Disudut, nyandak anjeun ménu kontékstual ios 9

Cornered-cydia-tweak

Salah sahiji kakawihan anu panasaran (sareng sakedik pisan mairan) ngeunaan iOS 9 nyaéta desain ulang tina menu seueur tugas sareng ménu kontékstual, sareng éta yén Jobs henteu pernah resep di juru, anjeunna sok nyarios éta, panginten éta mangrupikeun salah sahiji alesan kunaon éta yén ios parantos sakali deui ngandelkeun ujung-ujung bunderan pikeun ménu kontékstual kalayan datangna ios 9. Kanggo urang anu nganggo Jailbreak kami henteu kedah ngaliwat kasusah masang béta munggaran ios 9 (fatal ku jalan) atanapi ngantosan Di awal Séptémber pikeun peluncuran na, kami bakal salawasna gaduh tweak anu ngamungkinkeun urang ngarobih sistem pikeun nambihan berita-berita sakedik anu ngajantenkeun benten, sareng dinten ayeuna Disudut, anu bakal ngamungkinkeun urang ngagaduhan ujung bunderan ios 9 dina ios 8 kalayan Jailbreak.

Sakumaha namina nunjukkeun, sayogi pikeun iOS 8 Jailbreak, alatna bakal buleudan juru peringatan, pop-up sareng tombol aksi dina gaya ios 9 saleresna. Pondokna, éta mangrupikeun tweak anu cukup saderhana sareng teu tiasa dianggo, tapi anu urang resep ngeunaan Jailbreak nyaéta kemungkinan anu teu aya watesna pikeun ngarobih sistem sareng hal-hal sapertos kitu. Salaku tambahan, ménu "buleud" ieu sigana langkung pikaresepeun. Ieu mangrupikeun anu munggaran tina seueur tweaks anu badé katingali diideuan ku ios 9, mangrupikeun cara anu gampang pikeun meringankeun antosan dugi ka medalkeun vérsi resmi.

Upami anjeun resep masihan iPhone anjeun ganti, tweak saderhana ieu bakal masihan anjeun panangan. Éta mangrupikeun salah sahiji tweak anu dianggo, anjeun moal ngalakukeun nanaon deui tibatan masang éta sareng éta bakal ngamimitian jalan, saé geulis sareng mirah. Kanggo ayeuna, henteu aya bug anu dilaporkeun, éta henteu mangaruhan kagancangan tina ménu ieu, ogé teu ngagaduhan konsumsi batré anu pantes ditinjau.

Fitur tweak

  • ngaran: Sudut
  • harga: bebas
  • Repository: Boss gedé
  • Kasaluyuan: ios 8+

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.