Desain Apple Watch dina iPhone anjeun hatur nuhun kana tweak

Tweak Apple Watch

Kusabab Apple Watch diwanohkeun, sora-sora henteu lirén timbul ngeunaan panganteur na, panasaran naha mungkin pikeun éta ngahontal iPhone di hareup.

Pamekar Lucas Menge iOS, hoyong nyandak pangguna hiji aplikasi, di mana penampilan Apple Watch disimulasikeun, tapi janten aplikasi, éta langkung seueur tina hobi tibatan anu sanés. Tapi berita na parantos ucul, nalika dipikanyaho yén tweak anyar, ngamungkinkeun anjeun ngagentoskeun tampilan iPhone sareng Apple Watch.

Nami na WatchS Spring, tweak ieu ngagantikeun layar utama anu biasa, ku layar utama sareng ikon anu disimpen dina gaya Apple Watch. Sakumaha anjeun tiasa tingali ayeuna dina pidéo, sigana éta rada cair sareng suksés pisan.

Pangguna nunjukkeun kumaha anjeunna ngalih ngalangkungan sadaya aplikasi na, anjeunna ogé tiasa ngazum gede dina ieu, sareng anjeunna muka aplikasi anu béda-béda nunjukkeun animasi pembukaan. Kaleresan anjeunna parantos damel padamelan anu hadé.

Ayeuna tweak ieu henteu sayogi di Cydia, tapi upami anjeun panasaran pisan, anjeun tiasa masang nyalira, nuturkeun ieu léngkah-léngkah anu dipasang dina pangembang dina Reddit. Sateuacan diluncurkeun kana petualangan éta, kuring badé nyaritakeun yén ieu mangrupikeun béta tina tweak, sababaraha padamelan leungit, sapertos polder.

Kabeneran aya nu aya pendapat anu sabalikna pisan, sababaraha pangguna ios sumanget ngeunaan cara anyar ieu dina ningali éta, janten langkung milih Apple ngarobih antarbeungeut anu biasa dina sababaraha modél ka hareup, di sisi anu sanésna aya pangguna sanés, anu henteu resep ideu gaduh interface éta sareng mendakan sakedik fungsina.

Kuring satuju sareng detik, tapi netelakeun yén lamun Apple hoyong ngarobih antarbeungeut nganggo ideu ieu salaku basa, ngarobih ngajantenkeun langkung teratur sareng nambihan gampang nalika milari aplikasi, saur seueur detractors bakal ngalih sisi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.