Deutsche Telekom nawiskeun genep bulan gratis ka Apple Music

Apple Musik

Saha waé anu resep nyobian Apple Music, Perusahaan anu berbasis di Cupertino nawiskeun anjeun gratis 3 bulan, langkung ti cukup waktos pikeun anu resep kéngingkeun langkung ti cekap ideu ngeunaan eusi sareng kualitas anu ditawarkeun ku Apple Music dibandingkeun jasa musik streaming anu sanés. Tapi upami anjeun ogé cicing di Jérman sareng mikir ngalih ka operator Deutsche Telekom, anjeun kedah terang yén perusahaan telepon Jérman bakal nawiskeun sadaya pelanggan langganan genep bulan ka Apple Music sapinuhna gratis, numutkeun blog Jerman iPhone- ticker. ti.

Sabenerna numutkeun kana tulisan, naon anu leres-leres dipasihkeun ku Deutsche Telekom nyaéta tilu bulan tambahan tina tilu anu ditawarkeun Apple pikeun pangguna anu hoyong nyobian jasa éta, sareng éta upami urang babarengan éta nambihan dugi ka genep bulan. Dina akhir istilah, pangguna bakal tiasa teraskeun Apple Music ngalangkungan tagihan teleponna, cara anu paling gampang pikeun terasrasakeun streaming musik Apple.

Sababaraha dinten ka pengker, kami ngawartosan anjeun ngeunaan datangna di Swiss, Taiwan sareng Jepang kamungkinan yén pangguna alat Apple tiasa mayar kanggo pameseran anu dilakukeun di iTunes, ogé sareng ngiringkeun Apple Music ngaliwatan tagihan telepon anjeun. Nagara-nagara salajengna dimana Apple diarepkeun nawiskeun kamungkinan ieu nyaéta Jérman sareng Rusia.

Pengumuman ieu negeskeun yén henteu lami deui pilihan kanggo mayar sadayana pameseran pilem, aplikasi, musik, buku ... ogé bakal sayogi di nagara Jérman. Ayeuna Apple ngan ngagaduhan langkung ti 15 juta palanggan, sakumaha anu diumumkeun ku perusahaan Juni kamari dina intina dimana sistem operasi anyar perusahaan dipidangkeun, anu bakal sumping dina vérsi ahirna Séptémber payun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ios cenahna

    Kuring nyobian pikeun 3 bulan gratis sareng anu leres kuring resep, éta hargana mahal