Dipoto ku iPhone 6, nempatkeun humor dina kampanye Apple

Dipoto ku iPhone 6

Upami anjeun cicing di kota sapertos Madrid, anjeun pasti bakal ningali yén Apple ngagaduhan satengah kota dibaju ku gambar «Dipoto ku iPhone 6«. Metro, beus, fasad gedong ageung ... aranjeunna dimana-mana.

Seueur foto anu urang tingali dina iklan Apple éta henteu istiméwa. Anu ngajantenkeun aranjeunna foto anu saé sanés éta dicandak nganggo iPhone 6 tapi komposisina, waktos sadidinten di candak, maén lampu, jsb. Kusabab poto henteu saenyana idéal dina dinten ka dinten urang, parodi parantos muncul anu disebut "Ogé dipoto ku iPhone 6" anu moal ninggalkeun saha waé anu teu paduli. Ieu conto deui:

Dipoto ku iPhone 6

Dipoto ku iPhone 6

Dipoto ku iPhone 6

Dipoto ku iPhone 6

Selfie, poto bumi sareng tindakan sanés anu kuring henteu terang pisan kumaha ngartikeunana nyaéta anu anjeun bakal mendakan di «Ogé dipoto ku iPhone 6».

Jelas yén manusa ngagaduhan imajinasi sareng berkat Internét, kampanye iklan tiasa ngahurungkeun pikeun atanapi ngalawan merekna nyalira. Dina hal ieu, nada na lucu sareng hungkul milarian seuri ku biaya seuri sorangan, hal anu henteu pernah goréng pisan ti jaman ka jaman.

Anjeun tiasa ningali sadaya poto tina kampanye ieu sajajar sareng Apple dina Albeum Tumblr. Upami anjeun langkung resep ningali poto anu diusulkeun ku perusahaan Cupertino, anjeun ogé tiasa ningali éta dina halaman wéb «Ditémbak dina iPhone 6».


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.