Dimana iTunes nyimpen firmware anu diunduh tina iPhone, iPad?

Buka file Apple IPSW

Tina vérsi iPhone OS anu munggaran, file-file atanapi firmware alat ios ngagaduhan extension .ipsw (iPhone Software). Salah sahiji cara pikeun ngajelaskeun naon anu dimaksud file .ipsw nyaéta nyatakeun yén éta mangrupikeun gambar disk tina sistem operasi pikeun alat ios. Dina sababaraha program Mac, gambar disk mangrupikeun .dmg, dina seueur program sanés gambar ieu sumping dina format .iso sareng, sanaos éta henteu badé dirékam dina disk, jinis gambar ieu pikeun iPhone, iPod Touch atanapi iPad nyaéta file .ipsw.

Salaku firmware atanapi sistem operasi anu sipatna, file .ipws diperyogikeun pikeun ngapdet atanapi mulangkeun iPhone, iPod Touch atanapi iPad tina iTunes, janten kami ngan ukur tiasa ngabuka éta sareng pamuter Apple asli, boh dina komputer Mac atanapi Windows (henteu sayogi pikeun Linux). Kalayan dipedar ieu, masih seueur anu ngajelaskeun sareng dina sesa tulisan ieu kami bakal nyobian ngatasi sadaya mamang anjeun ngeunaan firmware perangkat ios.

Dimana nyimpen iTunes firmwares

Sapertos sistem operasi anu sanés, nalika iTunes ngaunduh firmware pikeun iPhone, iPod Touch, atanapi iPad, éta bakal dilakukeun dina ruteu béda gumantung kana naha kami parantos ngaunduh dina Mac atanapi Windows. Jalur ieu sapertos kieu:

Di Mac

IOS Firmware Path dina Mac

~ / Perpustakaan / iTunes / Pembaruan Parangkat Lunak iPhone

Dina raraga ngaksés folder ieu, urang kedah muka Panimu, pencét dina Buka menu teras pencét tombol ALT, anu bakal ngajantenkeun Biblioteca.

Tembongkeun folder perpustakaan dina OS X

Dina jandéla

Path pembaruan ios dina Windows

C: / pangguna / [Ngaran pamaké] / AppData / Roaming / Apple Computer / iTunes / iPhone Software Update

Dina Windows folder bakal disumputkeun, janten urang kedah ngaktipkeun "Show folder disumputkeun" atanapi saderhana salin sareng témpél jalur na dina palang alamat tina File Browser.

Tulisan anu aya hubunganana:
Balikkeun iPhone

Kumaha cara muka IPSW dina iTunes

Buka firmware iPhone atanapi iPad IPSW

Komo upami file .ipsw kanggo iTunes hungkul, moal kabuka sacara otomatis lamun urang dua kali klik aranjeunna. Pikeun muka aranjeunna urang kedah ngalakukeun hal ieu:

Di Mac

  1. Urang muka iTunes
  2. Kami milih alat urang ti kénca luhur.
  3. Sareng ieu anu janten hal anu penting: kami mencét tombol ALT teras pencét Mulangkeun atanapi Apdet.
  4. Kami milarian file .ipsw sareng nampi.
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara muka file IPSW dina Mac

Dina jandéla

Dina Windows prosésna ampir dilacak, kalayan ngan ukur bédana yén urang kedah ngaganti tombol ALT ngarobah (huruf kapital). Pikeun naon waé anu sanésna, prosés na pas pikeun Mac.

Kumaha terang naha Apple masih asup versi ios

Pariksa naha Apple nandatanganan vérsi ios

Sanaos leres yén dina Actualidad iPhone biasana urang ngabéjaan nalika aranjeunna lirén nandatanganan vérsi ios, éta ogé leres yén kami panginten hoyong terang status vérsi anu parantos kami terbitan lami. Cara anu pangsaéna pikeun terang naha Apple asup kana versi ios nyaéta kieu

  1. Hayu urang buka halaman wéb ipsw.me
  2. Kami milih firmware pikeun alat kami
  3. Kami nampilkeun ménu firmware sareng, dina bagian anu sami, kami bakal ningali héjo upami versi ios éta masih ditandatanganan. Éta henteu gampang.

Dina halaman wéb anu sami kami ogé tiasa ngaksés bagian "Firmwares Signed" atanapi langsung ku ngaklik link ieu. Sakali dina halaman wéb éta, urang ngan ukur kedah milih alat sareng parios naha Apple terus asup kana vérsi anu dipikaresep ku urang.

Dimana pikeun ngaunduh vérsi ios pikeun iPhone atanapi iPad

Unduh versi ios wae

Halaman wéb anu saé pisan sareng diperbarui nembe ditutup ti mana kami tiasa ngaunduh firmware atanapi sistem operasi Apple, ogé terang naha firmware masih ditandatanganan. Bisi wae, salian ti halaman wéb anu sateuacanna, kami salawasna ngagaduhan pilihan getios anu klasik sareng gampang diinget. Gampang diémutan sabab éta "kéngingkeun ios" dina basa Inggris (Get iOS) .com. Di getios.com urang bakal sayogi sadayana firmware anu urang butuhkeun. Nyatana, aya sababaraha anu sayogi anu henteu parantos ditandatanganan deui, janten 100% yakin yén kami bakal tiasa ngaunduh firmware naon waé pikeun iPhone, iPad, iPod Touch sareng Apple TV anu teras-terasan ditandatanganan.

Dimana pikeun ngaunduh vérsi iTunes panganyarna

Wéb pikeun ngaunduh iTunes

Dina Mac, iTunes dipasang sacara standar. Bisi wae, urang tiasa waé ngaleungitkeunana ku teu dihaja atanapi ku sababaraha alesan, ku sabab éta urang kedah ngainstall deui. Pikeun ieu, bakal cukup urang angkat ka Halaman wéb resmi iTunes   sareng hayu urang unduh. Halaman wéb anu sami valid pikeun Mac sareng Windows sareng bakal nawiskeun kami unduhan pikeun hiji atanapi vérsi sanés gumantung kana sistem anu kami buka wéb.

Upami urang hoyong ngaunduh vérsi anu sanés, urang kedah ngagulung ka handap sareng pilih "Kéngingkeun iTunes pikeun Windows" kanggo Windows atanapi "Candak iTunes pikeun Mac" pikeun ngaunduh vérsi pikeun OS X.

Émut yén éta penting pisan perbarui iTunes pikeun masang versi panganyarna tina ios dina iPhone atanapi iPad urang, janten, urang bakal ngajelaskeun kumaha éta dilakukeun di handap.

Tulisan anu aya hubunganana:
Akun itunes Tutorial Gratis sareng anjeun tiasa ngaunduh panutup tina cd

Kumaha ngapdet iTunes

IMEI dina iTunes

Upami urang hoyong nganggo pungsi énggal atanapi pastikeun yén kami nganggo versi panganyarna tina iTunes, urang kedah parios naha nganggo versi anu paling diénggalan. Kieu kumaha cara ngapdet iTunes dina Windows sareng Mac:

  • Pikeun ngapdet iTunes dina Mac, cukup muka Mac App Store teras lebetkeun bagian Pembaruan. Di sisi anu sanésna, upami urang gaduh pembaruan otomatis diaktipkeun, urang bakal nampi bewara yén pembaruan sayogi. Upami urang nampi béwara, éta bakal ngaunduh sareng masangkeunana sacara otomatis.
  • Upami urang hoyong ngapdet iTunes dina Windows éta ogé nyatakeun yén éta sacara otomatis dimutahirkeun tapi, kumargi kuring henteu nganggo ogé, kuring henteu yakin pisan. Anu kuring terang nyaéta lamun urang muka iTunes sareng aya vérsi anu langkung diénggalan, urang bakal nampi bewara anu bakal nyandak kami ka wéb pikeun ngaunduh versi anyar pamuter média Apple.

Jigana éta sadayana. Kuring miharep kuring parantos ngabantosan anjeun sareng anjeun henteu gaduh deui mamang anu aya hubunganana sareng file .ipsw. Upami henteu, aya naon anu anjeun resep terang ngeunaan firmware pikeun ios?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

40 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Passte cenahna

    Mimiti, ucapan salamet dina wéb,
    Anu kuring tiasa ngartos di dieu nyaéta upami kuring ngagaduhan batur sapagawean sareng perusahaan 312 anu disimpen dina komputerna, kuring tiasa ngagentos 313 abdi sareng masang sadayana. Ok?
    Hatur nuhun pisan.

    1.    José Luis cenahna

      hatur nuhun pisan!

  2.   Enrique Benitez cenahna

    HANYA ieu ngan ukur pikeun nyingkahan ngaunduh file deui tina internét, tapi pikeun langsung dicandak tina komputer urang (upami iTunes sateuacanna ngaunduh).

  3.   Passte cenahna

    Hatur nuhun pisan, patarosan dibéréskeun !!

  4.   elphoneix cenahna

    Salam kuring ngalakukeun léngkah ieu kuring nempatkeun rute dina explorer sareng kuring nambihan pangguna kuring sareng éta henteu ngarénghap deui. Punten bantosan kuring kuring bakal ngahargaan kana jiwa kuring. Kuring gaduh windows 7 premium imah

  5.   Kakuatan cenahna

    Hayu urang tingali, iTunes kuring parantos ngaunduh pembaruan 4.2.1, dina ipod inpormasi kuring katingali siga kuring gaduhna ... tapi teras kuring nuturkeun jalur anu anjeun pasihkeun sareng teu aya nanaon ...
    Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi?

  6.   Paola cenahna

    Kuring nyobian sadayana, sareng kuring henteu tiasa mendakan firmware iphone iphone kuring .. Abdi hoyong jailbrake tapi tanpa file-file éta kuring henteu tiasa, kuring peryogi bantosan!

    1.    PERANAN cenahna

      Naha anjeun parantos ngaktipkeun pilihan pikeun nembongkeun folder anu disumputkeun dina windows? Sigana mah éta masalah ... .. éta dina ngatur, map sareng milarian pilihan, tingali, sareng anjeun kedah nempatkeun pilihan pikeun nembongkeun file, folder sareng drive anu disumputkeun

      1.    Pepe cenahna

        garacias Abdi parantos tiasa milarian file

  7.   E1000LIO cenahna

    Nuhun kana inpo na, éta mangpaat pisan ...

  8.   Carlos cenahna

    Hatur nuhun pisan, patarosan direngsekeun

  9.   Bradford35KRYSTAL cenahna

    Kuring ngagaduhan impian pikeun ngadamel organisasi, tapi kuring henteu kéngingkeun artos anu cekap pikeun ngalakukeun éta. Alhamdulillah batur sapagawean kuring disarankeun nyandak pinjaman bisnis. Maka kuring nampi pinjaman jangka pondok sareng sadar impian kuring anu lami.

  10.   Tulisan adat cenahna

    Pikeun milarian berita ngeunaan tulisan anu saé ieu, murid mésér ésai tulisan sareng esai khusus dina jasa nyerat kertas. Tapi sababaraha layanan nyerat kertas nawiskeun tulisan ésai ngeunaan tulisan anu saé ieu.

  11.   makalah istilah cenahna

    Anjeun nyusun élmu anu luhung pikeun ngabantosan murid anu teu gaduh pangalaman sareng tugas nyerat kertas panilitianana, sigana. Malah jasa nyerat kertas moal ngagaduhan kamampuan ngadamel karangan kuliah terkenal sapertos kitu.

  12.   Robert cenahna

    Hatur nuhun pisan, saleresna mah kuring parantos milarian sateuacanna sareng teu kantos mendakan

  13.   Alejandro cenahna

    Abdi henteu ngagaduhan folder Perbarui Parangkat Lunak iPhone dina Windows XP.

  14.   The BAndis cenahna

    Hébat Hatur nuhun- !! Éta ngabantosan kuring pisan !! Leres kuring mendakanana sareng anjeun nyalametkeun kuring 2 jam ku ngaunduh deui

  15.   joselo.82 cenahna

    Halo, hatur nuhun pisan, inpo anjeun permata.

    Pikeun anu henteu némbongan folderna, panginten aranjeunna disumputkeun.

    Pencét katuhu dina ngamimitian (logo windows di belah kénca handap)
    buka windows explorer / dokumén / ngatur / ningali sareng di dinya ngaktipkeun pilihan pikeun nembongkeun file sareng folder anu disumputkeun.

    Wasalam

  16.   BillGate cenahna

    C: \ Pamaké \ KOMPUTERNAME \ AppData \ Roaming \ Apple Computer \ iTunes \ iPod Software Updates

    ieu jalur dimana ipws pikeun windows7 disumputkeun sareng disimpen tapi dina mesin pencari nyerat ieu: Pembaruan Parangkat Lunak sareng éta bakal nyandak anjeun kana folder unduhan ipws

    1.    Budak luar angkasa cenahna

      Hatur nuhun ... Anjeun terang kumaha ngajelaskeun. Butuh 1 sasih kanggo milarian terang

    2.    kanu cenahna

      Wilujeng énjing, kuring henteu ngagaduhan folder éta, sapertos anu kuring lakukeun, sabab iTunes henteu hoyong Anyarkeun deui kana ios 4 sareng henteu ngaunduh naon-naon tina komputer kuring

  17.   ngaso cenahna

    hé hatur nuhun pisan

  18.   Erobles56 cenahna

    hatur nuhun
    saé pisan!!!!

  19.   Xavi cenahna

    Upami anjeun henteu tiasa mendakanana di dinya, anjeun tiasa masihan C: Dokumén sareng SetélanAll PanggunaProgram DataAppleInstaller Cache. Sahenteuna kuring mendakanana di ditu

  20.   Sam cenahna

    Nuhun !!!

  21.   Juan cenahna

    hatur nuhun éta dilayanan kuring

  22.   erik cenahna

    hatur nuhun lok olo kuring peryogi pisan kanggo ngapdet ipod kuring di iTunes anu sanés kumargi iTunes kuring henteu pantes hehehe hatur nuhun pisan

  23.   kerdil cenahna

    bien muy!

  24.   Tuningcabo cenahna

    Rébuan GRACIAAAAAS anjeun nyalametkeun kuring 3 jam unduh

  25.   JAGER D cenahna

    Abdi gaduh masalah. Abdi gaduh jandela 8. sareng langkung seueur anu kuring milarian, kuring henteu tiasa mendakanana. BISA SORANG BISA NULANG SAKURANG ???…

  26.   JAGER D cenahna

    ha ha atuh éta !!!… kanggo anu gaduh windows 8 jalur na nyaéta: C: UsersUserAppDataRoamingApple ComputeriTunesiPhone Software Update

  27.   kkkkk cenahna

    hatur nuhun abdi ngalayanan diri

  28.   Luismur8 cenahna

    Abdi henteu tiasa mendakan jalan éta dina mac ...

  29.   BillGates cenahna

    C: \ Pamaké \ NAMA KOMPUTER \ AppData \ Lokal \ Apple \ Apdét Parangkat Lunak Apple

    (nempatkeun cek dina tingali file olcutes sareng folder)

  30.   Palma cenahna

    Hatur nuhun gentlemen, kontribusi anu saé pisan ...

  31.   George cenahna

    Nuhun kuring langsung mendakan 😉

  32.   PJ cenahna

    hatur nuhun, pitulung hébat

  33.   John cenahna

    C: \ Pangguna \ jorgebg \ AppData \ Roaming \ Apple Computer \ iTunes \ iPhone Software Updates

  34.   Ivan cenahna

    Dimana file ipsw disimpen dina salinan mesin waktos? ... Kuring nyobian mendakanana, sareng kuring henteu terang kumaha carana ngadamel folder perpustakaan némbongan dina mesin waktos.
    Hatur nuhun. sambutan