Dimana Reel di ios 8?

Poto-ios-8

iOS 8 parantos ngarobih seueur hal, sareng salah sahiji pangguna anu paling nyasabkeun nyaéta cara anyar pikeun ngatur poto anu urang disimpen dina alat kami. Reel, tempat dimana sadaya poto kami nyandak sareng alat kami disimpen parantos ngaleungit, tapi tong hariwang, sabab sanaos sigana, anjeun teu éléh néwak anjeunÉta ngan saukur ayana di tempat sanés sareng diatur rada béda. Kami ngajelaskeun sadayana di handap.

Dina ios 7 kami ngagaduhan bagian anu sami dina aplikasi Poto anu kami ngagaduhan di ios 8: Poto, Dibagi sareng Albeum. Nalika ngalebetkeun anu terakhir kami ngagaduhan Reel sareng sadaya albeum anu parantos kami ciptakeun (iOS 7), nanging ayeuna di iOS 8 kami mendakan yén kami gaduh sababaraha bagian:

  • Nembe ditambihan: poto-poto eta anu parantos dicandak dina alat kami sareng alat naon waé anu kami bagikeun akun iCloud sareng streaming aktip kalayan wates 3 dinten. Poto baheula teu némbongan.
  • Panoramas: upami urang ngagaduhan poto sapertos kieu
  • Pidéo: upami urang gaduh pidéo
  • Nembe dihapus: poto anu kami parantos hapus dina alat kami, sapertos "Recycle Bin".

Seueur pangguna ngémutan yén Reel sami sareng Anu Anyar Ditambahkeun, tapi sakumaha anu kuring carioskeun sateuacanna henteu kitu sabab di tukang sadaya poto alat kami sareng alat sanés anu sami sareng akun iCloud anu sami (sareng streaming diaktipkeun) nembongan, salian kalayan wates 30 dinten. Sarua sareng "Poto Streaming" lami di iOS 7, tapi sanés Kaméra Roll. Poto urang aya dina bagian «Poto»

Dina ios 7, bagian Poto nawiskeun cara anyar pikeun ngatur poto kami dumasar titimangsa, nyiptakeun grup poto sareng presentasi anu seueur henteu resep. Di ios 8 Apple sigana hoyong maksa urang supados biasa kana organisasi anyar éta kusabab éta bagian Poto nyaéta Reel anu lami. Mémang, upami anjeun ngasupkeun Poto anjeun bakal tiasa ningali sadaya gambar anjeun, dipesen pisan dumasar tanggal sareng lokasi.

Masalahna nyaéta seueur aplikasi sapertos WhatsApp atanapi Facebook henteu nunjukkeun bagian ieu Poto, janten anjeun moal tiasa ngaksésna kanggo ngalampirkeun kana pesen. Éta sanés lepat Apple tapi pamekar aplikasi anu teu acan ngamutahirkeun aranjeunna pikeun nunjukkeun yén bagian Poto, janten urang kedah ngantosan pembaruan anu diarepkeun dugi ka sadayana sapertos anu sateuacanna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Andrelys cenahna

    Halo, nalika kuring ngamutahirkeun iphone abdi ka ios8, 2000 sareng ngintip poto anu kuring kagungan dina pilem kuring dihapus sareng ayeuna kuring henteu ningali éta dimana-mana dina telepon sélulér ... Kuring parantos milarian program-program pikeun ngahancarkeun poto sareng nalika kuring scan iphone aya sadayana tapi kuring nembongan dina iphone abdi ... naha aya cara pikeun nyandakna deui? Program-program ieu anu kuring mendakan mahal pisan sareng anjeun kedah mésérna

  2.   vendomjavier cenahna

    Halo, kuring dina kaayaan anu sami sareng Andrelys, punten Abdi ngahargaan pitulung pikeun mendakan éta dina alat kuring.

    Wasalam

    1.    Luis Padilla cenahna

      Sakumaha anu kuring carioskeun dina tulisan, poto na aya dina tab Poto

      1.    vendomjavier cenahna

        pantun,

        Hatur nuhun kana waleran anjeun, masalah anu kuring gaduh nyaéta nalika kuring ngamutahirkeun poto-na henteu nembongan, kuring ngagaduhan yén kuring gaduh 175 poto nalika dina Setélan-Umum-inpormasi-Poto kuring gaduh 2042 poto. Ti Instagram, salaku conto, aranjeunna sadayana nembongan ka kuring nalika kuring hoyong unggah poto kana aplikasi ...

        salam

  3.   Pipa cenahna

    Nuhun Luis kanggo inpo anu netelakeun. Parobihan ku kakuatan, kuring miharep anu hadé. Aksés kana poto ieu ku aplikasi pihak katilu, rada pikaresepeun henteu sanggup ngalakukeun éta sareng ieu anu WhatsApp nampi pembaruan sababaraha dinten ieu. Hal sanés anu henteu ngayakinkeun kuring, anu aya hubunganana sareng masalah poto, nyaéta teu mungkin ngarobih waktos antara paparan nalika fungsi Selang Waktu.
    salam

  4.   Hamelin cenahna

    Halo, tulisan ieu ngabantosan kuring pisan, kuring henteu pernah angkat ka halaman sapertos ieu tapi waktos ieu kuring nekat, seueur aplikasi kuring anu nganggo foto henteu tiasa dianggo sareng iOS 8 sabab sakumaha tulisan éta, aranjeunna henteu diénggalan pikeun ieu, Kuring kedah ngantosan Di momen kuring ngan ukur tiasa ngirim poto anyar-anyar ieu ti WhatsApp sareng sanés anu lami, sareng kuring hoyong ngabantosan anu teu mendakan fotona, lebetkeun aplikasi poto, di handap ieu aranjeunna bakal ngagaduhan dua tab nyaéta poto sareng albeum, albeum moal ngagaduhan poto-poto na deui Anu ngan ukur bakal nembongkeun poto-poto anu terakhir, sareng éta aya dina poto anu kedahna katingali tapi aranjeunna parantos kabagi ku dinten sareng tempat, kuring henteu resep nanaon 🙁 tapi hayu urang ngarepkeun Apple ngadangukeun pendapat urang sareng sadayana janten sakedik langkung praktis anu mana anu paling seueur pangguna apel kami resep produk anjeun, anu super minimalis, salam ka sadayana sareng hatur nuhun pisan kana inpormasi

  5.   Julian cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring dina iPhone, kuring parantos ngapdet kana ios 8 sareng sadaya poto anu kuring kantos ngalirkeun sateuacanna ngaleungit, dina folder poto kuring ngan ukur nampi sababaraha gambar ti sababaraha bulan ka pengker, tapi teu aya deui sadaya poto Kuring kantos ngalirkeun streaming ... Di sisi séjén, dina iPad kuring, anu kuring henteu acan dipasang ios 8, sadaya gambar tetep némbongan dina tab streaming, anu kuring gaduh sakitar 1000. Naha tiasa kumaha kuring ngagaduhan alat bahkan dina iOS7 poto na teu acan diliwatan? Naha éta upami kuring ngamutahirkeun iPad kuring, naha kuring bakal milari gambar streamingna? atanapi naha kuring ogé bakal kaleungitan poto dina iPad? ... naha sadayana ieu rada ahéng ...

  6.   Braulio cenahna

    Sadayana tina iPhone tiasa ditingali dina Ipad mah…. poto, pesen téks, jsb…. Kumaha kuring nyegah ieu tina kajadian ... tétéla éta disingkronkeun antara aranjeunna

    1.    Robertinho Luna cenahna

      halo alus, dina sagala élmu kuring ngeunaan apal terang yén upami aya anu lebet albeum sareng ka mana milarian ikon pembesarna kami bakal mendakan poto-poto anu disangka urang kaleungitan ios 8 dipasihan kagagalan munggaran para pangembang, éta bakal parantos ngaleupaskeun pembaruan pikeun ngabéréskeun Masalah ieu aranjeunna henteu kaleungitan poto na, éta mangrupikeun kasalahan pamekaran parangkat lunak, teu aya deui, janten ngan ukur ngantosan Apple pikeun ngarobih kasalahan ieu, tangtosna ogé aya kasalahan panggunaan batré sareng waktosna teu aya. dianggo saé salam