon aplikasi, biasana titik ieu ditampi dina aplikasi anu nembé dipasang atanapi diénggalan, ku tweak éta tiasa ngabéjaan upami éta jalan di tukang atanapi ngagentos bentuk béwara anu biasa dina ikon aplikasi pikeun titik.

Dotter

Puseur Flipcontrol

Éta ngamungkinkeun anjeun ngarobih pusat kontrol ios.

FlipControl

UntetheredHeySiri

Anjeun bakal gaduh Siri anu salawasna ngupingkeun anjeun, anjeun henteu kedah nganggo iPhone ngecas pikeun tiasa ngagunakeun paréntah "Hei Siri", kedah dicatet yén ngaktipkeun tweak ieu ningkatkeun konsumsi batré, tapi éta tetep ngarobih anu pikaresepeun .

Siri anu teu kaampeuh

Folder6Plus

Tweak ieu ngagaduhan fungsi anu sami sareng anu disebatkeun dina posisi luhur daptar, éta ngamungkinkeun nempatkeun 16 ikon dina folder, anu ngabédakeun langkung saé pikeunFourbyFourFolders anu langkung saé, nyaéta ku Folder6Plus ikon bakal ngajaga nami aplikasi.

Folder6Plus

Nolded Folder

Éta masihan anjeun pilihan pikeun nempatkeun folder dina folder, hal anu tiasa ngabantosan anjeun ngatur diri langkung saé.

Folder bersarang

NevaGonnaBeuli

Upami anjeun nganggo iTunes Radio, tapi anjeun henteu niat mésér ngalangkungan éta, ku tweak ieu anjeun bakal ngaleungitkeun pilihan kanggo mésér anu di juru katuhu luhur.

Nobuy

NoBuyNever

TransparanVolume8

Anjeun bakal ngarobih kelenturan animasi polumeu, sakapeung tiasa ngaganggu pisan nalika anjeun naékkeun atanapi nurunkeun polumeu yén pigura nembongan di tengah-tengah layar, hatur nuhun ka TransparentVolume8 anjeun bakal tiasa ngarobih kakeueum pigura.

herang

UIROTASI8

Éta ngamungkinkeun anjeun ngonpigurasikeun gerakan pikeun muterkeun layar iPhone anjeun, anjeun tiasa muterkeun layar bahkan kalayan pilihan rotasi otomatis dinonaktipkeun.

rotasi


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

21 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Keiron cenahna

    Naon RepoFileColumnHomescreen anu hadé?

  2.   Keiron cenahna

    Ok, éta éta: http://repo.rpdev.info

  3.   Ricardo cenahna

    Dimana kuring unduh Rotasikeun + teu aya dina cydia

  4.   YO cenahna

    Pilihan anu saé pisan.

    Aya tambang pikeun iPhone 6 sareng IOS 8.1, (seueur diantarana parantos diterbitkeun, anu sanés diwariskeun), sadayana saling cocog sareng diverifikasi konsumsi batréna battery

    20 Layar kadua Kadua - 1.2-6
    AppInfo - 1.6.2
    Tong - 1.7.4.2-1
    BioProtect - 1.4-283
    Bloard - 0.0.8-2
    CallBar (ios 7 & 8) - 0.8-10-55
    CCHide - 1.1-3
    CCSettings pikeun ios 8 - 0.0.6-113
    ClassicBadges - 1.0-1
    ClassicDock - 1.0-20
    DateCarrier - 2.0.1
    DockShift - 1.5-3
    Dotter - 0.8.0-2
    iCleaner Pro - 7.2.4
    iFile - 2.1.0-1
    IntelliScreenX 8 - 8.00.1
    LockGlyph - 1.0.6-2
    NoSpot ios 7 - 2.0
    OpenSSH - 6.1p1-11
    PkgBackup - 7.0.7-1
    PowerSoundDisabler - 1.1.1-6
    ShowCase - 1.3.5-1
    UnlockSound7 - 1.1.2-4
    WinterBoard - 0.9.3915

    1.    aarancon cenahna

      The ClassicDock henteu tiasa dianggo saé, éta henteu nunjukkeun darmaga anu pas masihan tweak nami na, nyaéta klasik ti ios sateuacanna.

      Appinfo henteu jalan saé ogé, sahenteuna henteu nembongkeun aplikasi iTunes, ngan ukur Cydia. Ieu panginten kusabab aranjeunna ayeuna dipasang dina folder anu sanés, sigana moal lami-lami pikeun ngapdet.

      1.    TECHNOCUB cenahna

        Leres ngeunaan ClassickDock (warisan), sareng AppInfo nalika kuring nganggo kanggo Cydgets ... anu resmi parantos aya anu ngatur iTunes ...

        Kumaha waé ogé, jumlah Tweaks anu nuju diénggalan pikaresepeun pisan sareng nalika Apple sadar yén ngantepkeun Aplikasi pihak katilu janten pilihan anu mésér sareng sanésna.

  5.   Carlos cenahna

    Abdi henteu mendakan Rotasikeun + dimana waé ogé

    1.    Alejandro Jérman cenahna

      Kusabab aya sababaraha diantara anjeun anu henteu mendakan puteran +, dina nami Kuring parantos ngalebetkeun tautan kana artikel anu aranjeunna nyarioskeun sareng dimana ngaunduh, salam

  6.   a cenahna

    Aplikasi na disebut lega, éta salah éja dina tulisanana salaku roma

    1.    Alejandro Jérman cenahna

      Nuhun perhatosanna, kuring nyumput sareng nyalahan.

  7.   Gorka cenahna

    Saé, kuring henteu terang naha seueur jalma anu henteu terang Springtomize 3, tapi éta fungsina 4 atanapi 5 tweaks anu diterbitkeun di dieu. Janten tanpa kedah masang 5 tweak anjeun masang 1.

    1.    Miki cenahna

      alus

      Naha anjeun ngagaduhan ikon ku 5 kolom sareng 6 jajar nganggo Springtomize 3?
      Pikeun kuring 6 jajar ngaleungit nalika kuring mairan di handap, kuring henteu ningali koméntar anjeun dugi ka ayeuna, xddd

      Salu2

      1.    Gorka cenahna

        Héi anu di dinya! Kuring miharep yén sanajan telat, anjeun maca koméntarna. Supados kolom henteu tumpukan, robih ukuran aplikasi janten 90% contona. Abdi ogé nyandak nami.

  8.   Miki cenahna

    alus

    Nalika kuring masangkeun hadéFiveColumnHomescreen, kuring kéngingkeun kolom 5 tapi baris 6 ngaleungit, hal anu sami kajadian sareng Springtomize 3, upami kuring masihan Springtomize 3 dina pilihan tina 6 garis, upami kuring nempatkeun éta, tapi éta nyésa kuring liang awon di handap, Pangu anyar dilakukeun sareng kuring ngan ukur ngagaduhan Springtomize 3 atanapi anu sanés, teu langkung

    salu2

  9.   Sapic cenahna

    Ku nalika Diplicator Sosial? Piss !!

  10.   Mariano roa cenahna

    Halo, tina Repo http: \\ repo.hackyouriphone.org Abdi nyarankeun pisan 'guestmode', anjeun ngajagi inpormasi pribadi anjeun sapertos poto, video, facebook sareng aplikasi naon anu anjeun pikahoyong, upami anjeun nginjeumkeun hapé anjeun anjeun bakal liren hariwang !! ! Éta ibarat ngahasilkeun administrator / pangguna tamu sanés dina PC anjeun ... Salu2 !!!

  11.   Mariano roa cenahna

    Gorka: Kuring henteu terang anjeunna sareng anjeun leres pisan, anjeunna super !!! Kuring nyarankeun pisan sabab dina hiji tweak anjeun ngagaduhan naon 3-4 anu ngajantenkeun anjeun (lima ikon, muterkeun, ngalir, transparan Dock, labél sareng seueur deui)… Kontribusi anu saé!.

  12.   Miguel cenahna

    Batur terang Tweak anu ngempelkeun atanapi ngolompokkeun daptar aplikasi anu dipasang anu ditingalikeun dina handapeun ménu Setélan / Setélan.

    1.    Gorka cenahna

      Halo, kuring miharep anjeun maca koméntar ieu. Saur kuring aya tweak anu disebat Preferensi Tag, anu ngatur tweaks dina setélan iPHone

  13.   Daniel cenahna

    Halo, hapunten, aya anu terang tweak pikeun meungpeuk bewara dina layar anu dikonci tapi kumaha upami kuring ngabéjaan anjeun ku dipimpin ??? abdi gaduh iphone 5 sareng 8.1.2. Hatur nuhun

  14.   neuteup cenahna

    halo ... aya anu terang tweak yén iPhone nyarios nami anu nelepon pikeun ios 8.1.3 sabab iannounce henteu jalan ...