Sakali deui 2 bulan gratis tina Apple Music berkat Shazam

Shazam nawiskeun 5 bulan gratis Apple Music

Sakali deui, promosi Shazam pikeun kéngingkeun Apple Music gratis samentawis diaktipkeun pikeun sadaya pangguna Apple anu parantos masang aplikasi dina komputerna. Dina hal ieu (sahenteuna dina pribadi kuring) aplikasi anu sanggup ngadeteksi sareng ngaidentipikasi lagu-lagu anu diputer sareng ngabagikeunana langsung dina layanan musik streaming, ayeuna masihan jauh dua bulan Apple Musik.

Logisna Promosi ieu sah pikeun pangguna anu parantos ngaraosan jasa gratis sateuacana, sareng dina hal kuring kuring henteu gaduh akun pamayaran Apple Music sareng sateuacana kuring parantos resep promosi anu sami sareng ieu. Dina naon waé, kuring ngabayangkeun yén jalma anu parantos mayar jasa Apple Music tiasa dipasihan diskon anu aya hubunganana sareng bulan gratis.

Kumaha kéngingkeun dua bulan Apple Music ieu gratis

Gratis Apple Musik

Gaduh akun Apple mangrupikeun syarat anu munggaran pikeun nampi kado dua bulan Apple Music ieu dina iPhone, iPad atanapi Mac anjeun. Aplikasi ieu sagemblengna gratis di App Store sareng anjeun tiasa ngaunduh iraha waé, anu kami henteu ngajamin yén promosi aktip pikeun pangguna énggal (anjeun parantos mastikeun kami dina koméntar) anu ngaunduh ayeuna.

Sakali aplikasi dipasang dina iPhone urang, urang ngan ukur kedah ngaksés éta teras turutan léngkah-léngkah anu muncul di handap. Dina hal ieu urang ngan kudu mastikeun pameseran nganggo sandi Apple ID kami sareng anjeun parantos réngsé. Pesen yén kami gaduh promosi aktip muncul sacara otomatis. Sababaraha pangguna anu henteu kantos nganggo jasa ieu tiasa nampi Apple Music dugi ka 5 bulan gratis.

Inget yén urang salawasna bisa ngabolaykeun langganan saméméh otomatis renewed. Teuing urang tiasa ngabatalkeun langganan langsung sareng teras nikmati jasa éta jadi urang teu kudu apal iraha promosina réngsé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Otto Ponce cenahna

    Eta moal ngantep kuring ngaktipkeun eta, eta nyandak kuring ka layar konfirmasi kalawan Face id, lamun validating méré kuring pesen kasalahan nu nyebutkeun "kode nu ngan valid dina toko iTunes di AS." Kuring henteu terang kumaha ningali di nagara mana Shazam kuring diatur atanapi kumaha cara ngarobihna.