Dimana sidebar di iTunes 12?

iTunes12

Dina blog kami kami parantos ngawartosan anjeun ngeunaan iTunes 12. Nyatana, nalika éta tiasa diénggalan, kami ngajelaskeun kumaha carana ngalakukeun éta sareng naon waé anu utama. Tapi sigana, sabab éta kajadian nalika ngaleupaskeun vérsi anyar, sanaos sababaraha hal anu ngajurung anjeun, sababaraha anu sanés, aranjeunna pasti ngabingungkeun anjeun. Sareng éta justru aranjeunna anu urang carioskeun. Sumawona, dina jaringan, aya sababaraha pangguna anu ical dina pamungkas pembaruan pikeun iTunes 12 pikeun henteu mendakan sidebar. Janten upami éta kajantenan ka anjeun, atanapi badé kajantenan ku anjeun sabab anjeun teu acan parbarui, perhatoskeun naon anu kami carioskeun di handap.

Sabenerna, kami henteu terang naha hal ieu dirobih, sareng sahenteuna dina pandangan kritik anu ditampi, sigana éta henteu hadé pikeun ideu. Bisi wae, balikkeun ka tempat aslina sakumaha gampangna kumalayang Tombol musik di gigirna urang bakal ningali pilihan Daptar puter, anu nalika ngaklik aranjeunna bakal nembongkeun sidebar. Prosésna saderhana, éta leres, tapi panginten éta henteu kedah nerangkeunana, tapi éta parantos saé sapertos anu tiheula.

Sababaraha rumor nunjukkeun yén parobihan éta bakal dipénta ku desainer lulugu Apple, Jony Ive, anu akhir-akhir ieu janten pusat kontropérsi ngeunaan tuduhan plagiarismeu ngalawan perusahaan sanés, sareng réspon anu parantos dipasihkeun ku anjeunna. Justru kusabab rumor ieu, sababaraha iFans ngamanfaatkeun tarikan jaringan sosial pikeun nyempad anjeun. Dina waktos ayeuna, Apple ogé henteu negeskeun atanapi nolak naon-naon, tapi ningali réaksina dina kasempetan anu sanés, kuring moal reuwas upami perusahaan bet justru balikkeun penampilan aslina, atanapi sahenteuna henteu sami sareng anu aslina di hareup. Éta kajantenan ku Reel di ios 8.1, sareng éta henteu dikaluarkeun dina kasus iTunes.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   applemaniac cenahna

    Cristina, ratu, ieu henteu ngajawab nanaon.
    Anjeun tiasa masihan daptar puter atanapi "daptar puter" duanana dina musik, video sareng program TV, tapi ku cara ieu ngan ukur sidebar anu muncul samentawis pikeun tiasa milih anu paling sering diputer, paling anyar, anu paling dipeunteun, jst. .
    Sidebar ngamungkinkeun anjeun pikeun ngajelajah sadaya iTunes langsung dina pandangan, dina hiji klik.

    Hiji salam.

    1.    iphonemac cenahna

      Persis! Abdi sono ka anjeunna! Kuring henteu ngartos parobihan ieu ku Apple.

  2.   Talion cenahna

    Ngeunaan hal anu sami: Kumaha anjeun mindahkeun transfer tina iPad / iPhone kana pc tina iTunes 12? Sateuacan kuring tiasa klik sékundér dina alat sareng mindahkeun beuli, tapi ayeuna kuring henteu tiasa sareng hiji-hijina pilihan anu kuring mendakan nyaéta ngadamel cadangan supados kuring naroskeun naha kuring badé mindahkeun aplikasi éta.

  3.   Jimmy Immac cenahna

    Anjeun parantos perhatoskeun nalika ngamutahirkeun aplikasi éta henteu nyimpen nanaon tina berita anu dibawa ku aplikasi, éta ngan ukur nempatkeun nami, tanggal, pangembang sareng naon anu diilikanna, kuring sering gagal ningali naha aranjeunna nyandak pembaruan pikeun ngagosok bug.

  4.   Edgardo cenahna

    Tulung ! Hai, abdi henteu terang naha anjeun perhatoskeun yén ayeuna nyéépkeun seueur sumber PC, abdi henteu terang kunaon.

  5.   Augustus Mezcanaut cenahna

    Halo, kuring parantos tiasa kaluar.