Deezer ngahiji kana HomePod

HomePod

Sadayana terang yén upami anjeun hoyong ngawartosan Siri pikeun maénkeun musik ngalangkungan HomePod, anjeun kedah ngalanggan Apple Musik. Sababaraha waktos ka pengker, anjeun ogé tiasa ngalakukeun éta upami anjeun palanggan Pandora. Ayeuna Apple ngahurungkeun keran pikeun Deezer ogé. Spotify, masih dilarang.

Ieu ngandung harti yén lamun anjeun ngalanggan platform musik streaming Deezer, anjeun tiasa maénkeun éta dina HomePod langsung sareng Siri. Kalayan sagala kualitas audio anu ditawarkeun ku platform ieu.

Ayeuna, urang tiasa ngupingkeun musik ku streaming kalayan Kualitas CD ditawarkeun ku platform musik Deezer, dina HomePod kami, tanpa kedah ngalangkungan aplikasi iPhone.

Ieu ngandung harti yén lamun anjeun ngalanggan Deezer, anjeun ayeuna tiasa langsung hubungan sareng anjeun HomePod sareng ucapkeun "Hei Siri, maénkeun musik Deezer" atanapi "Hei Siri, maénkeun (lagu sapertos kitu)" sareng éta bakal diputer ti platform.

Deezer nembé ngumumkeun dinten éta yén éta bakal ngahijikeun sareng HomePod. Ieu ngandung harti yén pangguna bakal tiasa ngonpigurasikeun Deezer salaku jasa musikna. parantos ditangtoskeun dina HomePod sareng HomePod mini anyar.

Nalika éta disiapkeun, anjeun tiasa naros ka HomePod Siri maénkeun lagu, albeum, sareng daptar puter. Daripada nganggo Apple Music, unitna bakal ngalir langsung tina platform Deezer.

Deezer nyatakeun HomePod bahkan tiasa ngalirkeun musik lossless kualitas luhur upami anjeun palanggan Deezer HiFi. Nanging, integrasi henteu dugi ka podcast Deezer atanapi kontén audio langsung; ngan ukur pikeun musik dina katalog anjeun.

Pikeun kéngingkeun layanan énggal, unduh versi paling anyar tina aplikasi Deezer dina iPhone anjeun sareng pastikeun éta diénggalan ka ios 14.3 atanapi engké. Deezer ngagaduhan sakitar 16 juta pangguna aktip sareng perpustakaan streaming 73 juta lagu. Warta hébat, tanpa ragu. Naha Apple bakal ngalakukeun hal anu sami sareng Spotify? Muga-muga waé kitu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Bruno cenahna

    Anjeun kedah parios tulisan tulisan, éta parah dituliskeun anu teu dipikaharti ...