Snapseed diperbarui nawiskeun pangrojong pikeun file RAW

Snapseed

Éditor poto Google, Snapseed nembé nampi pembaruan utama dina vérsi na pikeun ios, diantarana kami mendakan fungsi-fungsi anyar sareng paningkatan dina antarbeungeut pangguna. Kalayan pembaruan ieu, aplikasi ngahontal vérsi 2.9 anu énggalna utama nyaéta kasaluyuan sareng file RAW. Snapseed ayeuna ngadukung format RAW anu nyiptakeun 144 modél kaméra di pasar, ku kituna urang bakal tiasa ngarobih paparan, warna, kasaimbangan bodas ... dina sadaya poto-poto anu kaayaan dimana urang nyandak gambar na henteu leres.

Ngamutahirkeun ogé mawa kami alat anyar anu disebat Wajah anu ngamungkinkeun urang nyorotkeun rupa dina poto, salian menerkeun henteu sampurna kulit, ngaleungitkeun panon beureum ogé ngajantenkeun langkung jelas ... Perlakuan anu nampi gambar dina format JPG nalika urang ngeksporna ogé parantos ditingkatkeun, sahingga urang bade tiasa ngonpigurasi tingkat komprési idéal supados gambarna saluyu sareng kanyataan sakumaha mungkin.

Naon anu énggal dina versi 2.9 tina Snapseed

  • Alat Nyanghareupan Anyar: pakakas fotografi pikeun anjeun tiasa langkung nyorot rupa, ngaleungitkeun henteu sampurna kulit sareng ngencarkeun panon.
  • RAW pikeun ios - Pinuh, asli, dukungan RAW anu henteu ngaruksak pikeun 144 modél kaméra. Caang bayangan, bawa deui sorotan, tambahkeun struktur sareng detil kana data RAW asli, terapkeun pangaturan White Balance anu leres kana data RAW asli, sareng seueur pilihan deui.
  • Atur tingkat komprési anu anjeun pikaresep pikeun JPG, atanapi bahkan ngahematna tanpa kaleungitan data (PNG) nalika anjeun ngekspor.
  • Ngepaskeun UI sareng ngalereskeun bug.

Tim kami parantos damel salami mangtaun-taun pikeun propil 144 modél kaméra supados Snapseed tiasa maca sadaya data sénsor tina file RAW. Ayeuna nalika anjeun ngarobih paparan dina file RAW dina Snapseed éta sapertos nyaluyukeun setélan dina kaméra éta nyalira: Resolusi anu luhur, data jangkauan dinamis lengkep ti chip CCD atanapi CMOS parantos tiasa dirobih.

Salaku aplikasi Google, Snapseed kapendak sayogi pikeun diunduh sacara lengkep gratis di App Store.

Snapseed (Tautan AppStore)
Snapseedbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.